Scudo Sports

4. Uluslarası İzmir Pedallarımın Altında bisiklet festivalinde yaşadıklarımız

Arkadaşlar yeni görüyorum yazılanları, neler olmuş burda, hakkımda saçma sapan ithamlarda bulunulmuş anladığım kadarıyla ve tepki göstermişsiniz, teşekkür ederim. Ben o yazılanları okumadım, şu an yok, kaldırmışlar .Benim adım soyadım yazıyor, Meriç Taşdemir. Benimle ilgili konuşan kişi de adını yazabilir mi lütfen, kimi muhatap aldığımı bilmek istiyorum. Ben oraya fingirdemeye mi gitmişim, şaka gibi:) Ben yeni bir bisiklet sürücüsüyüm, para sorunum yok -ki olabilirdi-ve asosyalim-ki sürtük de olabilirdim-ne önemi var, festivale katılma nedenlerimden biri evet yeni insanlar tanımaktı ve tanıdım, mutluyum, kimseyle flört etmedim, canım istese ederdim, ne kadar ucuz bi yerden konuya girmişsiniz, tam da o ekipten gibisiniz, beni şaşırtmadı tavrınız. Tepki gösteren herkese teşekkürler.

Festivallerle ilgili genel olarak kötü algı oluşmuş bazı arkadaşlarda, olmasın. Orada tanıştığım insanlar diğer festivallerde çok güzel anıları olduğunu söyledi, genelleme yapmak haksızlık olur. Bu festivale (!) gittiğim için de pişman değilim, iyisiyle kötüsüyle deneyimim oldu ve paylaştım, susturulmaya çalışıldığım için özellikle paylaştım.

Bir de unutmadan günde 50 km sürebildiğim için festivale katıldım, yoksa zaten gelmezdim. Hatta geldiğimin ertesi günü Alaçatı Salı Bisikletçileriyle yine 50 km yaptık ve çok keyifliydi.

Salı grubunda 2 erkek var ve biri 50 yaşın üzernde, diğeri de 75 yaşında, bisikletçiyimama'ya göre oradaki amacım ne acaba:)

Scudo
@Meriç T. Utanmadan bu hatun sürtmüş falan diyorlar. Bence diyen şahislar erkek erkege festivallere gitsinler. Moderatörlerde uyuyorlar. Acik hakaret var.

Konuyu okuyanlar açık seçik beyan etmiyor belki ama ben yazayım.Çünkü yapılan ithamlar yenilir yutulur gibi değil.

Vaad edilenlerin çoğu yapılamamış veya yapılmamış bir organisyon sonucunda,Yapılacağı vaad edilipte yapılmayan aktivitelerin neden yapılamadığına dair bir açıklama yazamayıp, konu hakkında olumsuz yorum yapanları itibarsızlaştırmak için, aslı atarı olmayan iddialar ortaya atarak , Organisyonu yapan grubu aklama çalışmak , ne türlü bir köylü kurnazlığıdır ?

Velev ki hakikaten insanlar o bölgede karşı cinsten birileriyle bir takım ilişkiler yaşadılar ? Bundan kime nedir ?

@mehmetsunu
Bu kadar bagnazca düşunuyorsanız gitmeyin kardesim festivallere isteyen istedigi ile istedigini yapar velevki yapti veya yapmadi sen bayani gozunlemi gordun zinasini iftiraya girer soyledigin sözler.

@Aerocycle yazar bir önceki yazısını düzeltip buradaki mesajında herkesten özür diledi. Yani yöneticiler uyumuyorlar. Bir konu, içeriği ve toplumun paylaştıklarını tam incelemeden bize uyuduğumuzu söylemenize gerek yoktu.

Söyleyecek mantıklı bir şeyler bulamayınca belden aşağı vurmaya çalışmış ama yememiş, ben zaten orda bir şeyler yaşasam net konuşurdu, sesi kesildi. Başka türlü de olabilirdi, kimseyi de ilgilendirmezdi, bu yaptığı konu saptırmak, kadını aşağılamaya çalışmaktır ki buna da izin vermem, görüyorum ki hep birlikte vermeyiz. Konu artık bu sapmadan ayrılsın, özür dilemiş, uzatmayalım, asıl konu başka bir şeye dönüyor. Tepkileriniz benim için çok kıymetli, hepinize çok teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: cazci
@ozgurgokalp
Bu forumda insanlara hakaret edene madalya mi veriliyor.?
ben gorusumu belirttim
Insan gibi sizde gorusunuzu belirtin
Ne ictigim beni ilgilendirir.

Geri