Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Anonim

En azından üyeler alışverişlerinde problem yaşadıklarına olumsuz ticaret puanı kullanırsa sonraki alışveriş yapacaklar için önemli referans bilgisi olur. Nitekim 2. el alışverişler artmış durumda bu eklenti zaruriyet haline gelmeye başladı.

Duyuru:
Geliştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Yakında yeni özelliklerle karşınızda olacağız. Bunlardan bazılarına değinmek gerekirse;

-Mobil sürümlerde geliştirme ve iyileştirme çalışmaları yapılacak.
-Gelişmiş Ticaret sistemi (üyeler profilinde alışveriş için güvenirlik)
-Ana sayfa ve özel alan olarak gelişmiş istatistikler eklenecek haftalık aylık vs. şeklinde.
-Üye girişlerinde tam güvenlik + olarak şifre güvenliği ve şifre-üye-eposta çöplüğüne son!
-Konularda etiketlendirme özelliği (arama fonksiyonu bir kat daha güçlendirme ve fazla gezinme).
-Üye profil duvarlarındaki yorumların beğeni sistemi geliştirilecek, düzenle ve işlem butonları da olacak.
-Site performansı zaten yeterince hızlı ama daha hızlı olacak ve sunucu kaynakları iki katına çıkarılacak.
-Etkinlik özelliği (Google haritası da eklenebilecek ve üyeler katılım gerçekleştirebilecekler + adres bilgisi de girilebilecek).
-Tasarım aynı kalacak ama daha sade bir görünüm verebilir, fazlalıklardan arındırma işleri de yapabiliriz. Bunu da ek olarak belirtebiliriz.
-Ve daha fazlası, yakında BisikletForum'da!..

Bizimle kalın, bol pedallayın :)))

Değerli Forum Yöneticileri,

Üyelerin imzalarında siyasi mesaj, sembol, fotoğraf, slogan vd. paylaşmaları serbest mi? Bildiğim kadarıyla değil.

@Mehmet Cemre Kısa adlı üye sürekli olarak siyasi içerikli bir imzayla foruma yazıyor. Geçen gün durumu fark edip yöneticilere şikâyet etmiştim, sağolsunlar imzasını kaldırmışlardı ve onun yerine "Siyasi içerikli imza yasaktır," diye not düşmüşlerdi. Fakat bu üye yine aynı imzayı girmiş. Yasak olduğu belirtilmesine rağmen ısrarla imzasını bu şekilde ayarlıyor.

Gerekenin yapılmasını diliyorum.

Ek:

İlgili üyenin imzası, ekran görüntüsü:

https://i.hizliresim.com/95mLqk.png

@Cem Unden
İmzada yer alan şahsın şu anda Türkiye'de aktif olarak siyaset yapan bir siyasetçi olması yeterli değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
İmzandaki adam aktif olarak siyaset yaptığı için imzan da otomatikman siyasi içerikli olmuş oluyor

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Başlığı kavga çıksın diye açmadım. Yöneticiler gereğini yapsa yeter. Boşverin, kendi haline bırakın. Çok sevdiğim bir söz var: "İnan değil sana kastım/ Cahille sohbeti kestim".

Burası "Bisiklet Forum" , siyaset forum değil. Siyasi duruşunu yada ideolojini belirtmek durumunda değilsin. Amacın bisiklet hakkında paylaşım yapma yada paylaşılanlar dan bir şeyler öğrenmek ise insanlara saygı duyar ve karşılığında insanların saygısını kazanırsın, saygısızlığın gereği yok. Dün imzanı gördüğümde aynı rahatsızlığı hissettim forum kurallarına bakmaya üşendim.

@Mehmet Cemre Kısa sen önce profil fotoğrafındaki her şeyi göre göz onu bir açıkla da sonra bizim ceddimizi sorgula :D Daha neyi savunduğunu bile bilmiyorsun :bsmagryr:

Dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    3,5 KB · Okunma: 22
  • Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri