Scudo Sports

4X-4’lü KROS yarışı

yaa bir gelişme yok mu? hadi yazsanıza!! Ankara'dan katılmak zor oldugu için gelemedim oralara.

Scudo
tahminimce memo almıştır 1.liği :D.Sinan geçmiş olsun .inşallah önemli birşeyin yoktur.

1. doğukan
2. uğur
3. emrullah 23u kategorisinde...
elitte de
bora tirki kazandı... 1 numaralı forması ile:D

Elit
1- Serkan Çalıcı
2-Serkan (cesur takımından)
3-Oğuz Özçelik(Token takımından)

Master

1-Bora Tirki
2-Mehmet Kurt(Adana)

• Beğen
Tepkiler: cakhiy
Bir yerde toplayalım. :)

23 yaş altı
1-) Doukan (Cesur Takımı)
2-) Uğur
3-) Emrullah

Elit
1- Serkan Çalıcı
2-Serkan (Cesur Takımı)
3-Oğuz Özçelik (Token takımından)

Master
1-Bora Tirki (Bike&Outdoor)
2-Mehmet Kurt (Adana)

Çok eğlendik. Kötü taklalar, düşüşler oldu fakat kırılma-çıkık falan yok kimsede. Redbull, Specialized, Billabong stantları vardı. Organizasyon güzeldi yani.. :)

22 Haziranda Redbull'un sponsorluğunda yine bir yarış organizasyonu varmış, bayaa zorlu olcakmış galiba.

Batu olum 4x'e gelmek vardı, gittik macera yarışına tüm gün nası süründük bilemezsin :) Neyse poloneze ufak ufak dalıp çalışmak lazım, biraz alışırsam belki ben de iyi bişeler yaparım artık bi dahaki yarışa.

Redbull dediğin şu vapur kovalamaca yarışı ise ben gelmek istiyorum valla..

@cakhiy

buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve birilerinden bütün sonuçların listesini istiyoruz.memo naptı merak ettim :D

memetcanın zincirinin sürekli kaydırması nedeniyle ilk yarışında 2. oldu yarı finalde de 2. dönemeçte yarışı bıraktı. doğukanda beni burun farkı ile geçti son rampadan çıktıktan sonra pedal ayağımdan kaydı sonuna kadar boşta gittim ve boşta giderken bile ara kapanıyodu. şansızlık ama yinede çok güzel bi gündü ist deki arkadaşların ben bu kadar sıcak kanlı olduklarını sanmıyordum ama çok iyi davrandılar.

@ujur

yazık olmauş :) forumca derece bekliyoduk :D Sinan ve memo favorimdi , Sinan katılamaınca bi memo kalmıştı :(snada tebrikler ;)

@ujur

Uğur anadolu yakasındaki cadde team'in herkese kapısı acıktır .Herkesi bekleriz

Vaaay bea, ne gündü ama :D Isınma turlarında geçirdiğim kaza sonucu yarışamasamda, çok eğlenceli bir gündü benim için. Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan.
Resimler yükleniyor, haberiniz ola.

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
@H.Okyay

Yarışa gelemeyen biri olarak fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.

harika bir çekişmeli geçen yarıştı,
adrenalin yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak türden rampalara sahip fevkalade bir parkurda kanatlanırcasına uçtuk resmennnn :D
seneye tekrar aynı yerde görüşmek üzere :boese153: tüm sporculara sevgilerle
resimleri ve video çekimlerini heyecenla bekliyoruzzzz ;)

bu arada isim yanlışlığı olmuş,1.doğukan 2.uğur 3.bünyamin.herkeze teşekkürler selamlar.iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: emrullah
emrullah benim ben yarışa katılmadım bünyamin o arkadaşın ismi yanlışlık olmuş galiba.adana sonuçta fark etmez ama olsun.

• Beğen
Tepkiler: AZONİC
Merhaba

Fourcross yarışı gerçekten çok güzel geçti.

Yarışa gelen herkese, benim sözümü dinleyip yarışa katılan yeni yeteneklere,gaza getirdiğim seyircilere ve beni destekleyen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Ayrıca Boğaç'a ve saz arkadaşlarına teşekkür ederim.:D

Umarım herkes eğlenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: AZONİC
@Sahinoz
Kaçırdın, çok eğlenceliydi. :)

Uğur her zaman bekleriz. :)) Bu arada döndünmü izmire ??

Geri