Scudo Sports

5-6-7- Agustos İstanbul - Kocaeli Kamplı Tur.. Hersey Hazır Yoldas Arıyrz

Scudo
(link)

bu tarifeye göre karaköy'den haydarpaşaya seferler daha erken başlıyor!
bu durumda cuma sabah karaköy'de iskele önünde görüşmek üzere diyor muyuz ?

• Beğen
Tepkiler: Onur251
@nevra demirhan

ewt karakoy ıskelesı daha mantıklı. o zmn en gec saat 07:20 de ıskele onunde bulusalım. 07:25 de sefer baslıyor.

@Onur251

Görüşmek üzere...

konuyu daha yeni gördüm ve erken davranıp buluşmaya gelemedim biz 4 arkadaş günübirlik ağvaya gitmeyi planlıyorduk konuyu görünce size katılmayı düşündüm yarın(perşembe) kesin kararı size bildirebilirim

@yağız efe can

HEYBE KIMSE KULLANMICAK HERKESDE SIRT CANTASI WAR.

Kocaeli Kamplı Tur...

. Onur Bozkurt
. Kasif ( katılım durumunuzu foruma yazarak onaylarsanız sevınırım )
. Gamerasi
. umut çelebi
. nevra demirhan
. mecit ozturk
. erol degerli

Merhaba, Çok büyük ihtimalle geleceğim. Akşama durum daha bir netleşecek.

ben 4kişi ile beraber toplamda 5 kişi geliyorum 4 arkadaş tuzladan trene katılacaklar ben 8den önce haydarpaşada bekliyor olacağım uyku tulumu ve mat yok umarım problem olmaz numaram 05053942095 yarın görüşmek üzere

Kocaeli Kamplı Tur...

. Onur Bozkurt
. Kasif
. Gamerasi
. umut çelebi
. nevra demirhan
. Yağız Efe Can ( 4 kişi ile beraber )
. mecit ozturk ( katılma durmunuzu belırtsenız sevınırım )
. erol degerli ( katılma durmunuzu belırtırsenız sevinirm )

Toplamda 12 kısı olduk.. 10 kısı senın, 2 kısı netlıgı belırsız bızı haberdar ederlerse sevınırm

Konu uye alımına kapanmıstır.. Tura gelen butun pedal arkadaslarıma basarılar dılıyorum..
. Onur Bozkurt
. Kasif
. Gamerasi
. umut çelebi
. nevra demirhan
. Yağız Efe Can ( 4 kişi ile beraber )
. yılmaz

herkeze hayırlı turlar dilerim.katılmak çok istedim ama kişisel sebeblerden dolayı gelemedim.ramazandan sonra eylül ayında mutlaka katılmak dileğiyle.

Saygıdeğer Arkadaşlar 5-8 Ağustos Kerpe turuna katıldım. Liderimiz ve rehberimiz Onur 251 sayesinde çok güzel bir dört gün geçirdim. Daha önceden Orhan Abi ile geçtiğimiz yerlerde bu sefer kalıp denize girme fırsatını buldum. Tur başından sonuna kadar güzel organize edilmişti katılan arkadaşlarla beraber tur çok daha kaliteli hale geldi. Katılan herkeze yüksek düzeyde teşekkürlerimi sunarım.

Kemal abi: Supersin.. yokusların kralısın.. İnislerde cok titizsin.. Performansından dolayı senı tebrık edıyorum..

Nevra Demirhan : Doktor ablam senı gonulden tebrk edıyorum. bu tura katılmak cesaretti ama bu turu tamamlamak gercektn buyuk bır olay supersın senıde tebrık edıyorum.

Umut : Yeni bisikletinle ilk uzun turunda bıze katılmana cok sevındım. ilerde daha ıyı bısıkletlerle neler yapabılırsın kım bılır uff.. :) performansından dolayı tebrık ederım..

Yagız :Ortak donus yolundakı o rampaları gordugumuzde ne kadar zor bı ıs basarmısız anladık dmı :) Bu turu tamamlamana bence herkes şaşırdı dıye dusunuyorum ve sana 2x tebrık koyuyorum :)

Necati : Sorularınla ve hareketlerınle bızı oldurdun :) bu turun olay adamıydın senı tebrık edıorm. protein almaya devam et ve metının bısıkletıne dıkkat et :D

Metin : Bisikletteki soruna ragmen bu turu tamamlamanı ben surpriz olarak nıtelendırıyorum kardesm. tabıkı en cok tebrıgı sana verıorm. Sureklı sporun faydalarını bu sporda da gorduk..

Öztürk : Mangal süperdi kardesm. sen ve metın sayesınde super bu mangal yedık tebrık edıyorumm :) yuzmede de oldukca basarılısın tebrık edıorm senıde..

Emre : Hacı turda en etkılendıgım arkadas sen oldun senı tebrık edıorm sayende donus ylundakı rampalarda zorlanma oranını dusurdum tesekkur ederm. benım cekemedıgım 3 barfıksın 10 katını tek seferde cekıorsn 3x tebrıkler ve spor alanında basarılar insallah olimpiyatlarda senı ızlerız.

bu tura emeği geçen ve katılan herkes CAN'dır!
:)

yeni faaliyetlerde pedal arkadaşlığı yapmak üzere bunun devamını diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
Geri