Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

Scudo
@atakan tosunoğlu

Üzgünüm satılık bisiklet kalmadı.
Kala kala 4 tanecik kaldılar.

Scott sale 10 Benim bisikletim
Axman o da benim bisikletim
Simplon Oğlumun bisikleti
Trek eşimin bisikleti

• Beğen
Tepkiler: atakan tosunoğlu
@m.varolfb

Aslında hastalıklar kötüdür ancak bu gerçekten farklı.

Tebrik ederim..Bende 37 sinde tekrar bisiklet biniyorum demiştim ama sizinki 40' ından sonra olunca lafımı yuttum..
Tekrar tebrikler, sağlıklı ve kazasız bol pedallar..Bu arada bisikletleriniz tek kelimeyle harika

@HAKAN ATMACA

Valla dostum bu işin yaşı olmadığına kara verdim.
Hissettiklrimiz daha önemli

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
Ilk basta axman olmak uzere scott i cok begendim hayirli olsun umarim benimde boyle bir koleksiyonum olur ama once bu bebekleri koyucak yer bulmam lazim

• Beğen
Tepkiler: spokesman
Bisikletleriniz hepsi cok guzel gercekten..Axmanla yollarda sizi gormek isterim gercekten..:)

@galin petrov

İzmir civarına yolunuz düşerse birlikte pedallarız inşallah

Selamlar,

abi sen hiç bozma aynen böyle devam et.hepsi birbirinden güzel.

@Fatih Özgenlik

bende scale 10 da takıldım harika bir makine diğerleride harika ama merak ettim bu kadar bisikleti pardon çocukları nereye koyuyorsun ben olsam onlarla beraber yatarım çok harikalar hasta oldum hepsine ama scoot scale ben,im için farklı ne diyeyim kazasız booolll pedallı günler dileyebilirimkendimi bir an güzellik yarışmasında zannettim :D hepside 18 yaşında manken gibi 10 üzerinden 10 verdim

Abi Hepside bir birinden güzel.Kazasız sürüşler.Çıkarken o piti piti varya öyle mi yapıyorsunuz..:) Yoksa gözü kapalı bir seçim mi oluyor? :) ALLAH kaza bela vermesin.Bir çok güzel dostla gezi nasip etsin.Paylaşımın için çok tşk ler.İyi Forumlar..

• Beğen
Tepkiler: spokesman
Geri