Kemal abi: Supersin.. yokusların kralısın.. İnislerde cok titizsin.. Performansından dolayı senı tebrık edıyorum..
Nevra Demirhan : Doktor ablam senı gonulden tebrk edıyorum. bu tura katılmak cesaretti ama bu turu tamamlamak gercektn buyuk bır olay supersın senıde tebrık edıyorum.
Umut : Yeni bisikletinle ilk uzun turunda bıze katılmana cok sevındım. ilerde daha ıyı bısıkletlerle neler yapabılırsın kım bılır uff..

performansından dolayı tebrık ederım..
Yagız :Ortak donus yolundakı o rampaları gordugumuzde ne kadar zor bı ıs basarmısız anladık dmı

Bu turu tamamlamana bence herkes şaşırdı dıye dusunuyorum ve sana 2x tebrık koyuyorum
Necati : Sorularınla ve hareketlerınle bızı oldurdun

bu turun olay adamıydın senı tebrık edıorm. protein almaya devam et ve metının bısıkletıne dıkkat et
Metin : Bisikletteki soruna ragmen bu turu tamamlamanı ben surpriz olarak nıtelendırıyorum kardesm. tabıkı en cok tebrıgı sana verıorm. Sureklı sporun faydalarını bu sporda da gorduk..
Öztürk : Mangal süperdi kardesm. sen ve metın sayesınde super bu mangal yedık tebrık edıyorumm

yuzmede de oldukca basarılısın tebrık edıorm senıde..
Emre : Hacı turda en etkılendıgım arkadas sen oldun senı tebrık edıorm sayende donus ylundakı rampalarda zorlanma oranını dusurdum tesekkur ederm. benım cekemedıgım 3 barfıksın 10 katını tek seferde cekıorsn 3x tebrıkler ve spor alanında basarılar insallah olimpiyatlarda senı ızlerız.