chnkrmz
kırdılar beni layer layer.
- Tepki
- 4.839
- İsim
- Cihan KIRMIZI
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Cyclocross
arkadaşlar 4 hafta 1 gün önce sipariş ettiğim şortum gün itibariyle gelmiş bulunmakta.
(link)
kendim için beyaz rengini abim içinde yeşil rengini sipariş vermiştim.
pedli diye almıştım. evet ped var ama seleye oturcağım kısımda yokmuş( aslında bi burukluk yaşadım )
ama sorun değil zaten oturan yerlerim nasıl bağladı sayılır
pedi yanlarda. yani düşme esnasında yan eklem yerini korusun diye olsa gerek. belkide başka nedenden. zira giydiğimde çok rahattı. ped tarafıda rahatlık veriyordu.
yalnız altımda atlet olmadan giyemicem arkasında askılık içn bi yer var kaşındırıyo.
ve huzurlarınızda resimler...
bu bana gelen ilk hali. daha hiç ellenmemiş sıfır hali.
(link)
buda diğer yüzü. belkide arkadaki çinçançon canın türkçesi olabilir. çinçançon bilen varsa adresimi ve numaramı öğrenebilir. türkçe olanında karaladım
(link)
gümrükten geçerken parmaklanmış. galiba kokain falan olabilir mi diye olsa gerek.
(link)
sıradaki resmimiz ambalajı açınca karşımıza geldi.
(link)
(link)
(link)
her ne kadar mayde in çayna olsada buram buram kalite kokuyor.
(link)
(link)
önden bir görüntü görmektesiniz.
(link)
bu arada bedeni tam bana uygun geldi. cuk diye oturdu.. yani tam geldi. hem fermuarı var hemde şöyle kemer gibi şeysi var
(link)
(link)
(link)
ingilazcam yok tercümesini yapana dua ederim ama.
(link)
34 bedenim oluyor bu arada
(link)
arkasında da fermuarlı cebi var iki yanında da var.
(link)
buda yan cebi. fermuardan sonrada çıtçıt var.
(link)
önüm arkam sağım solum sobe...
(link)
buda içi. kalitesi gene hoşuma getti.
(link)
ön tarafından içi. pedlerde görüldüğü üzere yanlarda. ben oturacağım yerde bekliyordum gerçi -_-
(link)
gene arkadan bir görüntü.
(link)
hasılı vel kelam ürünün kendisi kalitesi ve üzerimde karizmatik duruşu hoşuma gitti.
aynı kalitede ürünü burada bulsam kaça alırdım bilmiyorum. ama bu 60 liraya geldi bana.
tayt giymeyi reddettiğim için ve pedli taytlar dechatlon da 60 lira olduğundan bunu alayım demiştim
neyse artık ürünümüz bu.
aliexpresten ilk alışverişim olduğu için bunun gelmesini bekledim bakalım geliyormu diye.
şimdi sırada liste var. onlarıda siparişini vereyim artık.
(link)
kendim için beyaz rengini abim içinde yeşil rengini sipariş vermiştim.
pedli diye almıştım. evet ped var ama seleye oturcağım kısımda yokmuş( aslında bi burukluk yaşadım )
ama sorun değil zaten oturan yerlerim nasıl bağladı sayılır
pedi yanlarda. yani düşme esnasında yan eklem yerini korusun diye olsa gerek. belkide başka nedenden. zira giydiğimde çok rahattı. ped tarafıda rahatlık veriyordu.
yalnız altımda atlet olmadan giyemicem arkasında askılık içn bi yer var kaşındırıyo.
ve huzurlarınızda resimler...
bu bana gelen ilk hali. daha hiç ellenmemiş sıfır hali.
(link)
buda diğer yüzü. belkide arkadaki çinçançon canın türkçesi olabilir. çinçançon bilen varsa adresimi ve numaramı öğrenebilir. türkçe olanında karaladım
(link)
gümrükten geçerken parmaklanmış. galiba kokain falan olabilir mi diye olsa gerek.
(link)
sıradaki resmimiz ambalajı açınca karşımıza geldi.
(link)
(link)
(link)
her ne kadar mayde in çayna olsada buram buram kalite kokuyor.
(link)
(link)
önden bir görüntü görmektesiniz.
(link)
bu arada bedeni tam bana uygun geldi. cuk diye oturdu.. yani tam geldi. hem fermuarı var hemde şöyle kemer gibi şeysi var
(link)
(link)
(link)
ingilazcam yok tercümesini yapana dua ederim ama.
(link)
34 bedenim oluyor bu arada
(link)
arkasında da fermuarlı cebi var iki yanında da var.
(link)
buda yan cebi. fermuardan sonrada çıtçıt var.
(link)
önüm arkam sağım solum sobe...
(link)
buda içi. kalitesi gene hoşuma getti.
(link)
ön tarafından içi. pedlerde görüldüğü üzere yanlarda. ben oturacağım yerde bekliyordum gerçi -_-
(link)
gene arkadan bir görüntü.
(link)
hasılı vel kelam ürünün kendisi kalitesi ve üzerimde karizmatik duruşu hoşuma gitti.
aynı kalitede ürünü burada bulsam kaça alırdım bilmiyorum. ama bu 60 liraya geldi bana.
tayt giymeyi reddettiğim için ve pedli taytlar dechatlon da 60 lira olduğundan bunu alayım demiştim
neyse artık ürünümüz bu.
aliexpresten ilk alışverişim olduğu için bunun gelmesini bekledim bakalım geliyormu diye.
şimdi sırada liste var. onlarıda siparişini vereyim artık.