Bu videomuzda yeni bir konu açarken veya konulara mesaj yazarken nasıl fotoğraf yükleyip eklenir, işte bunu göreceksiniz. Videoda da izleyeceğiniz üzere, bu özelliğin kullanımı gayet basit ve hoş. Ayrıca mobil sürümde de bu özelliği kullanmanız mümkündür. Videoları HD (720p veya 1020p) kalitede izlemeniz de mümkün. Sorun yaşayanlar bu konu altında belirtebilirler. Evet buyrun;
Bu videomuzda konulardaki mesajlara alıntı özelliğini göreceğiz. Mesela normal alıntı, çoklu alıntı ve kişiye özel alıntı nasıl yapılır işte bunu göreceksiniz. Videoda da izleyeceğiniz üzere, bu özelliğin kullanımı gayet basit ve hoş. Ayrıca mobil sürümde de bu özelliği kullanmanız mümkündür. Videoları HD (720p veya 1020p) kalitede izlemeniz de mümkün. Sorun yaşayanlar bu konu altında belirtebilirler. Evet buyrun;
@Anonim, dün bunu dusunuyordum nasıl yapılır diye. Hizmetlerinizde sınır yok maşallah.
Sürükle bırak ile video da yükleyebilir miyiz? (Deneyebilirim tabii ama elbet sorulacaktır diye soruyorum.)
@Tahir Keskin telefonunuzun markası nedir? Daha doğrusu telefonunuzun yaptığı video formatı nedir? Aslında video ekleme açarım ama forumda play olarak çıkmaz. Download link olarak eklersiniz. Gerçi Tapatalk'tan yükleyince play olarak da çalışıyordu bildiğim kadarıyla ama format söylerseniz ayarlarım
@Anonim Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum (GT-N7100), mp4 formatında kaydediyor. Eğer genel olarak bir işe yarayacaksa yapalım, yoksa sadece benim için bir ayara gerek yok. Zaten ayda yılda bir vidyo yükleyeceğim, onu da Youtube üzerinden yaparım gerekirse.