Scudo Sports

4 Nisan 2010 Manavgat Maratonu Detayları

Scudo
Bu ikinci Manavgat yarışımdı bundanda çok zevk aldığımı söylemek isterim , her şey çok güzeldi , hava, parkur , böylesine uzun bir parkurda alınan önlemler işaretlemeler hakkaten taktire layik , bu yarışda emeği geçen başta Ünal Tolun olmak üzere herkese teşekkür ederim , harika bir iki gün yaşatdılar.
İki gün boyunca yaşadığım tek burukluk , ki organizasyonla alakası yok, kayıtlar esnasında herkes kafile listesiyle başvurup harcırah için liste yaparken biz Muğla dan gelen ben ve Hayrettin Ersan ın kafile listemiz olmadığı için elimiz bağlı beklemesiydi , bu yüzden bu olayla hiç ilgilenmeyen Muğla İl Temsilcimiz Can Demirel inde kulaklarını cınlatırım , bu sebebden harcırahımızı alamadık yinede Organizasyon ilk 12 ye para ödülü verince ekmeğimizi yine taşdan çıkardık.Tekrar yarışanlar dahil herkese teşekkür ederim hoşcakalın bisikletle kalın.

bütün fotolar bu kadarmı dünyanın fotosını çektilerdi yarışdabee

dnf olmamamıza rağmen sıralamaya giremedik hakem azlığından dolayı ve dolayısıyla ödül-harcırah alamadık.. alanya'da düzeltirler umarım durumu..

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
alanyada daha beter oldu be arkadaş içine etdiler yarışların hiçbir zevki kalmadı bu işin yaa

@epixx
*
Merhaba, :)
Alanya'da olanları bizimle paylaşırsanız seviniriz..Ben de Manavgat'ı yazacağım.
İlginize teşekkürler..
SEvgim ve saygımla..

Hayrettin Ersan

bir kısım sporcuların dnf olsalar da ya da aynı şekilde süreleri olmamasına rağmen (%80 örn: manavgat) nası beceriyorlarsa sıralamaya girip ödüllerini alabilmesi federasyondan torpilli olduklarını aklıma getiriyor.. eşitlik diye bişi varsa ki teoride var bunun pratikte de uygulanması lazım.. torpilci zihniyeti KINIYORUMMMM!!!

• Beğen
Tepkiler: Pelin
@ördek

Bu yazdığınızı biraz daha açar mısınız acaba? Merak ettim nasıl bir torpilin söz konusu olduğunu..

@ördek

oradaki hata %80 hakeminin hatası artık tabiri caiz ise söylenmeyecek lafları söyleyen çok kişi vardır o hakeme...Benden sonrasını yazmadan çekip gitti elitlerde...geriye kalanlar out of time oldu oradan sonra devam etmememizin sebebi yolun açılması idi...sorumsuzluk işte bunlar....

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
listeleri biraz incelerseniz, biraz mantıkla yani hangi sporcu ne zaman dönmüş olabilir, her şey apaçık ortada..

bu durum nedeniye hem ödüller hem de harcırahlar eksik dağıtılacak.. ödüller eksik olacak çünkü sıralama yok.. harcırahlar eksik çünkü %65in hesaplandığı rakam bu nedenle nerdeyse yarıyarıya düşüyor, yani harcırah sayısı da neredeyse yarıyarıya düşüyor.. bu durum için dilekçe vermemiz durumunda kimler altına imzasını koyar asıl önemli olan bu!!

sonuçta hakemler federasyonu temsilen ordalar.. bir kural konduysa uygulanmalı ya da hiç konmamalı ki uygulanmasın.. yoksa tanıdığı olana, şansı yaver gidene uygulanmasın, kalanlara uygulansın.. o zaman kural değil orman kanunları geçerli olur ki nitekim öyle.. böyle sessiz kuzular gibi oturdukça bu günleri de mumla arayacağız...

