Afiyetle yiyiniz. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim. İnşallah bir gün daha çok şehirden daha çok pedaldaş birarada turlayacağımız günler olacaktır. İnanıyorum
Kendinize iyi bakın, güzel turlar dilerim.
İzmir e selam
@Çetin ŞAHİNÖZ
Tahir sana özel ayırmış hurmalardan. Sanırım senin kargonu da Gölcük'lü adamın yapacak ))
Ya da Seka Park a gittiğin de uğra, elden teslim eder belki
Nevres Hanım teşekkürler, ama cesaretli olmakla gözükara olmak arasındaki mutlak ayrımı gözardı etmemem gerekiyor ; yani ilk kavramda bilgililik durumu varken, ikinci kavramda saf bir bilgisizlik söz konusu. Cesaretli olmam için kırk fırın ekmek yemem gerek Kırk fırın ekmeği yemek de benim için hem zor olacak hem de uzun sürecek. Ayrıca o kırk fırın ekmeği hiçkimseyle paylaşmadan yemem gerekiyor ki bu durumda uzun bir süre kendi başıma çalışmaya karar verdim.
@Büşra, eğer tecrübe dinleyeceksen dinle, bilgili ve cbisikletle bizlerden daha çok haşır neşir pedaldaşlar arasında pratik yaparsan daha iyi olacağı kanısındayım.
O günki turda Sezer'i bir konuda uyardılar. Benim sele boyumu sormadan indirdiler.
Bilmem anlatabildimmi....
Biz yaşlılar olarak laf dinledikte sen niye dinlememekte ısrarcı gibisin, ha bunu anlamıyorum
Eveet. Bir sürpriz de bana ulaştı. Nevres hanım sağolsun, önceki turda görüştüğü pedaldaş ve sohbetdaşlarını unutmamış ve Kocaeli turunda adeta hücuma uğrayan ve iki dakika daha beklense poşetiyle beraber midelere indirilecek olan hurmalara uzanmış ve bizlere ayırmış. İyi ki İzmir'deki sohbetimiz sırasında iletişim bilgilerimi kendisine vermişim yoksa ben de bu güzel hediyeye kavuşamamış olacaktım; zira zamanında telefon ve adres bilgisini kendisine iletemeyenler ne yazık ki mahrum kaldılar. Onların adına da Mustafa beyle beraber İzmir forumdaşları adına teslim almış olduk. Tekrar teşekkür ederiz. Tahir beye de ayrıca bu güzel manevi değeri yüksek olan armağanı arkadaşlarıyla paylaştığı için teşekkür ederim. Kime niyet kime kısmet oldu. Yiyemeyenler üzülmesin, başka organizasyonlarda başka sürprizleri de onlar bizim adımıza götürür. Unutmadan bir teşekkür de Çağlayan'a. O olmasa payımıza düşen hurma adedi bu kadar olamayacaktı. Nedenini biliyor o
İşte bunlar da eşimle beraber afiyetle yediğimiz, payımıza düşen hurmacıklar. Yiyenlere afiyet, kaçıranlara sağlık olsun...
http://oi57.tinypic.com/qx8c3r.jpg
http://oi60.tinypic.com/k1ceuh.jpg
Afiyetle yiyiniz Halil arkadaşım. Eşine de çok çok selam. Hurmaların tadı kadar güzel bir yazı olmuş. Gönlüne sağlık.
Tekrardan rastlaşmak dileğiyle..
Esenlikler dilerim
Arkadaşlar felaket yoğun bir hafta geçiriyorum, gecenin saat bir buçuğu fotoğraf yükleyemedim diye içime dert oldu geçtim bilgisayarın başına şu saat uğraşıyorum videoları filan makineden aktarıp hızlıca bir şeyler yapmaya çabalıycam. Beğenemeyeceklere sesleniyorum, uykum vaarrr
Caglayan kolay gelsin Acelesi yok arkadaşım. Dinlendikten sonra koy foto video. Nasıl olsa foruma yüklediğinde bizin için taze olacak herşey
Şİmdiden eline sağlık
Selamlar
Arkadaşlar full screen ve 720p izlemenizi tavsiye ederim, elde olmayan sebeplerden ortadaki video alanı biraz küçük kaldı Bu arada kullandığım program görüntüleri rastlantısal olarak seçiyor, bazı kareler garip gelebilir uyarmadı demeyin
Youtube a giremeyen var mı hala bilemiyorum, ama varsa da googla a youtube dns yazın çok kolay halledersiniz. Bu arada sesi açmayı unutmayın senkron bazı yerlerde güzel oturdu
Aslında pek uğraştım sayılmaz, videoları hafıza kartından bilgisayara aktarmak daha can sıkıcı Gerisi program marifeti Sıralama düzgün olsun diye çok uğraştım ama beceremedim, kafasına göre rastlantısal alıyor resimleri, neyse zamanla öğreniriz artık.
@Melih Çolak
Sevindim beğenmenize zamanla daha iyileri olur umarım.
@Tahir Keskin
Videoda sen biraz torpilli çıkmışsın Kamera hep seni çekmiş
Eline sağlık Çağlayan abi. Hangi kanaldı sizin ki?:rolleyes: Tam ümidi kesmişken kadayıfın üstüne kaymak gibi geldi. İçimden bayağı saydırmaya başlamıştım nerde kaldı bu resimler diye. Yayın ve yapımda emeği geçen, rol alan arkadaşlara teşekkürler.Tur şimdi dahada değer kazandı.
Merhaba, dün Nevres Hanım'dan bana da bir kargo geldi. İçinde Mersin'e özgü cezerye tatlısı ve bir mektup vardı.
Teşekkürler pedaldaş, cezeryenin manevi değeri en önemlisiydi tabii ki; çünkü insanlar kendi yörelerinden parçalarla paylaşımda bulunduklarında arkadaşlık daha samimi bir şeye dönüşüyor ve mutlu ediyor.
Bu arada, Nevres Hanım'ın kargo konusundaki yetenekliliğini pekiştirmiş oluyoruz