Meriç T.
Üye
- Tepki
- 11
- İsim
- Meriç Taşdemir
- Bisiklet
- Bianchi
Arkadaşlar yeni görüyorum yazılanları, neler olmuş burda, hakkımda saçma sapan ithamlarda bulunulmuş anladığım kadarıyla ve tepki göstermişsiniz, teşekkür ederim. Ben o yazılanları okumadım, şu an yok, kaldırmışlar .Benim adım soyadım yazıyor, Meriç Taşdemir. Benimle ilgili konuşan kişi de adını yazabilir mi lütfen, kimi muhatap aldığımı bilmek istiyorum. Ben oraya fingirdemeye mi gitmişim, şaka gibi
Ben yeni bir bisiklet sürücüsüyüm, para sorunum yok -ki olabilirdi-ve asosyalim-ki sürtük de olabilirdim-ne önemi var, festivale katılma nedenlerimden biri evet yeni insanlar tanımaktı ve tanıdım, mutluyum, kimseyle flört etmedim, canım istese ederdim, ne kadar ucuz bi yerden konuya girmişsiniz, tam da o ekipten gibisiniz, beni şaşırtmadı tavrınız. Tepki gösteren herkese teşekkürler.
Festivallerle ilgili genel olarak kötü algı oluşmuş bazı arkadaşlarda, olmasın. Orada tanıştığım insanlar diğer festivallerde çok güzel anıları olduğunu söyledi, genelleme yapmak haksızlık olur. Bu festivale (!) gittiğim için de pişman değilim, iyisiyle kötüsüyle deneyimim oldu ve paylaştım, susturulmaya çalışıldığım için özellikle paylaştım.
Bir de unutmadan günde 50 km sürebildiğim için festivale katıldım, yoksa zaten gelmezdim. Hatta geldiğimin ertesi günü Alaçatı Salı Bisikletçileriyle yine 50 km yaptık ve çok keyifliydi.
Salı grubunda 2 erkek var ve biri 50 yaşın üzernde, diğeri de 75 yaşında, bisikletçiyimama'ya göre oradaki amacım ne acaba
Festivallerle ilgili genel olarak kötü algı oluşmuş bazı arkadaşlarda, olmasın. Orada tanıştığım insanlar diğer festivallerde çok güzel anıları olduğunu söyledi, genelleme yapmak haksızlık olur. Bu festivale (!) gittiğim için de pişman değilim, iyisiyle kötüsüyle deneyimim oldu ve paylaştım, susturulmaya çalışıldığım için özellikle paylaştım.
Bir de unutmadan günde 50 km sürebildiğim için festivale katıldım, yoksa zaten gelmezdim. Hatta geldiğimin ertesi günü Alaçatı Salı Bisikletçileriyle yine 50 km yaptık ve çok keyifliydi.
Salı grubunda 2 erkek var ve biri 50 yaşın üzernde, diğeri de 75 yaşında, bisikletçiyimama'ya göre oradaki amacım ne acaba