Malesef o bir Gravity değil Mythos .Biraz makyajla Graviti havasına soktum.
Fenada olmamış değilmi?
http://img258.imageshack.us/img258/2370/bisikletim082640x4801uz6.jpg
Bu da eski hali.
ki bunu siz de çoook ama çoook iyi bilirsiniz sayın felis911 bana da bulaştı ki fotoğraflara büyük bir dikkat ve ilgiyle baktım. bir bisikletçiye bir tane bisiklet niye yetmez ki???
Kardesim o kadar bisiklet alacagına gidip bi ferrari felan alsaydın. Sen bu yasta ne yapıcaksın scale 10 sana 60 bile cok. Hakkını verın bisikletin. Ayrıca buraya girip bole birbirinize yag cekıcegınıze gidin bisiklet surun belki bi gelişme olur pek sanmıyorum ama denemk gerek. yogada yapabilirsin yada buda bence sen bu kafayla ancak yama yaparsın. hadi takılın simdi.
Orta halli araba alacak param vardı. Ben de orta halli bir araba almaktansa üst düzey birçok bisiklet sahibi olmayı seçtim.Sizin içinde mahsuru yoksa tabiki.
Ayrıca yetenek konusunu anlamadım.Neye göre yetenek kiminle kıyaslamak doğru olur.Yeteneğe kalırsa Türkiye'de üst düzey bisiklet kullanan ve ülkemize göre üst düzeyde olan yarışçı arkadaşlarımız var.Aynı seviyedeki bisikleti ile Dünya,Avrupa yada Olimpiyat şampiyonu olmuş yarışçılar karşısında bizim yarışçı arkadaşlarımız yeteneksiz mi oluyorlar?
Bu tamamen imkan ve antrenman meselesi bence. Zamanınız müsayit olur antrenman yaparsınız tekniğinizi geliştirirsiniz kaldıki bir inşaat işçisinide ele alıp çalıştırırsanız oda iyi bir sporcu olabilir.
Ayrıca ben bu işi keyif için yapan birisiyim kasmaya gerek yok.
Not:Benim Dağ Aslanı ellenmekden pek hoşlanmayabilir.
Çocuğum sizin aklınız ermez bu işlere.Siz öncelikle ilköğretim başarınızı geliştirin.
Büyüklerinizi örnek alarak iyi bir insan olmaya çalışın.Ülkenin sizin gibi gelecek vaadeden çocuklara ihtiyacı var.
arkadasım burda sence biraz yanlıs konusmuyormusun.
her ınsanın kendıne ait zevkı hevesı vardır..
insanlar istedıgını alır istedegını kullanır illa hakkını vermekmı lazım:rolleyes:
biraz daha sakin
Bu yazdığınız tarz hiç hoş olmamış. İnsanlar ne yapacaklarını, ne alacaklarına karar vermek için birisinden izinmi alacaklar. Spor amacıyla binen performanslı sürer, gezi amacıyla binen tın tın gider, kime ne !