Abdülkadir Ergin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.293
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Böyle bir aparat lazım. Gidona saati takmak icin. Fiyatı pahalı. Bunu basabilir miyiz? Sağlamlık cok önemli tabi
merhabalar
bikepacking çantası yapmayı planlıyorum maşa için plastik bi parça basılması gerek 3d yazıcısı olan yapabilecek arkadaşlar bulunurmu acaba ?
Bahsettiğiniz aparat anything cage adı ile geçen parçalardan ise bir kaç örnek atayım zamanımda hoşuma gitmiş sonra vaz geçmiştim. İki örnek ekliyorum aklınızdaki eğer buysa.merhabalar
bikepacking çantası yapmayı planlıyorum maşa için plastik bi parça basılması gerek 3d yazıcısı olan yapabilecek arkadaşlar bulunurmu acaba ?

teşekkür ederim bu tarz bişey tasarlamayı planlıyordum 3d yazıcı kullanan arkadaşlar bu tarz bişeyi ne kadara mal edebilirler yapan olursa?Bahsettiğiniz aparat anything cage adı ile geçen parçalardan ise bir kaç örnek atayım zamanımda hoşuma gitmiş sonra vaz geçmiştim. İki örnek ekliyorum aklınızdaki eğer buysa.
223425 dosyayı görüntüle
yukardaki gibi bir parça iş görürNasıl bir parçadan bahsediyorsunuz?
Eğer ürün çıktısı almadıysanız yada yaptırmadıysanız linkteki ürüne de (link) bakabilirsiniz.teşekkür ederim bu tarz bişey tasarlamayı planlıyordum 3d yazıcı kullanan arkadaşlar bu tarz bişeyi ne kadara mal edebilirler yapan olursa?
yukardaki gibi bir parça iş görür
bu bikepacking olayı biraz pahalı olduğu için bazı parçaları kendim yapmayı halletmeyi düşünüyorumEğer ürün çıktısı almadıysanız yada yaptırmadıysanız linkteki ürüne de
Hocam mesaj atın yardımcı olmaya çalışırımHerkese merhaba. bende internetten bulduğum bir kaç firmaya ekteki dosyaları yapıp yapamayacaklarını sordum. 300 tl gibi bir fiyat verdiler. acaba sizce çokmu istiyorlar. sadece düz plastik olucak. stp dosyaları mevcut.
231397 dosyayı görüntüle