Scudo Sports

350-500 tl arası bisiklet arıyorum.

Tepki
2
merhaba arkadaşlar,

350-500 tl arası iyi bi dağ bisikleti arıyorum.

Boyum 162 cm kilom-47

fazla bilgim olmadığı için bu konuyu açtım yardım edin lütfen...

• Beğen
Tepkiler: ÖMER KAYA
Scudo
Öncelikle merhaba.Bu fiyat aralığında sana en çok önerilecek bisikletler Sedona Borla ve Kron Xc500'dür.Bunların aralarındaki fark Sedona'da parça kalitesi Kron'da ise kadro sağlamlığı.İkisi de başlangıç için güzel bisikletlerdir.Şimdi senin kendine soracağın soru benim için performans mı yoksa kadro sağlamlığı mı ?

Benim tavsiyem street yapmayacaksan Sedona Borla'yı alabilirsin.Şimdiden alacağın bisiklet hayırlı olsun.

Bisiklet oldulkça temiz gözüküyor...Ancak 18"inch Kadro(=48 cm gibi)sana büyük gelebilir.....

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
arkadaşım ben o fiyat arası sedona aldım sizede sedona tavsiye ederim üstündeki parçalara göre fiyat gayet uygundur for var her an temumdan ikinci el piyasasını gözden geçirmenizi, ve acele etmemekte fayda olduğunu belirtmek isterim her an temiz makina düşebilir şimdiden hayırlısı olsun.

Abicim bende sedona 751 var. Sana 1 güzellik yaparım eğer bisiklet almadıysan
TEL: 0554 457 78 53

• Beğen
Tepkiler: ÖMER KAYA
bende toplama var jift jant asval lastikli ön amastörlü arka dişli yokuş dişlisi şimano arka ğezdirici şimano in attırıcı şimano bisiklet hafifdir çift kat boya vardır bisiklete ufak tefek çizikler bulunmakdadır ama bisikletin yürüyenin de hiçbir sorun bullunmamakdadır bisikletimin fiyatıda 300 tl pazarlık payıda var bisiklete bakmadan kara vermeyin bisiklet çok ğüzel bakın beğenir seniz çok cazip fiyata bırakmayı düşünüyorum

Geri