arkadaşlar organizasyon nasıl yapılır sizde anlatayım ,belliki anlamamışsınız,
1- mecit arkadaş ralli olacağını biliyormuydu yoksa bilmiyormuydu eğer son güne bunu öğrendi ise bu onun eksi hanesine yazılır,
2- sadık yalaman aynen şikayetçi oldu ,kendisi bursada oturmakta ,
şikayet etmesinin nedeni ralli araçlarının ne işi var dedi arkadan ralli aracı gelmiş ve tabi bu duruma sinirlenmiş
3- yiğitaliden inişte bir bayan aynı şekilde ben burda ölmeye gelmedim dedi
bursa uludağ organizasyonu yapılacak ise aynen aşağıdaki gibi yapılacaktır
1 _performans grubunun rotasına tek araç sokulmayacak jandarma yolu aynen kapatacaktır,
2 _ keşiş grubunun yoluda aynen kapatılacaktır ayrıca her iki grubun gişelere vardığında tek araç sokulmayacaktır,
3_oteller bir gün para kazanmayacaktır
4- yollarda tek araç olamayacaktır bilmem analatabildinmi
5 _ olay nedir esasında değil ralli araçları hiç bir aracın yollara sokulmamasıdır
genç adam riski severde bu enayice bir risktir ,araçlar arasında etkinlik olmaz ,size defalarca bunu yazdım ama anlamamakta israr ediyorsunuz,bisiklet forumda idmanlar düzenledim benim nasıl katı bir adam olduğumu herkes sahada gördü ,sigara içenleri idmana almadım kurallarım aynen katıdır affetmem,
burdan mecit dostuma önerim insanları ralli araçlarının arasına sokmasın şikayet eden bizzati gran fondo yarışına katılmış dostum sadık yalamandır kendisi araçsız bir ortamda 53 km boyunca sürmüş yarış böyle yapılır ,bilmem anlatabildinmi
duygusal konuşmalar prim yapmaz akılcı olun,bir kişi ölse idi mecit bunun altından kalkamazdı mecite burdan tavsiyem yolların aynen boşaltılmasıdır ha boşaltamıyorsan aynen bu işe soyunmazsın ,orbeada aynı hatayı yapmıştır
sayfa başında bu etkinliğe araçlara rağmen geleceğim demiştim ama ralli araçların değil,ayrıca yiğitaliden çıkılacak zannettim ama çıkılmadı ,yiğitaliden tırmanışta maşallah arkadan ejderhalar hücuma geçti öyle böyle değil 7 km sonra sıcaktan bunaldım ve terledim , garip bir şekilde rüzgar soğuk esiyor idi,ayrıca hasta olabilirdim bu nedenle bıraktım,fazla zorlamanında anlamı yok idi riski sevmem ,
seneye ralli araçları ile sevişmeye varsanız gidersiniz ,
iskenderin arkadaşı doğru hareket yapıyor zati bende yaptım soldan almak ama çok dikkatli çıkış yapıldı ,
ayrıca ne ayak kardeşim bu yiğitaliden çıkış yapılmıyor kapatacan bu yolları araca
iskendere karışmadım kask konusunda çünki kişinin hürriyeti var ,risk ona ait ama idmanlarıma kimse kasksız gelemezdi ,istanbulda ayrıca peloton istanbul grubuna asla kasksız giremezsiniz
valla 21 km sonra 3 üncü km 'de erikler iyi geldi keskin bakışlı iskender erikleri gördü ,şamata iyi idi çıkarken ,küme düstüm şöyleki
uludağ idman programı parkurlar
1 - çıkış mudanya 21 km non stop
bursa anadolu lisesi önü soluklanma ,32 km çıkış oteller ve iniş 32 km dönüş 21 km baba idman budur bursalıları burda beklerim gençleri tabi hekes mudanyada olacak bu zor iştir onuda belirtirim ,tabi bursada oturanlar 21 km dönmeyecek gene yırttı bursalılar kısa mola tempo ,eğimde soluklanma kısa mola
2 _çıkış mudanya 21 km non stop ,bursa anadolu lisesi önü soluklanma 21 km tırmanış gişeler son ,iniş 21 km dönüş 21 km 42 km boyunca kısa mola ve tempo
3 _çıkış mudanya 21 km non stop ,bursa anadolu lisesi önü soluklanma 7 km tırmanış 7 iniş dönüş 21 km ,,
3 'üncü şıka uyulmuştur ve de hakkı verilmiştir tam evden çıkışta dahil 72 km sonda eve varışta eğimde atağa geçmişimdir öyle kolay iş değil arkadaşlar yarışlara girenler bilir sonda atağın ne olduğunu
gerçi forumda kürsü gören yok ,,,,
edirne beklesin 60 mastırda geliyorum ,,sonuçlarımı göreceğim tam 76 km yarışın babası orda zaman aralığı var takdik çok önemli esas yarış edirne tüm bursa davetlidir 21 ekim,
konunun sahibi olarak bu konu geçmişte kaldı
artık hedef edirne 21 ekim yol yarışı
10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)