Scudo Sports

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

Scudo
+35 işi yattı ama tüm yaş gurubu var isterseniz ekleyelim her yaş var her bisiklette
pendik kartal maltepe kurtköy civarı arkadaşlar
şu an 32 kişi

Bence yaş sınırlaması olmasın ama sürüş esnasında yada bir yere gidilirken disiplin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
Ben de işim gereği kaynarcalıyım. 38 yaş. Şehir içi dışı farketmez turlara gelirim. Mesela 16-18 eylül kapıdağ yarımadası turuna çıkıyorum. Haberleşelim
İnstagram @Abbasyolcu7 sayfam

Başka bir zaman olsaydı kapıdağ ı iyi olurdu.

Bu başlık güzel olmuş konuyu açmışın eyvallah. Artık bize bırakabilirsin bu başlığı. Malum daha gençsin. 2 yıl sonra görüşelim. :)

Koca koca adamlar bisiklete biniyorlar, çocuk musunuz, sizin ne işiniz var bisiklette.... :koptum: :koptum: :koptum:

Bu başlık güzel olmuş konuyu açmışın eyvallah. Artık bize bırakabilirsin bu başlığı. Malum daha gençsin. 2 yıl sonra görüşelim. :)

@Süper Dede Sen 18'din en sokağa çıkma yasağı olanından.Buralarda görmeyelim, görürsek bak ne oluyor.

Edit:Hemen gelmiş bile:D

download.jpeg

@Cemal Ç. Mösyö Çelik Paris Nüfus Müdürlüğüne yaşını büyütmeye gidiyor..Cemal yerini bilmiyorsan Champ Elyyse'de giderken sağda gelirken solda.

O başlığı okudum sanırım tayflardan falan bahsediyordu. Ben de 78 modelim , anlaşılmıştır sanırım. Maddi imkanlar olsa da başka başka şeyleri de yapabilsek. Kano, yelken, ...

Robin in tights dan sonra
Fourties in tights .........

3’ün 5’in lafı olmaz aramızda dedim ama bilemedim iyi mi yaptım, kötü mü yaptım?

Geri