Scudo Sports

4 Temmuz Pazar, büyük hedef: Uludağ

@Orhan Kılıç
Eğer kamplı yapacaksak, zirvesiz olmaz ;) Tabi yanınızda geniş, dişli ve sağlam bir lastik getirmenizi tavsiye ederim. :)

Scudo
Gerçekten her yönü ile iştah açıcı bir gezi olmuş , ayaklarınıza sağlık tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Harika bir gezi olmuş gerçekten. Anlatım, fotoğraflar süper. Helal olsun...

Ağustos sonu gibi 3 kişi İzmir'den arabamız ile Bursa'ya gelip bir Uludağ macerası yapacağız. Bu fotoğrafları görünce içim içimi yedi doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Bu ne hız yahu!! Yapacak baska turlarınız yokmu sizin :D? diye sorarlar sizlere... :p

@uzaktr

Bülentçiğim bundan sonraki turu kamplı yapalım. Okullar açılmadan bu işi halledelimki Dinçerin önderliğinde zirveye trekingde yapalım.

• Beğen
Tepkiler: metin1973
@Dinçer ÜNSAL

Bu sefer mtb ile gelirim. Ben hazırım, Çanta, uyku tulumu ve çadır hazır. Bir işaret bekliyorum. Kimbilir Kerem belki bu sefer kamplı, zirveye trekingli bir tur başlığı açarda harekete geçeriz. :)

• Beğen
Tepkiler: metin1973
@Dinçer ÜNSAL

Hafta sonu olsun lütfen :D

İşimde sorumlulukları olan bir insanım :)

Kesin tarih verin zamanımı rezerve edeyim :)

ortada kalmasın bu laflar Dinçer :D

@Orhan Kılıç

Neden olmasın?... Bunu gerçekten çok isterim. Bir sonraki tur içinde sartlarımın ne olduğu önemli. Bu konuda net bir tarih verirseniz bende sartlarımın gerektirdiği ayaralarımı yapabilirim. Okullar açılmadan diyorsak Eylül ilk hafta sonu olabir mi? Bir fikir vermek adına yazıyorum ay olarak. Sonuçta konaklanacak olan bir zirvede agustos sıcağında bile çıkılır. Bu tırmanısı bütün güne yaymak gibi bir lüksümüzde var. İnise geçmeden öncede sabah uyanılır yürüyüş ile zirve yapılır. Sürekli inis olacağı için sonrada hızlı bir geri dönüş olur. :).

Bursadada belki kısa bir tarih gezisi yapma sansımız bile olabilir. Bunu gerçekten isterim. Sonuçta onemli olan güzel bir sekilde organize olmak. Kamp malzemelerimiz araba ile yukarı göndermek gibiir sans yaratabilir ve çıkısı en hafif biçinde gerçeklestirebiliriz. Sonuç itabir ile ihtiyacımız olabilecek herseyi rahatlıkla yanımıza alabiliriz.

Başlık açma konusunda ise sorun yok. Bunu bende açarım ama zamanı net olarak belirlemeliyiz. Fikirleriniz foruma bir aksın bakalım. Çıkan sonç ile Uludağ zirveyi tam anlamı ile fetih etmeye çıkabiliiriz. :)

@birolcakir

Sen yeter ki Uludağ'a çıkacağım de; 2 dizim sakat olsa da gelirim :D

(Beni yakından tanıyan arkadaşlar iyi bilirler.:D Biraz delilik var bende :D )

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@Orhan Kılıç

Eğer kamplı olacaksa zirve için yürüyüşe gerek yok.Gayet rahat bir şekilde bisikletle gidilebilir.Özellikle dağ bisikletiyle. ;) Bu grup bunu yapabilecek kapasitede... ;)

Eskişehir'den Bülent abi de Uludağ'a çıkmak istiyordu. Bu sefer o da katılırsa 10 numara olur. ;)
Ve ayrıca harika fotoğraflar bizi bekliyor demektir. ;)

@Dinçer ÜNSAL

O halde karar verilmiştir. Uludağa aynı ekiple ve yeni katılımcıları ile konaklamalı olarak zirveye çıkış yapacağız. Ertesi gün zamanımız kalırsa Bursada birde tarihssel gezi yaparız. Ben seni daha sonra arayıp Bülentin telefonunu alayım. Eskişehirden döndüğümüzden beri kendisi ile görüşemedim. Bülent Etlül başı diyor, sence bu tarih uygun mu? Yoksa daha erken veya geç mi yapalım?

@uzaktr

Bülent bu fikir hoşuma gitti. Dinçerin vereceği tarih doğrultusunda şimdiden duyurumuzu yapıyoruz. İlk kez bir tur duyurusu tapma fırsatınıda bana vermenizi rica ediyorum. Cumartesi hareket ve Uludağa tırmanış. Geceyi Çobankayada çadırda geçirip sabah zirveye bisiklet ile çıkış. Pazar akşamı geri dönüş yapalım. Sen malzemeyi dert etme ben diğer tur çantasınıda portbagaja takar ve malzemeyi doldururum. Bu sefer tırmanışı tam güne yayarak hedefe ulaşırız. Erken gidenlerde kamp yerini hazırlarlar. O halde yeni hedefimiz Uludağın zirvesi ve üstelik bisikletlerle.

• Beğen
Tepkiler: mert yazgan
Öncelikle geziniz harika olmuş. Anlatım ve resimler çok güzel.

Geziyi izlerken aşağıdaki resimde ortadaki beyaz ev yıllarca oturduğum halen annemlerin oturduğu evin olduğunu görünce çok mutlu oldum. Açıkçası hiç beklemediğim bir resim oldu. Sokağımıza kadar gelmişsiniz :)
Teşekkürler...(link)

@Selim Üsel

Resimleri Orhan abi çekti..O sokak ve muhitteki evler bir harika.. Çok şanşlı olduğunuzu söylemeliyim eviniz konusunda. :) ..Bu sokaktan geçtikten sonra birde Bursaya bir tarih ve fotoğraf turu yapmalıyız diye bir fikir alışverişimiz bile olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
Geri