Ben yarış biter bitmez hakem masasına gidip tepkimi gösterdim.. Şu an ki sıralama bile bizim tepkimiz sonucunda düzenlendi.. Yoksa zaman barajına takılan herkes DNF olarak yazılacaktı.. İlk 30 arasında harcırah dağıtımı olacaktı.. Ama şimdi out of time yazmayanlarda harcırah listesine dahil oldular.. Ha şöyle de bir durum var ben geçte olsa zaman barajına kadar geldim, çipimi ve numaramı verdim ama sıralamaya girememişim.. Çok komik bir durum..

daha komiğini ben bekliyorum, bir kaza yaptım hastahaneye kaldırıldım. AMB yazması gereken sonuçlarda DNF gözüküyorum. organizatör dahil ordaki tüm hakemler benim 63 no'lu sporcunun kaza yaptığını biliyorlardı. en yakındaki ambulans start alanında olduğu için naras köprüsüne beni indirdiler(jiple) sonra hastahane. start alanına geldiğimde kriteryum yol yarışı vardı masada oturan hakeme durumu bildirdim tamam haberimiz var dedi. doktor okulumun il dışında olması nedeniyle acilde rapor veremedi. reçetenin arkasına not düştü ve kaşeledi, bende ertesi gün pazartesi okulumdan rapor alıp federasyona faksladım ve arıyarak tekrar durumu bildirdim. bakalım sonuç ne olacak...

@temu90

ya ben diyorum bu federasyon tamaamen değişmeli adam gibi insanlar gelmeli işini yapan insanlar uci den ödenek alabilmek için tün kategorileri kapatıp herkezi elitlere sokan insanlar deyil

@epixxUCI kime ödeme yapmış?

ben de fax çekip telefon edeceğim ama ümidim yokk açıkcası.. boşuna masraf yapacağım.. ama bu durumdan muzdarip herkes fax çekip telefon ederse durumunu izah edip durum farklı olabilir..

Sn.Ünal Tolun şahsında Manavgat Yarışı'na emek verenlere teşekkür ederim :)
Bisikletiyle Manavgat'a gelen bisikletsever kardeşlerimi de sevgiyle selamlarım..
*
Levent Sünger'le beraber katıldığımız ikinci Manavgat yarışıydı..Bodrum,
Marmaris,Fethiye ve Muğla'dan gelen bizden başka bisikletçi de yokmuş !
Muğla bölgesini Manavgat'da Dalyan'dan temsil eden iki bisikletçiyiz.Fakat,
Muğla Bisiklet İl Temsilcisi Sn.Can Demirel,bizimle hiç ilgilenmiyor.
Mart-2010'da Muğla'da Sn.Can Demirel'e,Levent Sünger'le beraber Manavgat'a gideceğimizi ilettim.Bizi kafile listesine yazmadı.
Bu nedenle harcırah alamadık.Çok üzücü.
Özverilerle Manavgat'a gidiyoruz..Çok zor yarış parkurlarında yarışıyoruz..
Dereceye giriyoruz..Hiç ilgi yok !
Yaşadıklarımıza tanık olan çocuklarımız da tepki gösteriyorlar,bisikletle ilgilenmiyor ve bisiklet sporu yapmıyorlar !
Bisiklet sporu İl Temsilcisinin ilgisizliği ile nasıl gelişecek ? Lütfen,bilen var mı?
Sn.Can Demirel'i dostumuz biliyordum..İlgisizliği düş kırıklığı yaşattı bana..
Bisiklet İl Temsilcisinin görev ve yetkilerini tartışalım, lütfen..
Bisikletsever Kardeşlerime sevgim ve saygımla..

Bu yarışda emeği geçen başta Ünal Tolun olmak üzere herkese teşekkür ederim , harika bir iki gün yaşatdılar.
İki gün boyunca yaşadığım tek burukluk,kayıtlar esnasında herkes kafile listesiyle başvurup harcırah için liste yaparken biz Muğla dan gelen ben ve Hayrettin Ersan ın kafile listemiz olmadığı için elimiz bağlı beklemesiydi , bu yüzden bu olayla hiç ilgilenmeyen Muğla İl Temsilcimiz Can Demirel inde kulaklarını cınlatırım , bu sebebden harcırahımızı alamadık yinede Organizasyon ilk 12 ye para ödülü verince ekmeğimizi yine taşdan çıkardık.Tekrar yarışanlar dahil herkese teşekkür ederim hoşcakalın bisikletle kalın.

• Beğen
Tepkiler: levent sünger
Geri