Scudo Sports

360 spin çekebilen war mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mersin ghost

kardeş static 360 spinle arka tekerin savrulmasıyla ve vitesle ne alakası var arka fireni zaten asla bırakmamanız gerekiyor. static spinde dönüceğin yerin tersine gidon çevrilir. dönüceğin taraf neresiyse bisikleti ters yere kendinde dönüceğin yöne yatarsın ve dönerken arka tekerde rear wheel hop daki gibi dengede durman gerekicektir. önü az kaldırırsanız o kadar az dönersiniz. çok kaldırırsanız 360 tamamlayamazsanız bisikelt altınızdan fırlayıp gider. o fırlama sayesinde tail whip yapıyorum. ama ayaların yerde:D ryhan leech e dikkat ederseniz ilk önce gidonu çevriyor ve arkayı çok az kaldırıyor. ve arka iner inmez birden yükleniyor ve 360 atılıyor. bende genelde 300 civarı atıyorum ama denk geldimide 360 ı atıyorum.
basıları 720 yi geçiyolar:D

İZLEYİN
alın işte MUMUX_33'Ün 360 spın vediğerlei
(link)
izleyin

evet spin yok ve birazcık keserseniz vidoları yani tekrar vb:D daha estetik olur.

arap işte arkdaşlar bedne denedeim arka tekere gres yağı sürdüm olyo yavaş yavaş inşallah 360 derece yapcam

aslında biraz çalısınca oluuyorrr bn 13 yasındaım ve yapabiliorum kendini merkez yap nasıl anlatılırki..iyice gerildikten sonra kendini sola bisikletin önünü sağa at (tüm gücün ile) oluyor zaten

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
kardeşim çalışman lazım faydasını göreceksin gaziantep.bmxserdar
extrem team.reklam yapmayın (sinto)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri