Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

@NEVRES KME

Sezer abi de baya uzunmuş maşallah :)

Scudo
@Berke Kazankaya

Evet, boylu poslu maşallah.
Hele şehir bisikletine bir yakışıyor ki Allah nazarfan saklasın. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bu arada bugünlerde sıklıkla seka park tarafına geliyorum. Sizin turdan sonra 3 kere geldim oraya iş için.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Abi neye haber etmiysen. Ben çok yakınım Seka Park'a. Bir çay ikram eder, bisikletle bir tur attırırım sana.

@Berke KazankayaBir de bu boyuma bakmadan yol bisikleti arıyorum.

@Büşra YoldaşOrganizasyonda son nokta budur pesss doğrusu

@Berke KazankayaBerkeciğim seni ne zaman aramızda göreceğiz.

@Tahir KeskinTahirciğim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim aynısını ben de diliyorum,herkes harika idi en kısa zamanda Bursada toplayacağım sizi.Sizi seviyorum kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.Rüzgarınız hep arkadan essin.

@sezer16

Abi şehir dışına gelme şansım yok inşallah İstanbul'a yolun düşerse görüşürüz. :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Büşra Yoldaş

Sezer ortalığı karıştırmasın diye masa da dolma olan fotoyu koymadığın iyi olmuş Büşracım :))))

@Çetin ŞAHİNÖZ

Bidahaki turları ekmeyesin diye Çetin Usta ;)
Ayrıca gelmeyenlerin neler kaçırdığını görmesi gerek :)))

@Berke Kazankaya

Ahh Berkeciğim, o kadar dedim Sezer e yanımda durma diye. Boyumun kısa olduğu iyice ortaya çıktı böylelikle. Laf dinlemiyor ki ....
Toplu fotolarda da bankonun üstüne çıkmıştım da öyle yırttım yane :))

@Çetin ŞAHİNÖZ

Ah be Çetinim, günleri mi karıştırıyon acaba sen :)

@Berke KazankayaBerke bir bulamadın bana 63 kadro yol bisikleti aşkolsun valla:)))))Sen bulursun!!!!!Bakarak ol etrafına lütfennnnnnn.

iskele 1

(link)

iskele 2

(link)

yağışsız hava
(link)

yağışlı hava
(link)

yağışlı hava
(link)

pisletler arabaya hop ediliyor
(link)

Kaptan Zeynep'in sürüş anında selfie marifeti
(link)

büşranın sürüşünde bi problem yokta frenleme konusunda var. pratik yapman lazım yoksa daha büyük kazalar geçirebilirsin o gün köprüden aşağı inerken keskin virajda allah korusun arabanın altına giriyordun :( frenleme konusunda çalışman lazım nasıl ve nerde nasıl frenleme yapılması gerektiğini :)

@sezer16

Abi internette bir tane var 63 cm ikinci el Trek ama 6.500 TL :)

@Berke Kazankayaben sana özel mesaj atayım Nevresi kızdırmaya gelmez biz toz olalım burdan :))))

Nevres hanım ve pedaldaşlarına merhaba,
Tur fotoğraflarınızı keyifle izlerken kapı çalındı ve günün sürpriz bombası patladı..HURMALAR..
Tahir kardeşimiz getirdiği hurmaları tura katılan arkadaşlarımıza ikram ederken sağolsun Nevres hanım bizide düşünüp aldıklarından bir kısmını bizim için ayırmış,paketlemiş kargolamış..
Tahir beye,Nevres hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bisiklet tutkusu nelere kadir,insanları nasılda sevgi saygı yumağıyla birbirlerine bağlıyor.
Dilerim bir gün tüm şehirlerden imkanı olan bisiklet sevdalıları Nevres hanımın muhteşem organizasyonu ile ortak bir noktada buluşup birlikde pedallarız..
Sağlıkla kalın.. :)

(link)

@mustafa tabanlıKargo konusunda Nevresin iyi olduğunu daha önce belirtmiştim :))))Dolma konusunda zayıf....

@Melih Çolak

Haklısın Melih. Büşra ya bende söyledim. pratik yaparsa çözülür bu iş. sürüşü iyi. tarifte cesareti iyi. bir tek fren. sizler lerin bulunduğu turlara gelmeli her fırsatında. Zeynep te ona büyük yardımcı zaten. Büşra bizi dinlerse hallerder bu işi..

@sezer16

:)))))
ikinize de dicektim başka kapıya hadee diye.
Neyseki çabuk hallettiniz :))))

Geri