Scudo Sports

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

bende kalabalığa bi ara vereyim dedim Sadettin hocam
yanlız hiç çıkılmıyor yaw yatalak oldum bir ayda sen napıyon çıkıyonmu

tek takılmak yaramadı bana

Scudo
Pendik Kaynarca'da ikamet ediyorum. Yaş tam 35 :) Umarım barajda kalmam.

bana uyar ancak benim telefonu dün servise verdim. Watsap grubunu servisten gelene kadar takip etmem mümkün değil.
@aaabbb

ok gelince mesaj atarsınız kurtköy pendik kartal Maltepe civarından arkadaşlar var gurupta çıkan arkadaşlar yazıyor çıkmak isteyenlerde katılıyor

Barış selamlar nerelerdesin gözüküyorsun bu aralar.bende 35+
İkamet yerim kurtkoy kriterlere uygun sanirim:)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdiye kadar hep yalnız sürdüm. Nedense yalnızlığa alışığım. Hani kendi kendimin efendisi hesabı. Ne zaman yorulduğumu hissetsem duruyorum, psikolojik olarak bitkin hissetsem dönüyorum falan. Tabi buna istanbula geç gelmiş olmanın, çevremdeki insanların bisikletle ilgisi olmamasının da etkisi var. Hatta beni yalnızlığa alıştıran şey sanırım bu oldu. Her neyse işte... Şayet aranıza alır gel kardeş derseniz ben de katılırım, iş ve ev hayatı müsaade ettiği ölçüde.

irfan hocam ben yatıyorum bir aydır katılmak istersen senide ekleyelim guruba

serdar hocam insan kalabalıkla beraber normalde gittiği yoldan çok daha uzun mesafeleri kat edebiliyor bekleriz inşallah

Ne taraflara gidiyorsunuz barış.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@aaabbb eyvallah hocam. Gelmeye gayret göstereceğim inşallah. Tabii ki kalabalık sürüşün moral ve motivasyon açısından çok daha verimli olacağına inanıyorum. Yüksek tempolu olmamak kaydıyla bir çok geziye de katılabileceğimi düşünüyorum. Teşekkürler.

irfan hocam epeydir yokum ama genelde kurtköy şile arası orman yolları ve sahil oluyor arada başka yerler

@aaabbb

sen tek bin barış, benim topiği biliyorsun, kısa mesafe güçte dayanıklılık topiği,05.30 erenköy çıkış 07.00 viaport 30 km dönüş aynı yazın yatmadık tek çalıştık...

senin gibi olmak zor kudret hocam süper irade lazım herkes senin gibi olamaz

Merhaba, konu 35 yaş üstü olunca benim de ilgi alanıma girdi :)) Sancaktepe'de oturuyorum, burdan Taşdelen, Alemdağ, Polonezköy'e falan gidiyoruz. Bu tarafa veya Aydos, vb. yerlere gittiğinizde gelirim, aslında Anadolu yakasında her yer olabilir, bisikleti arabanın arkasına atar gelirim. Artık bundan sonra havalar tam bisiklete binme zamanı, organizasyonlar yapılırsa katılırım.

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
Gecen yil benim de buna benzer bir projem olmustu, konu actim, bulustuk, tanistik, toplastik. Cok iyi arkadasliklar kurduk, birbirinden degerli insanlar tanidim.
Ilk bulustugumuzda herkeste city bike, mtb falan vardi. Simdi herkes perfocu, yolcu oldu, avg speed 30lar 35ler havada ucusuyor, bence gayet de guzel oldu, simdi de bir single furyasina bulasmaya basladik, bakalim nasil olucaz sonunda :) :)

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
35 yaşa pek talep olmadı ama tüm yaş gurubumuz var 18 yaş üstü ona devam ediyoruz

yaz bitti herkes yavaşladı kudret hocam sahilde takılıyoz artık

@aaabbb

olsun,önemli değil,maksat muhabbet....4 ekim gel beltura ,ideal tepedekine irfan kaptanda gelecek ...

izne çıkıcam o tarihlerde iki hafta size iyi gezmeler hocam hoş sohbetleriniz olsun

ben çok yavaşladım bu sıralar

Geri