Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
hem mobil hem masaüstünde, forum tasarımı çok amatör duruyor, daha basit daha renk uyumlu bi tema kullanılırsa çok iyi olur

özellik olarak güzel şeyler var gibi.

Scudo
Mobil sürüm eskisine göre çok çok daha iyi ayrıca yeni eklenen özelliklerden de memnun kaldım elinize sağlık :)

XenForo çok iyi bir seçim olmuş. Forum yönetimi çok iyi çalışıyor, emeği geçen herkese teşekkürler.

Ana sayfadaki son mesajların üzerine fare ile gelince çıkan siyah bilgi mesajı hiç çıkmasa sanki daha iyi olacak gibi, okumayı zorlaştırıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ilker
@Anonim
Merhaba tekrar ben :)

Elbet bu hale de alışılır ama FORUM sekmesinin altında açılan

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Bomba gibi fişşek gibi bir arayüz olmuş emeği geçenlere tek tek teşekkürler. Birde bu foto yükleme işi muamma olmaktan çıkıp halka arz edilmiş. Çok hoşuma gitti bilmem kaç yüzüncü mesajımdan sonra artık bende fotom yüklüyeceğim.

Aslında bir yukarı çık butonu olsa çok iyi olur. Bilgisayarın kendi faresini kullanıyorum, yukarı çıkmak çok zor oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ilker ve x-rayted
@mustafa genç

Foruma ilk girdiğimde aynı tepkiyi verdim bende, hatta acaba yanlışlıkla FB mi açtım diye düşünmedim değil :)

Çok beğendim, emek verenlere teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
biraz önce bir konuyu araştırmak istedim. "ara" butonu beyaz zemin üzerinde çok belirsiz kalmış. bence başka bir zemin rengiyle veya bir çerçeveyle "ara" butonunu vurgulamak gerekir diye düşünüyorum.

Mesaj yazdigimiz konulari otomatik olarak takibe almayi kapatabiliyor muyuz?

Mobil sürüm o kadar kullanışlı ki Tapatalk'a bile gerek kalmamış. Valla bravo.

Şimdi bi konuya yazdığım mesajdan sonra fark ettim ki bir konuya ard arda mesaj yazarsanız bunlar birleşerek tek mesajda gözüküyor. Forum yenilendikten sonra mı böyle bi özellik geldi bilemiyorum ama hoş bi özellik gibi gelmedi bana sanki. Bi önceki mesaj da o anda yazılmış gibi görünüyor.

Yeni editörü garipsedim. Alışmam zaman alacak gibi...

Herkese merhaba,

Arkadaşlar artık profillerinize kapak fotoğrafı da yükleyebileceksiniz. Örnek olarak profilime bakabilirsiniz. Nasıl yüklenecek sorunuz olursa, profilinize girmeniz yeterli. Yükleme yaptıktan sonra pozisyonu da ayarlayabilirsiniz fakat yatay fotoğraf yüklemenizi öneririz net görüntü için.

33139 dosyayı görüntüle

Herkese iyi pedallamalar.

@Samet POLAT

Seçeneklerde var ancak bende herhangi bir değişiklik olmuyor. Benim cihazdan mı kaynaklanıyor acaba?

imzaya boydan boya görsel ekleme dönemi başladıysa yandık :krktm:

@Berke K.

Böyle bir şey düşünmüyoruz. Adı üstünde "mobil" cihazla mobil sürüm kullanılmalı. Fakat önümüzdeki günlerde yine de yapacağız bir şeyler.

@türkay yılmaz

Halledeceğiz...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri