tolga1976
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.360
Sabah yola iki arkadaş çıkacaktık aslında.. Ama arkadaşım ilk evden çıktığında havanın yağışlı olmasını istemediği için erkenden mesajlaşıyoruz ‘’ iptal’’ diye..
Ama hemen yanıbaşımdaki çantalar ‘’kalk gidelim diyo’’ Çantadan gelen sesi dinliyorum tam bir saat yatakda dönüp durduktan sonra..
Maltepe sahilden caddebostandan tek yön tersten gidiyorum Kadıköy’e.. Bugün Cuma trafiğin dili değişir İstanbul’da.. Önden geleni göreyim arkası sağyam zaten..
(link)
Hava yağışlı olduğu için kameranın kılıfının izin verdiği kadar bu kareler..
(link)
(link)
Sabah evden 08:30 da çıkmıştım.. Bir saat sonra Üsküdar’dayım.. Kahvaltı yapıp açan havayı sevgiyle içime çekiyorum ve üzerimdeki yağmurluklarda çıkarınca rahatlıyorum.. Böylece 45 dakika oyalanmış oluyorum Üsküdar’da..
(link)
Yola devam..
(link)
Beykoz giriş..
(link)
(link)
(link)
Ve nihayet trafikten kurtuluyoruz.. İşte dağlar..
(link)
devamı az sonra..
Ama hemen yanıbaşımdaki çantalar ‘’kalk gidelim diyo’’ Çantadan gelen sesi dinliyorum tam bir saat yatakda dönüp durduktan sonra..
Maltepe sahilden caddebostandan tek yön tersten gidiyorum Kadıköy’e.. Bugün Cuma trafiğin dili değişir İstanbul’da.. Önden geleni göreyim arkası sağyam zaten..
(link)
Hava yağışlı olduğu için kameranın kılıfının izin verdiği kadar bu kareler..
(link)
(link)
Sabah evden 08:30 da çıkmıştım.. Bir saat sonra Üsküdar’dayım.. Kahvaltı yapıp açan havayı sevgiyle içime çekiyorum ve üzerimdeki yağmurluklarda çıkarınca rahatlıyorum.. Böylece 45 dakika oyalanmış oluyorum Üsküdar’da..
(link)
Yola devam..
(link)
Beykoz giriş..
(link)
(link)
(link)
Ve nihayet trafikten kurtuluyoruz.. İşte dağlar..
(link)
devamı az sonra..