Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

Valla Soner bey biz varken Cezerye yoktu, nereden gelip konuya dahil oldu ben onu anlamadım. Nevres hanım gelse de el atsa olaya. :)

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Scudo
@caglayan

Eline sağlık abi :)

Selam,
olaya el atmak istiyorum ama bileğim izin vermedi. dün doktor bileğimi sardı. iki bileğimde de ağrı var. sağ taraf inletti beni.
Nazara geldim herhal :( inliyorummmmm ağrıdan. Hiçbir iş yapamıyorum. çok ağrıyorrrrrrrr... (kızım yardımcı oldu bu mesajı yazmaya)

@NEVRES KME

Geçmiş olsun abla. Inşallah bit an önce iyilesirsin.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@NEVRES KME

Çok Çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. :(

• Beğen
teşekkür ederim..
ah Çetin ahh. tur yapamayalım diye ah mı ettin yavv :agla:

çok geçmiş olsun çok üzüldüm.daha önce olmuşmuydy böyle bir şey.
vede aşkolsun ben tur yapmayın diye ah edecek birisi miyim.
bu cümleyi cektiğin acıdan dolayı yazıdın dimi

QUOTE=NEVRES KME;1645229]teşekkür ederim..
ah Çetin ahh. tur yapamayalım diye ah mı ettin yavv :agla:

• Beğen
Sevgili Pedaldaşım,

tabiki şaka yapıyorum. sen beni tanımıyormusun..
İzmit te yağmurda kaymamak için çok sıktığımı düşünüyorum gidonu.. çünki ertesi gün ağrılar vardı bileklerde. her geçen gün ağrı yükseldi.
dün yemeğmi yiyemedim, kaşık çatal tutamadım o ka yani. nasıl bir durum bu anlamadım... daha önce hiç başıma gelmedi. inşallah kalıcı olmaz. bilek kıpırdamıyor, kıpraşırsamda ciyak ciyak :(((((

Doğrusu sahiden ciddi gibi.
Gelip seni doktora gotureyim mi. Bir röntgen cekilse belki daha iyi teşhis olur.

• Beğen
@NEVRES KME

ablam ağrının ne olduğunu çok iyi bilen ve 3 yıldır tarifi imkansız ağrılar çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum büyük geçmiş olsun dilerim biran önce iyileşirsin

Nevres hanım geçmiş olsun, ağrılarınız en kısa sürede geçer umarım. Nazara geldiniz bence de ;)

• Beğen
@caglayan

Çağlayan bey video çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ben youtube ' u açamıyordum şimdi izleyebildim ;)

@NEVRES KME
Nevres hanım geçmiş olsun. Nasıl oldu o iş? Düşmeyeyim derken bileklere yüklendiniz demek. Tur ve muhabbet sevgisi bence iki damar sızısından çok daha kuvvetlidir. Bir an önce iyileşmeye bakın da forumu yalnız bırakmayın. Tekrar acil şifalar...

Nevres hanım nasılsınız, merak ettik bilekler ne alemde??:(

Herkese Merhaba,

İlginize çok çok teşekkürler. Bilekler daha iyice. Dün 30 km sürüş ve deneme yaptım. Tetikte bekliyorum ama şimdilik iyi.

Herkes sağlığına dikkat etsin, bisiklet binmeden önce mümkünse ısınma hareketi yapın ve ağrının üstüne gitmeyin, geçmesini bekleyin.

Sağlıklı pedallamalarrrrr,
Güzel günlerde buluşmak dileğiyle, :)

@Çetin ŞAHİNÖZ

Cezerye turu yapacam, :)
bilgine....
yine gelmezsen
sen bilin ;)

gelirim gelirim,
gerçi o cezerye tura değil kargoya gitti ama neyse ;)

@Çetin ŞAHİNÖZ

O cezeryeyi karıştırma ;)
Buşra'nın daveti üzerine ailesine sunmak için yanıma aldığım kutuydu.
Fakat vermeyi unutup tekrar İstanbul'a getirmiştim.
Bu yüzden kargo yaptım.

Cezeryenin diyarına tur yapacam :)))

Geri