Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
sayfa tam yüklenmeden son sayfaya yada başka bir sayfa numarasına tıklayınca açmıyor önceden açıyordu sayfanın tamamen yüklenmesini beklemek zorundayız. yada istediğimiz sayfa numarasına uzun basıp yeni sekmede aç demek lazım şimdilik tek çözümü bu.

Sevgili üyelerimiz hepinize merhabalar...

Her ne kadar geç kalınmış bir düzenleme olsa da, yine de sizlere duyurmak istedik. Aslında bunu daha önceden yapmayı çok istedik ama bir türlü fırsat olmuyordu. Son zamanlarda sitemiz epey oturdu ve ortamımız iyice güzelleşmeye başladı. Aramıza katılan yeni insanların sayısı da artmaya başladı. Dikkat ettim, foruma çok hoş bir ilgi var ve üyelerimizin çoğunluğu da memnun görünüyor ve bu da bizi mutlu edip işimize dört elle sarılmamızı sağlıyor. Herkese desteğinden ötürü şu açtığım konuda teşekkür mesajımı iletmiştim. Şimdi bir jest yapmak gerekiyor karşılık olarak evet konuya gelelim.

Şunu hiçbir zaman unutmayınız ki, severek pedalladığınız bu yollarda asla yalnız değilsiniz. BisikletForum, burası dışında da yanınızda artık. Yeni bisiklet alacak olanlar, teknik servis ihtiyacı olanlar, parça değiştirmek isteyenler, kask, fren, sele vb. ürünlere ihtiyacı olan ama birçok yerde fiyatlardan dolayı zorluk çeken üyelerimizin imdadına Delta Bisiklet yetişecek bundan sonra. Uzun süren konuşmalar ve görüşmeler sonunda böyle bir karar alındı. Evet artık moralinizi bozmaya gerek. Bisiklet konusunda mutlu bir şekilde pedallamanıza devam edeceksiniz. Zaten soğuk olan ve günden güne de iyice soğuyan bu havalarda, Delta Bisiklet'in nezih ortamında sıcak bir çay veya bir kahve eşliğinde mağazayı gezin, görün ve Delta Bisiklet bu bağlamda yanınızda olacaktır...

Tek yapmanız gereken, Delta Bisiklet mağazasına gittiğinizde BisikletForum'dan geldiğinizi, üyeliğinizi söylemeniz yeterli. Geri kalanını Delta Bisiklet halledecektir ve fiyat konusunda sizlere özel indirimler sağlayıp destek olacaktır. Ayrıca, sorun yaşarsanız bu konu altında şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Biz de sponsorumuza ileteceğiz ki, zaten kendileri forumdalar hemen dönüş yapacaklardır. Unutmadan, şu soruları yöneltebilirsiniz; "İnternet sitesinden de mümkün mü?", "İyi ama benim yaşadığım yerde Delta Bisiklet mağazası yok?" şeklinde. Bu iki sorun için bir şeyler düşüneceğiz elbette. BisikletForum, öncelikli olarak üye memnuniyetini ana ilkeleri arasında yer alacak şekilde benimsemiştir.

Size sesleniyoruz; Yalnız değilsiniz...

Herkese iyi pedallamalar,

hemen siteye girip bişeyler beğeneyim bari :) İzmir şubesini de görmüş oluruz...

Ben de direkt internet sitelerine girip İzmir şubesinin yerini öğrendim :rolleyes:

Başarılı bir uygulama, emeğinize sağlık:)

Sayın eagle :) forumumuzun reklamını anadoluda da yapabilmek için "foruma özel" bir fiyat karşılığında :) forma istiyoruz.

Herkese desteğinden ötürü tekrar teşekkürler.

Not: Gittiği mağazada sorun yaşayan arkadaşlar şikayetlerini bu konuda yazabilirler bizzat takipçisi olacağız.

@Onur YCL şu havalar biraz daha ısınsın bakalım forma konusu da çok önemli ve hep aklımızda olan bir konu. Zaman rica ediyoruz şimdilik :)

Harbiden şu sitenin bir formasını tasarlayın uygun bir fiyata delta bisiklette yazsın bir tarafında bomba olur ben alırım şahsen..

@MertAG
Aynen. Faiş bir fiyat olmadıkça bende alırım hem forum hem delta logolu falan.)

Çok güzel bir gelişme olmuş, fakat benim için pek bir önemi yok.
Delta bisiklet UPS kargo ile çalıştığı sürece oradan alışveriş yapmam. Türkiye içine 3 günde gelen kargoyu ben kabul etmem.
Başka firmalardan ürün alıyorum, bugün aldığım bir ürün yarın öğlen elim oluyor. Böyle hızlı firmalar varken neden delta bisiklet'ten alışveriş yapayım ki.
Benim zamanım değerli, sizlerinde öyledir mutlaka.

Not: Amacım karalamak veya kötülemek değil, sadece yaşadığım memnuniyetsizliği belirttim.

Çok teşekkürler daha bir hafta önce bisikleti elden geçirdim keşke bir hafta daha bekleseymişim :)

@Batuhan Köksal

Ziyanı yok yani yine ihtiyacınız olan konular elbet, o zaman rahat edersiniz artık :)

@Anonim

Tabi ki öyle "işte bu tamamdır bisiklet böyle olur" diyene kadar değişecek çok parça alınacak bir ton malzeme var :) fiyatlardan dolayı (özellikle kiralama konusunda :D ) Delta'ya pek yanaşmazdım ama işler değişti artık sanırım :)

@Batuhan Köksal

Tamam artık yanaşırsınız herhalde :D

Sorun yaşarsanız yani bir sıkıntı olursa hemen bu konu altında yazın yeterli :)

İyi pedallamalar dilerim şimdiden :)

@Anonim

Teşekkürler, iyi akşamlar :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri