Yolun açık olsun Ferhat.Umarım her şey gönlünce olur.Ben turlara gittiğimde "Abi 7/24 yol teknik yardım benden" dersin ya...Ne tip yardımım olur bilemem ama,bir telefon kadar yakın olduğumu bil.Haydi,ayaklarına kuvvet.
abi isin cevirme kismi bitti temiz 300 yazdim haneye.bol aci yan ruzgar cile olarak hersey var tek iyi yani ilk defa kullandigim protein barindan memnun kaldim ac birakmiyor mide sisirmiyor ama eski aliskanlik dayanamadim bir koca bardak ayran ile sandvic ekmeginde doneri de yedim .antalyaya vardim isin ikinci kismi plaj keyfi yarin arar destegini alirim ingilizce yardimi
tebrikler ferhat dostum,hangi bar ? ben energel sıvı kullanıyor idim o da fena değil idi ama protein işi için protein shake içiyor idim ,o da açlığı sindiriyor idi böylelikle yolda pek bi şey yemiyor idim,,
Hayırlı yolculuklar sağ salim dönmen dileği ile Ayrıca Aranızda yeniyim. 15-16 saat durmadan bisiklet sürmek, kulağa çok çılgınca geliyor, tebrik ederim..
@Kudret Kurtcebe
Abi protein shake icerik olarak daha iyi ama yanında fazla tasıyamıyorsun .gnc den mule protein barlarından aldım 65 gr lık barda 13 gr protein 30*40 gr karbonhidrat var ilk defa kullandıgım ıcın hosuma gıttı doğrusu.
bir eskişehirli olarak gurur duydum yav helal olsun bol pedallamalara inşallah keşke eskişehirde olsamda tanışabilsek fakat hayat bu savurdu bizi aydının ilçesine yolunuz düşerse evim açıktır
@Battal Yılmaz
Bende Eskişehirde yaşıyorum ama Aslen Kırşehirli doğma büyüme Ankaralıyım aynı hayat savurması bizi de vurdu yani Eskişehire gelirseniz beklerim her zaman .Bu arada tur bitti Eskişehire döndüm bu sabah şimdi mesai turun detaylşı foto ve anlatımı yarına inşallah