Cotyoran52
An Engineer Cyclist
- Tepki
- 1.517
- İsim
- Kotyoralı
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Cotyoran52 render kısmında birkaç farkli renk kombinasyonları rica etsek zor değilse![]()
Yol bisikletine ne zaman başlıyoruz? 😆
Ön fren kablosu direk inmiş. Şimdi arazi sürüşünde çalıya, dikene takılıp düşmeyelim Ustam.Kabloların eklenmesiyle artık sonraki adımımız render !
Tasarım aşaması bu haliyle sona erdi...
261098 dosyayı görüntüle
Ön fren kablosu direk inmiş. Şimdi arazi sürüşünde çalıya, dikene takılıp düşmeyelim Ustam.![]()
Canın sağolsun bizde şehirde ve düz yolda süreriz. Sonrasında forumda gelip ağlarlar, neden dağ bisikleti alıp şehirde ve asfaltta sürüyorsunuz diye.Abi ona yapacak bişey yok kablo oluşturmak neredeyse tüm günümü aldı, cidden Solid Works'te kablo işi zor, çalıya dikene girmemeye çalışcaz![]()
![]()
Maşallah.
Maşallah.Hayırlı olsun. Renderın ne demek olduğunu öğrendik bu sayede.
Anlaşıldı . Teknolojiden anlayanlardan uzak durmak yada onlarla iyi geçinmek lazım. Yoksa adamın fotoğrafını alıp yol bisikletine bindirirler. Yetmedi tayt giydirirler. Bıyıkları bile traş ederler.Render candır. Ama bilgisayarı fırın gibi yapıyor, acayip zorlayıcı bir işlem..
Anlaşıldı . Teknolojiden anlayanlardan uzak durmak yada onlarla iyi geçinmek lazım. Yoksa adamın fotoğrafını alıp yol bisikletine bindirirler. Yetmedi tayt giydirirler. Bıyıkları bile traş ederler.![]()
İlk render;Bi hayırlı olsun alırım
Eline sağlık, çok güzel bir bisiklet çıktı ortaya 👏👏 yani her yerde neredeyse
Render da hakikaten can vermiş bisiklete.
Bu güzel sürece bizleri de dahil edip, paylaştığın için de ayrıca teşekkürler😊
Eline, emeğine sağlık kardeşim. Harika bir çalışmaya ortak olduk sayende.
Bir grafiker olarak, aynı zamanda güzel sanatlar resim eğitimi almış biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Çünkü, bence bu bir bisikletin kalıp çalışması değil, çok güzel bir sanatsal çalışması olmuş.
Ayrıca aklıma şu da geliyor, belki deneyebilirsin de.
Masa üzerine konulabilecek kadar ufak boyutlara ve 3B yazıcı çıktısı alınacak seviyeye indirgeyip, oyuncak ya da süs olarak ortaya çıkarılabilir. Çok detaylı olması gerekmeden... Mesela ben masamın üzerinde, bir bisiklet maketi olsun isterdim. Çok hoş dururdu.