Sn.Ünal Tolun şahsında Manavgat Yarışı'na emek verenlere teşekkür ederim
Bisikletiyle Manavgat'a gelen bisikletsever kardeşlerimi de sevgiyle selamlarım..
*
Levent Sünger'le beraber katıldığımız ikinci Manavgat yarışıydı..Bodrum,
Marmaris,Fethiye ve Muğla'dan gelen bizden başka bisikletçi de yokmuş !
Muğla bölgesini Manavgat'da Dalyan'dan temsil eden iki bisikletçiyiz.Fakat,
Muğla Bisiklet İl Temsilcisi Sn.Can Demirel,bizimle hiç ilgilenmiyor.
Mart-2010'da Muğla'da Sn.Can Demirel'e,Levent Sünger'le beraber Manavgat'a gideceğimizi ilettim.Bizi kafile listesine yazmadı.
Bu nedenle harcırah alamadık.Çok üzücü.
Özverilerle Manavgat'a gidiyoruz..Çok zor yarış parkurlarında yarışıyoruz..
Dereceye giriyoruz..Hiç ilgi yok !
Yaşadıklarımıza tanık olan çocuklarımız da tepki gösteriyorlar,bisikletle ilgilenmiyor ve bisiklet sporu yapmıyorlar !
Bisiklet sporu İl Temsilcisinin ilgisizliği ile nasıl gelişecek ? Lütfen,bilen var mı?
Sn.Can Demirel'i dostumuz biliyordum..İlgisizliği düş kırıklığı yaşattı bana..
Bisiklet İl Temsilcisinin görev ve yetkilerini tartışalım, lütfen..
Bisikletsever Kardeşlerime sevgim ve saygımla..
Bu yarışda emeği geçen başta Ünal Tolun olmak üzere herkese teşekkür ederim , harika bir iki gün yaşatdılar.
İki gün boyunca yaşadığım tek burukluk,kayıtlar esnasında herkes kafile listesiyle başvurup harcırah için liste yaparken biz Muğla dan gelen ben ve Hayrettin Ersan ın kafile listemiz olmadığı için elimiz bağlı beklemesiydi , bu yüzden bu olayla hiç ilgilenmeyen Muğla İl Temsilcimiz Can Demirel inde kulaklarını cınlatırım , bu sebebden harcırahımızı alamadık yinede Organizasyon ilk 12 ye para ödülü verince ekmeğimizi yine taşdan çıkardık.Tekrar yarışanlar dahil herkese teşekkür ederim hoşcakalın bisikletle kalın.