Scudo Sports

3D yazıcı ile yapılabilecek aksesuarlar

@BekirHan

Evet

Scudo
Bisiklet aksesuarı olmasa da bu ara herkesin rağbet ettiği bir nesne olduğu için paylaşmak istedim. Covid19 için maske yaptım, daha önceden yaptığım post apocaliptic tarz gözlükte bu konuda iş görür nitelikte. Esnek filament sipariş verdim, maskenin yumuşak formda olan başka bir türünü de yapacağım nasipse.

IMG_20200401_134331_N.jpg

IMG_20200401_134052.jpg

IMG-20200401-WA0027.jpeg

(link)

(link)

Böyle bir aparat lazım. Gidona saati takmak icin. Fiyatı pahalı. Bunu basabilir miyiz? Sağlamlık cok önemli tabi

Dosyalar

• 61pCKBZth3L._AC_SL1500_.jpg
    61pCKBZth3L._AC_SL1500_.jpg
    72,2 KB · Okunma: 63
Böyle bir aparat lazım. Gidona saati takmak icin. Fiyatı pahalı. Bunu basabilir miyiz? Sağlamlık cok önemli tabi

Modellenirse basılır elbet ama sağlam olmaz. Katman katman yazıldığı için parçalar çok mukavemetli olmuyor. Farklı yazma yöntemleri ve daha sağlam filamentler de var onlar denenebilir ama maliyetli olacağından orijinal parçayı kullanmak daha ucuza gelecektir.

merhabalar
bikepacking çantası yapmayı planlıyorum maşa için plastik bi parça basılması gerek 3d yazıcısı olan yapabilecek arkadaşlar bulunurmu acaba ?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
merhabalar
bikepacking çantası yapmayı planlıyorum maşa için plastik bi parça basılması gerek 3d yazıcısı olan yapabilecek arkadaşlar bulunurmu acaba ?

Nasıl bir parçadan bahsediyorsunuz?

merhabalar
Bahsettiğiniz aparat anything cage adı ile geçen parçalardan ise bir kaç örnek atayım zamanımda hoşuma gitmiş sonra vaz geçmiştim. İki örnek ekliyorum aklınızdaki eğer buysa.
(link)
(link)
(link) Salsa'nın kendi sitesinde 35 dolar

666.JPG

Bahsettiğiniz aparat anything cage adı ile geçen parçalardan ise bir kaç örnek atayım zamanımda hoşuma gitmiş sonra vaz geçmiştim. İki örnek ekliyorum aklınızdaki eğer buysa.

223425 dosyayı görüntüle
teşekkür ederim bu tarz bişey tasarlamayı planlıyordum 3d yazıcı kullanan arkadaşlar bu tarz bişeyi ne kadara mal edebilirler yapan olursa?
Nasıl bir parçadan bahsediyorsunuz?
yukardaki gibi bir parça iş görür

teşekkür ederim bu tarz bişey tasarlamayı planlıyordum 3d yazıcı kullanan arkadaşlar bu tarz bişeyi ne kadara mal edebilirler yapan olursa?

yukardaki gibi bir parça iş görür
Eğer ürün çıktısı almadıysanız yada yaptırmadıysanız linkteki ürüne de (link) bakabilirsiniz.

Eğer ürün çıktısı almadıysanız yada yaptırmadıysanız linkteki ürüne de
bu bikepacking olayı biraz pahalı olduğu için bazı parçaları kendim yapmayı halletmeyi düşünüyorum
zaten büyük kısmını zamanında aliexpresten almıştım

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@MakRo hocam tamda aradığım şeylerin linklerini paylaşmısşınız,teşekkürler.cevremde 3d printerden butik üretim yapan bir firmayla görüştüm fiyat olarak ve malzeme olarak ASA diye bir malzeme önerdiler.https://www.thingiverse.com/thing:3670790 şu linkteki ürün için 125tl fiyat verdiler.Malzemesinin uv ışıktan zedelenmediğini hemde 90 derecelere kadar bütünlüğünü koruduğunu söylüyorlar.2 tane alsam 250 tl ve buna uygun bir çanta diktirmem gerek.Sizce değermi ? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Aynı siteden buna benzer ürünler varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Herkese merhaba. bende internetten bulduğum bir kaç firmaya ekteki dosyaları yapıp yapamayacaklarını sordum. 300 tl gibi bir fiyat verdiler. acaba sizce çokmu istiyorlar. sadece düz plastik olucak. stp dosyaları mevcut.
WhatsApp Image 2020-06-11 at 15.49.13.jpeg

@serkant yakıt Hocam 3d kafası izmirde bulunan bir firma baya ilgililer,isterseniz birde oraya sorun.böyle butik üretim yapıyorlar.bu işi merdiven altı yapıp,müşteriyi yarı yolda bırakan birçok firma olduğunu duydum

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Acaba km saati tutucu falan yapılır mı?
Gidondan uzatılan garmin tutucular gibi

Selamlar herkese tekrardan.Bende anything cage denilen aparattan 2 tane bastırdım.sağlam duruyor gibi 20200705_131956.jpg

Baskıyı ne kadara yaptırdınız.

@emradogan farklı yerler malzemesine gire fiyat verdiler tanesine 165 diyen de vardı 45 diyen de,fakat ben çok ekstrem sürüşler yapmayacağım için başlangıç olarak 45 tl lik olandan bastırdım,her türlü güvenceyi veriyoruz dediler daha kullanmadım 2 adet de çanta diktiriyorum onları da yarın teslim alı cam

Geri