Scudo Sports

40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış

Çok müthiş bisikletler Maaşallah diyorum bsşka ne diyeyim.
iyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Scudo
Bisiklet aşkı böyle olsa gerek dicem ama sizinki aşkı biraz geçmiş. Bir kaç tane olunca...

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

slm. bisikletlere hayran kaldım. İlki hele. kırmızının cazibesi var.
elinize sağlık. artan paraçalar bile böyle ise :):):) paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sare
@bisikletci

Malesef o bir Gravity değil Mythos .Biraz makyajla Graviti havasına soktum.
Fenada olmamış değilmi?
http://img258.imageshack.us/img258/2370/bisikletim082640x4801uz6.jpg
Bu da eski hali.

• Beğen
@felis911

ki bunu siz de çoook ama çoook iyi bilirsiniz sayın felis911 :p bana da bulaştı ki fotoğraflara büyük bir dikkat ve ilgiyle baktım. bir bisikletçiye bir tane bisiklet niye yetmez ki??? :D

Scott bi mükemmel yavv,Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun.Bazı güzel şeylerin değerini bilmeliyiz diye düşünüyorum...

• Beğen
ben de size bisikletlerin efendisi! demek istiyorum:Dne diyeyim hepsi müthiş,güle güle ailecek kullanın...

• Beğen
Kesinlikle Yorum yok abi...

Bölesini ne şimdiye kadar hepberaber gördüm nede duydum...!!!

Bisiklet mağazası açacak bir sermaye olmuş resmen...

Allah kaza bela vermesin

Para var huzur var! ama yetenek varmı gormek ısterım. Antalyaya gelirsen haber verde bi elliyim.

aman diyorum...offf diyorum.........bu bisikletleri sürmek deil saklamakda bi derttir valla..evde mevde ben kilitlerdim yinede:rolleyes: :eek:

Kardesim o kadar bisiklet alacagına gidip bi ferrari felan alsaydın. Sen bu yasta ne yapıcaksın scale 10 sana 60 bile cok. Hakkını verın bisikletin. Ayrıca buraya girip bole birbirinize yag cekıcegınıze gidin bisiklet surun belki bi gelişme olur pek sanmıyorum ama denemk gerek. yogada yapabilirsin yada buda bence sen bu kafayla ancak yama yaparsın. hadi takılın simdi.

@teknocu

Orta halli araba alacak param vardı. Ben de orta halli bir araba almaktansa üst düzey birçok bisiklet sahibi olmayı seçtim.Sizin içinde mahsuru yoksa tabiki.

Ayrıca yetenek konusunu anlamadım.Neye göre yetenek kiminle kıyaslamak doğru olur.Yeteneğe kalırsa Türkiye'de üst düzey bisiklet kullanan ve ülkemize göre üst düzeyde olan yarışçı arkadaşlarımız var.Aynı seviyedeki bisikleti ile Dünya,Avrupa yada Olimpiyat şampiyonu olmuş yarışçılar karşısında bizim yarışçı arkadaşlarımız yeteneksiz mi oluyorlar?

Bu tamamen imkan ve antrenman meselesi bence. Zamanınız müsayit olur antrenman yaparsınız tekniğinizi geliştirirsiniz kaldıki bir inşaat işçisinide ele alıp çalıştırırsanız oda iyi bir sporcu olabilir.

Ayrıca ben bu işi keyif için yapan birisiyim kasmaya gerek yok.
Not:Benim Dağ Aslanı ellenmekden pek hoşlanmayabilir.

Saygı ve Sevgilerimle,

@black999

Çocuğum sizin aklınız ermez bu işlere.Siz öncelikle ilköğretim başarınızı geliştirin.
Büyüklerinizi örnek alarak iyi bir insan olmaya çalışın.Ülkenin sizin gibi gelecek vaadeden çocuklara ihtiyacı var.

Saygı ve Sevgilerimle,

@black999

arkadasım burda sence biraz yanlıs konusmuyormusun.
her ınsanın kendıne ait zevkı hevesı vardır..;)
insanlar istedıgını alır istedegını kullanır illa hakkını vermekmı lazım:rolleyes:
biraz daha sakin

@Because

"Aklı başında olmak"
önemli bir meziyettir

@black999

Bu yazdığınız tarz hiç hoş olmamış. İnsanlar ne yapacaklarını, ne alacaklarına karar vermek için birisinden izinmi alacaklar. Spor amacıyla binen performanslı sürer, gezi amacıyla binen tın tın gider, kime ne !

Bunlar REklam kokan hareketler :) İşin şakası güzel makineler.Yarışlarda görmek isteriz sizleri ve bisikletlerinizi.

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
myhtos damı carbon ?? :) ama cok tatlı olmus yinede :) ben ölesine bile razıyım :)

Geri