Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

@volkankültepe

Volkican senin makinada 10 numara olmuş bu arada kazasız kırımsız sürüşler dilerim.

Sevgilerimle,

• Beğen
Tepkiler: Adnan Yıldırım
Scudo
biz içlerinden birini bile hayal edemezken..... :D abicim siz ve ailenize iyi pedallamalar dilerim. Ama bu bisikletlerin maliyetine sanırım güzel bir spor araba alabilirsiniz. :D

Abi bisiklete bu kadar para ayırmanın bir sebebi olmalı bisiklet aşkı bile olsa adamda bu kadar olmaz yha..:D

• Beğen
Tepkiler: spokesman
Hocam gerçekten süper bir koleksiyon olmuş..:).Ellerinize kesenize sağlık..

İnşallah genç yaşta bize bu zevki tattıracak evlatlar nasip olurda..:) Benim kronu torunuma veririm..:D

• Beğen
@ahmett.01

İnşallah daha iyileri sizin olur.

Selamlar

@mustiki212

Dur be hocam:)

Daha yaş yirmi görüyorum torun falan çok uzak olmalı .Bence siz bu işin keyfini bir çıkarın torunlara daha çoook var.

Keyifli sürüşler dilerim.

@Rapkes^m

Tabiki diyebilirsin:)
Ama benim oğlumada Ağabey diyebilirsin
Oğlum 22 yaşında:)

öncelikle tüm bisiklet aşığını cezbedecek,mahfedecek,baştan çıkarıcı bi koleksiyonunuz var.fakat bu bisikletleri tozlu topraklı çamurlu fotolarınıda görmek isteriz :) ya her serefinde diş fırçasıyla heryerini parlatıyorsunuz yada bu bisikletler salondan hiçmi çıkmıyor acaba soruları geliyor akla (imkansız bişide bu latife işte)
Mustafa abi demek istiyorum izninizle, scale 10 unuza aşık oldum, Allahın izniyle onu kendime istiyorum. Kumarm içkim sigaram yok,işim var :)

istanbuldan selamlar...

• Beğen
@tolgayalcin

Çıkmaz olurlarmı tabikide çıkıyorlar .Ancak ev içinde muhafaza edildiklerinden her binişden sonra duş almadan yerlerine gitmezler öyle bir eğitim verdim onlara:D

Ayrıca scale 10 bir rahibe ruh haline sahip olduğundan bakire gömülecek

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
e bizde 40 dan sonra başlayacaktık bu güzelleri görünce yürümeye devam galiba alamayız bizzzzzzzzzzzzzzz:s

• Beğen
Geri