Scudo Sports

5 Nisan - Yalova Sudüşen Şelalesi Turu

@CAVOGUZHAN

Sağol teşekkür ederim, hayır öyle ciddi kalıcı bir durum yok dirseğimde çok küçük bir çatlak var bu hafta perşembeye kadar askıda kalacak onun dışında çok iyiyim. Nazar + yanlış lastik seçimi + biraz kendi hatam = Kaza kaçınılmaz oldu. Çok daha kötüsüde olabilirdi atllattım bitti gitti. Ben önlemimi aldım gerisi Allahtan tekrar düşündüğün için sağol ;)

Scudo
@Eren Tublek

Nerdesin kaçak pedaldaşşşşımmm :))))

Bu da Strava kaydı. Belki birilerinin işine yarar.
Gerçi dönüşe geçtikten bir süre sonra telefonun azizliği nedeniyle kesilmiş ama önemli kısımları içeriyor.

(link)

@Blent
Bülent Abi teşekkürler. Bike and Outdoor'un sitesinde satışının yapıldığı gözüküyor. Bagaj almaya gittiğimde anahtarı da alırım.

Cengiz yeni bisikletin hayırlı olsun. Güle güle kullan.

Oktay Abi yazı müthiş, fotoğraflar enfes olmuş. Arada bir konuya bakmaya geliyorum fotoğrafları tekrar görebilmek için. Ellerinize, gözlerinize sağlık.

Turun mapmyride haritası da burada; (link)

• Beğen
Tepkiler: Oktay Erkan
Sağol Mücahid teşekkür ederim. Eski emektarim senide zahmete soktu, turda yardımın için sagol arslan yürekli pedaldaşım

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Arkadaş, ne şom ağızlıymışız ya! Daha 4 gün önce yazdık...
@Oktay Erkan

Habere buyurun: (link)

Ben o yolda Gezenti ile gezdim. Ve kemdimi çok huzurlu hissetmiştim. Şimdi araçlar dalarmı diye aynı huzur olacağını sanmam :(

@NEVRES KME

Sorma valla.. Bu aralar yalniz takiliyorum.:(

@Eren Tublek

haberleşelim. hangi saatler takılıyorsun, sana uyarım belki...
Görüşelim, iletişim kopmasın ;)

Programın uyarsa yarın İzmit e gel bizimle

@NEVRES KME

Sabah erken saatlerde cikiyorum genelde.Yarin olmaz ama en kisa zamanda beraber pedallayalim tekrardan.Selamlar :)

çok güzel bir tur olmuş. bir müddet foruma giremediğim için bu turu kaçırmışım. umarım yakın zamanda yenisi olur.

Geri