sekmelerinden Forum yazısının hemen altına "Yeni Mesajlar" sekmesinin getirilmesi yani Yeni Mesajların 5. likten 1. liğe çıkarılması mümkün müdür? Sanırım en iyi takip yöntemi yeni mesajlar ile ama burada ulaşmak zor , hatta dün akşam ilk 3-5 dakika yeni mesajları bulamadım ben..
Bomba gibi fişşek gibi bir arayüz olmuş emeği geçenlere tek tek teşekkürler. Birde bu foto yükleme işi muamma olmaktan çıkıp halka arz edilmiş. Çok hoşuma gitti bilmem kaç yüzüncü mesajımdan sonra artık bende fotom yüklüyeceğim.
biraz önce bir konuyu araştırmak istedim. "ara" butonu beyaz zemin üzerinde çok belirsiz kalmış. bence başka bir zemin rengiyle veya bir çerçeveyle "ara" butonunu vurgulamak gerekir diye düşünüyorum.
Şimdi bi konuya yazdığım mesajdan sonra fark ettim ki bir konuya ard arda mesaj yazarsanız bunlar birleşerek tek mesajda gözüküyor. Forum yenilendikten sonra mı böyle bi özellik geldi bilemiyorum ama hoş bi özellik gibi gelmedi bana sanki. Bi önceki mesaj da o anda yazılmış gibi görünüyor.
Arkadaşlar artık profillerinize kapak fotoğrafı da yükleyebileceksiniz. Örnek olarak profilime bakabilirsiniz. Nasıl yüklenecek sorunuz olursa, profilinize girmeniz yeterli. Yükleme yaptıktan sonra pozisyonu da ayarlayabilirsiniz fakat yatay fotoğraf yüklemenizi öneririz net görüntü için.