Scudo Sports

5 Temmuz 2009 Pazar Sapanca Göl Gezisi

@çirkin

laf atan heryerde olur ama sanmam olsun bir olay :rolleyes:

Scudo
@çirkin

valla iyi olurdu laflardık bende istiyordum ama nasip değilmiş,vardiya değişeyim dedim olmadı yaz günü pazar birde kimse yanaşmadı:( herkes sahile atmış kendini kerpe,cebeci,kefken,sapanca

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@çirkin

Onu dövüyolar bunu dövüyolar hakikaten ilginc. Hepsini alacak mide nerde bulunacaksa.

Göl girilebilitesi hakkında bilgi alabilirmiyiz Sapancalı arkadaslardan ? Ayaklarımıza yosun gelir mi ya da benzeri şeyler taş, çakıl, çeşitli hayvanlar ?

• Beğen
@G. Akpınar

:) Gölü bulduk ya şimdi yosun var mıdır diye sosyeteliğimiz tutar:) Yosunu bilemem de ayaklarımıza piranha falan gelebilir:)

Sapanca uyuma. Hava, yol bilgisi tamam da su nerde. Atletik ficudumu sergileme fırsatını kaçırmayayım. :D :D (zorunlu uyarı: 18 yaş altındakiler,kalp hastaları ve hamilelerin direkt bakması geçici körlüğe neden olabilir) Gerekirse Eda taşpınar gibi 3 mayo değiştiririm sizin için arkadaşlar.:D :D

gölde yüzmek tehlikeli olabilir ben gibi acemiler ayaklarını sokar artık:)

@Snaqe

Getirin getirin evde ne var ne yoksa getirin:) Mayo, bikini, şnorkel, deniz gözlüğü, zıpkın, palet, kumdan kale yapmak için kürek ve kova:)

Neyse zaten yağmur yağacak ve ben önceki gün denize olan hevesimi almış olacağım. 3 kız rivaya gidiyoruzda.

Göle girmek sart değil , önemli olan birlikte olmak arkadaslar, birlikte bisiklet sürmek, gezmek, temiz hava, ahh bir de o yağmur toprağa düştümü çıkan koku yok mu misss.

Pardon ama zıpkın'ı napıcaz?

Valla erkek adamın aklına öle top mop sakıncalı şeyler gelmez. :D Hem biz avlanacaz ki kızlar yemek yesin diimi.:p Ama ctesi planınızda imrendirdi hani.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@çirkin

Arkadasların talebi o yonde oldugu icin oyle oldu.Gunler torbaya girmedi hep birlikte Riva'ya da gideriz.

Bu arada ben aksam 21.30'da yatacagim, sabah cok erken yola cikacagim 04.30'da.

Aksam 21.00'den sonra foruma yazamam onu demek istedim.

Ben ve Toygar Bostanci'dan binecegiz. Cirkin Pendik'ten binecek saniyorum. Neticede Arifiye'de tek sira halinde diziliriz.

• Beğen
Sevgili Kenan
Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar başlığını takip edersen başka tarihlerde de organizasyonlar var onlara katılabilirsin. Umarım kaskın ve eldivenin tamamdır.

Hepinize iyi yolculuklar...az haşlanmış:D ve KAZASIZ dönmenizi dilerim dostlarım:)

Bazı ÖNEMLİ ayrıntılar...

1- KASK mutlaka

2- Tek sıralı düzen içerisinde ilerleme !

4- Fren mesafesine dikkat !

5- Sıcak ve nem sürüş yaparken sizi zorlayacak...kısa mesafeli mola (su ve ihtiyaç) verilmeli....Sapanca'da sıcak zorlayacak ama asıl Kartepe 'ye çıkanlar..." İnadım İnat...... " :D diyenlerr anlamıştır:) Lütfen fazla bünyelerini zorlamasınlar.Sıcak da sürüş yaparken vücut ısısı 2 katına çıkmaktadır.Kalp krizi ve enfarktüs tehlikesi yokuş çıkarken çok daha fazla oluşmuştur.

6- Dönüş de karanlığa kalmanız kaçınılmazdır.1 noktadan sonra Çevre Yoluna çıkmanız gerekmektedir.Bu nedenle Pedal Sesi yeleklerine sahip olanların giymeleri karanlıkta hem uyarıcı,hem de fayda sağlayacaktır.Yoldan araçlar hızla yanınızdan geçeceği için tek sıralı düzeninizi bozmamalı lüzumsuz sollamalardan kaçınmalısınız;) .....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@sports-man

Çok teşekkürler Mert. Tavsiye ve uyarılarına aynen dikkat edeceğiz. Keşke sen de olsaydın. Şu sıcaklar biter bitmez 4 gözle turlarınla seni bekliyoruz. Sevgiler,

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Sapanca

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Pazar
Açık. Yüksek: 33 °C . Rüzgar Kuzey 10 KM/S . Sıcaklık endeksi: 32 °C .

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri