Scudo Sports

5 Mart Riva Solo..

tolga1976

Forum Bağımlısı
Tepki
2.360
Sabah yola iki arkadaş çıkacaktık aslında.. Ama arkadaşım ilk evden çıktığında havanın yağışlı olmasını istemediği için erkenden mesajlaşıyoruz ‘’ iptal’’ diye..

Ama hemen yanıbaşımdaki çantalar ‘’kalk gidelim diyo’’ Çantadan gelen sesi dinliyorum tam bir saat yatakda dönüp durduktan sonra..

Maltepe sahilden caddebostandan tek yön tersten gidiyorum Kadıköy’e.. Bugün Cuma trafiğin dili değişir İstanbul’da.. Önden geleni göreyim arkası sağyam zaten..
(link)

Hava yağışlı olduğu için kameranın kılıfının izin verdiği kadar bu kareler..
(link)

(link)

Sabah evden 08:30 da çıkmıştım.. Bir saat sonra Üsküdar’dayım.. Kahvaltı yapıp açan havayı sevgiyle içime çekiyorum ve üzerimdeki yağmurluklarda çıkarınca rahatlıyorum.. Böylece 45 dakika oyalanmış oluyorum Üsküdar’da..
(link)

Yola devam..
(link)

Beykoz giriş..
(link)

(link)

(link)

Ve nihayet trafikten kurtuluyoruz.. İşte dağlar..
(link)

devamı az sonra..

Scudo
Günü iyi değerlendirmişsiniz...Spor her derde devadır:)...Keyiflide geçmiş görünüyor.Paylaşım için teşekkürler...Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Valla bazen öyle hızlanıyorsunuz ki buraya yol bisikletimlede geleceğim.. Tam antreman yeri bu yollar..

Ve işte yollar..
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Fark ettiniz mi, yollar ne kadar boş.. Yol bisikletiyle gelmek var buraya..
(link)

Yaban kazları..
(link)

Yol bisikleti olan yok mu?
(link)

Evden çıktıktan tam 5,5 saat sonra işte Karadeniz işte Riva..
(link)

(link)

(link)

Yazın buralara adım atacak yer olmaz..
(link)

(link)

(link)

Oleyyy.. Yemek vakti : )
(link)

Rivada yaklaşık 1 saat dinlenme, yemek molası veriyorum. Üstümü başımı değitirip temiz kıyafetlerimi giyiyorum.. Saat 14:00 pedal basıyorum riva çıkışına doğru..

Dönüşü Beykoz üzerinden değil radyodan dinlediğim ‘’yağmur gelecek’’ uyarısını dikkate alıp Kavacık üzeriden yapmaya karar veriyorum.
(link)

Kavacıka geldiğimde 2. Çevre yoluna Ankara tabelasını takip ediyorum.. Trafik çok yoğun ve hızlı.. Düşüncelerimi bile duyamıyorum bu dakikalarda.. Makinayı cebime koyup pür dikkat etrafı kollamaya başlıyorum.
(link)

Riva'dan çıkıştan tam 3 saat sonra saat 17:00 Kozyatağı görünüyor.. Derin bi ohh çekiyorum.. Anadolu yakasında E-5 görününce kendi kasabama gelmiş gibi hissediyrum.. İşte Kozyatağı..
(link)

Biraz kiloluda olduğumu düşünürseniz toplamda 9,5 saat bu bisiklet sorunsuz taşıdı beni.. Çok şükür hiç lastikde patlamadı..
(link)

Sıcak köpüklü banyo birazdan : )
(link)

Sevgiyle kalın..
(link)

Tolga ayaklarına sağlık güzel bir gezi olmuş.Yolların da boş olması zevki doyumsuz yapmış.ayağına sağlık.

• Beğen
Harika bir tur olmuş, asfalt "yol bisikleti" diye ağlamış:)
Umarım en kısa zamanda bu turu "yol bisikleti" ile yaparsınz.
Paylaşım ve fotoğraflar için teşekkürler.

Güzel bir tur olmuş, elinize ayağınıza sağlık,
Paylaşım ve fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Tolgacım çok güzel bir tur olmuş resimler ve paylaşım için teşekkür ederim.Yol bisikleti bendede var bir gün beraber turlarız inşallah

• Beğen
@Cihan Aydan
Teşekkürler..

@CEM ATEŞ
Sağol Cem.. Epeydir görüşemiyoruz.. Havalar düzeliyo yakındır sanırım..

@Metehan Mendi
Biraz kastım galiba : ) Sağolun

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Gerçekten rahattı o gün trafik Riva yolunda.. Teşekkürler..

@haceli yılmaz
Teşekkürler..

Harika bir tur olmuş, asfalt "yol bisikleti" diye ağlamış
Umarım en kısa zamanda bu turu "yol bisikleti" ile yaparsınz.
Paylaşım ve fotoğraflar için teşekkürler.
: ) Asfaltta şaşırdı sanırım ‘’bu da ne’’ diye :)))

@philykia
Teşekkürler..

@Hasan Bahri Toros
Teşekkürler.. İnşallah bir gün gideriz.. Bugün aslında yanına gelecektim ama sabah iyi bir yorgunlukla kalktım haliyle.. Sonra diğer bisikletim için Ankara’dan beklediğim maşa gelince şimdi bitti montoj işim.. Hafta içi çat kapı gelebilirim, bugün için affet : )

@burhan ceylan
Rica ederim, gitmeyenlere tavsiyemdir : )))

pedallayan ayaklara sağlık fotolara baktıkça bisiklete binesim geldi walla paylaşım için tşk.

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar..

Bu tür uzun soluklu turlarda her şeyi geride bırakıp kendi mücadelenizle başbaşa kalıyorsunuz..:rolleyes:

Kaptanım bu aralar içimdeki sesin ''kalk gidelim kartepeye kartepeden kar gitmeden'' diye seslenmesini bekliyorum..:eek:

Yağmurda yağsa İstanbulun stresinden anca böyle kurtulunur.Ayaklarına gönlüne sağlık fotolar harika paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
çantaların sesini dinle sakın bisiklete binmekten vaz geçme:in:

• Beğen
@Tolga Ayla

tolga abi bunu bende cok istiyorum bı kartepe topici açsan super olur :)

• Beğen
Geri