Scudo Sports

365 gündür, günde ortalama 378 kilometre bisiklet sürüyor. Amanda Coker'ın dünya rekoru denemesi!

Abi mükemmel ya. Bunun çeyreğinin çeyregini sürsem günlük acaba kilo verebilirmiyim :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Beyler o kadar da eski değildi hatırlayın lütfen . Eskiden mahallede beraber oynadığınız , kavga ettiğiniz cimcime kızlar gibi işte. Saç ,kaş gibi şeylerle vakit harcamamış. Şimdikiler ise pazara çıkarken bile podyum havasında nerden nereye. Gerçek hayattan kopmuşuz milletçe vesselam

• Beğen
Tepkiler: blackice_serkan
kiz hergun haftada gittigim kmnin 2 katini gidiyor ve ben hala cok km yaptigimi saniyorum

İşsizlikte son nokta bence.o_O.:DBizler çocukken mahalle aralarında yollar düzde değil yokuşlu çamurlu,toz toprak bisan, bmx bisikletlerimizle günlük 300 km zaten yapıyoduk öyle proteinli karbolu yemekte bilmezdik sabah bi çıkardık kimin anası ekmek arası domates peynir yapıp verirse arkadaşlardan öğlen onu yer sabah 8 akşam 8 velesbit binerdik:p.Şaka bi yana doğru ise çok sağlam irade isteyen bi rekor denemesi inşallah başarır.

Bir türlü inanasım gelmiyor.:eek:
Her gün, hem de hiç arada boş gün bırakmadan ve günde ortalama 364 km... :krnz:
3 gün 5 gün de değil, 60 gün...:acpsnr:

Zor segmentleri motorla çıkıp birinci olan sahtecilerden değildir umarım. :ckskc:

Sele bölgesi nasır bağlamış bu ne böyle...

33 km ortalamaya 174 watt basmış biraz garip geldi bence daha fazla watt üretmesi lazım 33 ortalama için acaba diyorum ufaktan motor takviyesi varmı .aklıma bu soru geldi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olduğu yerde bir dinomaya bağlı pedal çevirseydi hiç olmazsa elektrik üretirdi.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@krizagold Küçükken yönlendiren olsaymış demek şimdi Türkiye'yi temsil ediyordunuz.

Gideceği güzargah eğilimsiz ise doğru bir beslenme ile zorlanmadan hepimiz o kadar yol gidebiliriz. Mesela ben eğilimli yolda 10 km gidiyim yoruluyorum ama bana otoban gibi düz yol verin 100'lerce km giderim. Belkide yanlış düşünüyor olabilirim de ama düz yol'da bisiklet beni kolay kolay yormuyor.

Ben bu kadının eğilimli yol'da bu kadar km gideceğine asla inanmıyorum. Eğer gidiyorsa muhakkak bir formulu vardır..

Şimdi oldu işte. Yol bisikletiyle her gün 400 km yapıp ertesi gün tekrar seleye oturulmaz. Recumbent kullanıyor olması hiç aklıma gelmemişti...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Yani 75 gün bizimle kafa bulup sonra eliptik haliyle fotoğraf paylaşması orta zeka amerikan mizahı olsa gerek.Emeğine saygım vardı oysa ki..
Olmadı Amanda olmadı...Sana Miles DAVIS in "AMANDLA" albümünü yolluyorum,dinle de ufkun gelişsin.:koptum:

Geri