Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
iyi günler sevgili bisikletforum ailesi . . ikinci el sayfasına yeni ilan açtığımızda ilan açma kurallarına uymayan ilanları nasıl düzeltiyoruz bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaş varmı . . şimdiden teşekkür ediyorum . . tekerinize taş değmesin . .

@halil ibrahim ayyıldırım

Rica ederim, iletişime geçebilecek birisini bulamadım diye bir şey yok. Tüm yöneticiler sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyorlar. Dilediğinize sorununuzu bildirebilirsiniz.

google crome kullanıyorum 2. el ilanda foto ekleme penceresine link eklendiğinde fotolar çıkmamakta ve halen x işaretli foto ibaresi görünmekte. Nedeni ne olabilir.

@Tunç Tuncay

Tunç Bey, sitenin yazılımıyla çok alakam olmasa da yardımcı olmaya çalışayım.
Bazı siteler (hizliresim, resimyukle vs.) normalde görsel açılsa da siteye ekleyince açmamaya başlıyor. Bahsi geçen sitelerin hotlink koruması olabilir belki.

Eğer fotoğrafları eklerken Imgur.com 'u kullanırsanız bir sıkıntı olmuyor.

2. el konularına fotoğraf nasıl eklenir? - BisikletForum

• Beğen
Tepkiler: CANOZAN
@Edip Dinçer
teşekkür ederim o site üzeirnden denerim. iyi günler dilerim.

Hangi siteyi kullanırsam kullanayım başarılı olamadım.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Artık site içerisinde üst kısımdaki kutucukta arama yaptığınızda, ek sekme olarak Google sonuçları da listelenecektir. Böylelikle aradığınız içeriklere ulaşma imkanınız daha kolay olacaktır. Bu yeni özellik oldukça kullanışlı ve hoş bir opsiyondur. Zaten deneme yaparsanız şöyle göreceksiniz:

29637 dosyayı görüntüle

Bisikletforum üzerinden yapılan alışverişler sonucu, üyelerin ticareti değerlendirmek amacıyla kullanabileceği geri bildirimlerdir. Diğer bir deyişle, üyenin güvenilirlik derecesidir. Kişi kaç satış yapmış alıcılar tarafından nasıl değerlendirme almış görmemizi sağlayacaktır.

Alışveriş sonrası kullanıcılar birbirlerine + veya - ticaret puanı verebilir.

Bir çok sitede kullanılan bu eklenti ticaret forumlarında dolandırıcılığın azalması için yapılmıştır. Böylece üyeler ticaret puanı yüksek ve olumlu kişilerle yapmasını kolaylaşacak ve bu şekilde alışveriş daha güvenli olacaktır. Bu eklentiye bisikletforumun da ihtiyacı var.

Yöneticilerin değerlendirmeye almasını talep ediyorum.

Kabul edildi. Ayrıca, birçok sitede var bundan ama olsa ne olacak dolandırıcılık yine oluyor yapmak isteyen her türlü yapıyor. Lâkin yine de önerinizi not ettim.

@Anonim bu konuda @ )Furkan Tk ye bende katılıyorum...Diğer sitelerden farklı olarak aşağı yukarı herkes birbirini biliyo konulardan...Bence de önemli bi nokta...

En azından benim gibi yeni arkadaşların kimlere güvenebileceği noktasında bir ön bilgi niteliğinde olabilir.

@Anonim adminlere uygunsuz teklif olarak raporladım mesajı [emoji14] ben yumurta kırar yerim, enerji barı filan beni aşar :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri