Sevgili üyelerimiz hepinize merhabalar...
Her ne kadar geç kalınmış bir düzenleme olsa da, yine de sizlere duyurmak istedik. Aslında bunu daha önceden yapmayı çok istedik ama bir türlü fırsat olmuyordu. Son zamanlarda sitemiz epey oturdu ve ortamımız iyice güzelleşmeye başladı. Aramıza katılan yeni insanların sayısı da artmaya başladı. Dikkat ettim, foruma çok hoş bir ilgi var ve üyelerimizin çoğunluğu da memnun görünüyor ve bu da bizi mutlu edip işimize dört elle sarılmamızı sağlıyor. Herkese desteğinden ötürü
şu açtığım konuda teşekkür mesajımı iletmiştim. Şimdi bir jest yapmak gerekiyor karşılık olarak evet konuya gelelim.
Şunu hiçbir zaman unutmayınız ki, severek pedalladığınız bu yollarda asla yalnız değilsiniz. BisikletForum, burası dışında da yanınızda artık. Yeni bisiklet alacak olanlar, teknik servis ihtiyacı olanlar, parça değiştirmek isteyenler, kask, fren, sele vb. ürünlere ihtiyacı olan ama birçok yerde fiyatlardan dolayı zorluk çeken üyelerimizin imdadına Delta Bisiklet yetişecek bundan sonra. Uzun süren konuşmalar ve görüşmeler sonunda böyle bir karar alındı. Evet artık moralinizi bozmaya gerek. Bisiklet konusunda mutlu bir şekilde pedallamanıza devam edeceksiniz. Zaten soğuk olan ve günden güne de iyice soğuyan bu havalarda, Delta Bisiklet'in nezih ortamında sıcak bir çay veya bir kahve eşliğinde mağazayı gezin, görün ve Delta Bisiklet bu bağlamda yanınızda olacaktır...
Tek yapmanız gereken, Delta Bisiklet mağazasına gittiğinizde BisikletForum'dan geldiğinizi, üyeliğinizi söylemeniz yeterli. Geri kalanını Delta Bisiklet halledecektir ve fiyat konusunda sizlere özel indirimler sağlayıp destek olacaktır. Ayrıca, sorun yaşarsanız bu konu altında şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Biz de sponsorumuza ileteceğiz ki, zaten kendileri forumdalar hemen dönüş yapacaklardır. Unutmadan, şu soruları yöneltebilirsiniz; "İnternet sitesinden de mümkün mü?", "İyi ama benim yaşadığım yerde Delta Bisiklet mağazası yok?" şeklinde. Bu iki sorun için bir şeyler düşüneceğiz elbette. BisikletForum, öncelikli olarak üye memnuniyetini ana ilkeleri arasında yer alacak şekilde benimsemiştir.
Size sesleniyoruz; Yalnız değilsiniz...
Herkese iyi pedallamalar,