Scudo Sports

4 Temmuz Pazar, büyük hedef: Uludağ

@uzaktr

Bu sokak Bursanın en eski sokağıdır. Adı Kale Sokak. Evlerin neredeyse hepsinin küçükte olsa mutlaka bir bahçesi bulunur haliyle çok ayrı bir dünyası vardır. Ayrıca bir çok dizinin ve filmin çekildiği bir sokaktır.

Bir dahaki gelişinizde bana da haber verirseniz size oralarda ve Bursanın başka yerlerini zevkle gezdirebilirim. Böylelikle hem tanışmış hemde keyifli bir tur yapmış oluruz. Çünkü Bursada gidilebilecek çok yer var.

Selamlar...

Scudo
@Selim Üsel

Forumu takip ediyorsunuz ve bu baslıktaki yazısmalarıda ..Bir daha geleceğiz Bursa ya ve forumdaki tarih tartısması sonuçlansın sizde oğrenmis olurusunuz. Bu seklide sizde kendinize gore ayarlamısınızı yapar ve forumdan yazısmaları takip edersiniz. :in:

Bak şimdi o küçük bahçeleride merak ettim. Meyve ağacı varmı ? :D

@Selim Üsel

Tophaneye girerken bu bölgedeki evler ilgimi çekmişti. Çıkışta guruptan ayrılarak birkaç fotoğraf çektim. Bülenttte bu yöreyi beğenince istersen birkezde bisikletsiz olarak buraları gezmeye gelelim demiştim. Neden olmasın demişti. Acaba gelsek bize o evde bir çay yada kahve ikramında bulunurmusunuz?

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
Bursalı arkadaşlarımız Dinçerden, Ahmetten, Mertten ve diğer arkadaşlardan zirve çıkışının tarihini belirleme konusunda yardım bekliyorum. Bu hafta biz Tophaneye gelirken bisikletteki termometre 34-35 derece gösteriyordu. Bir ara 37 dereceye çıktı. Oteller yöresine geldiğimizde ise 21-22 dereceydi. Bu durumda çok fazla gecikip soğuklara kalmayalım. Bu sefer daha donanımlı çıkmamız gerekeceğinden bu hem yatırım maliyeti demek hemde fazla yük demek anlamına gelecektir. Ağustosun 15 i yaz 15 i kış derler. Dağda hava çok soğumadan, yağmurlar başlamadan bu projemizi gerçekleştirelim.

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
güzel bir tur olmuş hepinizin ayaklarına sağlık..
4 temmuzda bizim kartepe turu vardı ve malum son anda iptal oldu..
yoksa benimde uludağa gidesim vardı ama bu sefer olmadı insallah baska sefere :)

@Orhan Kılıç

Ağustosun 11inden önceki bir tarihi düşünüyorum; öyle olması da iyi olur zaten. Ramazan başlıyor çünkü.

Uludağda ağustosa kadar hava sürekli olarak ısınır.Ağustosun ortasında en sıcak zamanına ulaşır.Sonrasında önce yağmurlar başlar ve sonrasında hava giderek soğumaya başlar.Yani dağda havalar kötüleşecek diye acele etmeyin.Bide Uludağ geceleri zaten soğuk :) Eğer yeterli donanımınız yoksa gece sıkıntı geçebilirsiniz :/

@RSY Ersoy

Güzel Bursa'mıza her zaman bekleriz, eşlik etmekten mutluluk duyarız ;)

Ramazandan önce için bir zaman belirlesek
Sahi Ramazan ne zaman başlıyor ?

@birolcakir

Dinçerin verdiği bilgiye göre Ramazan 11 Ağustosta başlıyormuş. Benim için bu hafta sonu hariç zaman farketmiyor. Oruç tutacak arkadaşlarıda düşünerek bu işi 11 Ağustostan önce gerçekleştirirsek iyi olur diye düşünüyorum. Ramazan sonrasına kalırsak hava şartları nedeniyle bu işi gerçekleştirememekten korkuyorum.
Aslında bayramda bu iş 2 gece konaklamalı olarak çok güzel olurdu. 1. gün dağa çıkış vekonaklama, 2. gün zirveye tırmanış ve konaklama, 3. gün sabah Bursaya iniş ve Bursa gezisinin ardından eve dönüş.
Ramazandan hemen önce bu işi yapmak istiyorsak 7 ve 8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirmemiz lazım. Tarih konusundaki kararı Bursadan katılacak arkadaşlar için sıkıntı olmayacağını, Birolunda Ramazandanönceki bir tarihte mutabık olduğunu düşünerek Bülente bırakıyorum.

@Orhan Kılıç

Size kesinlikle katılıyorum.

Tarihide sizlere bırakıyorum. Hangi tarih derseniz ona uyarım.

Zaman sorunu olan arkadaşlar uygun zamanı belirleyebilirler.

@Selim Üsel

Muhtemelen Ağustos başında yeniden geleceğiz. Görüşürüz.

@Orhan Kılıç

Tarih konusunda Ağustos basi uygundur. Bence artık konu başlığını Açabilirsin Orhan abi. Yazısmalarada oradan devam ederiz ilgilenen arkadaslarda oradan bizlere katılırlar.

Fakat bayramda olacak olan bir Uludağ turuna öncelikle bayram nedeni ile ve sonrada süresi neden ile uyabileceğimi sanmıyorum. Eğer bayramda olur ise ki olmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uludağ ın trafiği bence o zaman dahada çok olacaktır. Bu durumda çıkıs ve yapılacak herseyi bir nebzede olsa kotü etkiler gibi gleiyor. Emniyet açısından özellikle. Fakat bu sizleri tabiki durdurmamalı. Böyle bir karar alır iseniz kesinlikle çıkmalısınız ve eğlenmelsiniz.

Ben sizler ile Agustos basinda kararı çikar ise oteller ve kamp bolgesine gelebilir ertesi gün bisiklet ile Uludağ zirve yapabilir(2547 m) ve sonrasında geriye dönüse geçebilirim. Fakat bu sefer Yalova üzerinden geçerek Pendik'e geçerim. Son seferde yasadığım talihsiz şeyleri bir dahayaşamak istemiyorum. (Kendimi kaybetmediğim için şanşlıydım.) :)

Orhan abi.. Konu başlığını açman için bekliyorum. Agustos ayi Razamazandan onceki son hafta sonu Uludağ seferi bence çok uygundur. Ramazan boyuncada bu turdan sonra dinleniş e geçilir artık. Böylesi daha iyi olur düşüncesindeyim..:in:

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@uzaktr

Bu fikir senin solo plarak Uludağa çıkma planların üzerine gelişti. Sensiz böyle bir turun anlamı olmaz. Çıkacaksak birlikte çıkacağız ve katılan herkes çıkacak. Kimse her ne nedenle olursa olsun yolda kalıp dönmeyecek. Başlığı akşama açarım ve dediğin gibi planlamalarımızıda oradan yaparız.
Bu durumda Uludağ konusunda tecrübesi olan bütün arkadaşlara soruyorum. 7-8 Ağustos haftasında Uludağa zirve çıkışında meteorlojik açıdan bir sakınca olur mu?

orhan abi selamlar..... Anlatım ve fotoğraflar süper olmuş...emegine saglık...

performansınla bizleri yine şaşırttın valla .....saglıklı mutlu günler dilerim.....

.......... hoşçakalın.........

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Geri