Scudo Sports

''31 temmuz belgrad diyen varmı ''

Gelmeyi çok istiyordum fakat önceden planlanan kamp işi kesinleştiği için katılamıyorum. Daha doğrusu bu akşam Kilyos 'a kampa gideceğim sabah tekrar buraya dönüp bisikleti almam gerek ya da bugün Kilyos 'a bisikletle gidip size katılmam olucak ama dönüşü yine Kilyos 'a yapacağımdan katılmayı iptal ediyorum. Çünkü katılacak olursam sadece Belgrad 'a gelmiş olacağım oradan Beşiktaş 'a dönmeyeceğim tekrar Kilyos 'a gitmem gerekecek tek gidiş için de gelmek istemiyorum.

İyi Eğlenceler!

Scudo
Kudret abi sizinle sürmeyi cok istiyorum o yuzden bu tura kaydolmuştum. Sehirdisindan 30u yani bugün gece gelip sabah sizinle sürecektim.

Ama son bir haftadır Rize kackarlardayim, kamp ve yürüyüş yapıyoruz. Ciddi anlamda yoruldum. Gece de 1 gibi gelecegim, sürmeye başladığınız yere de bir saat uzaklıkta oldugumu düşününce o Tur'u cikaramayacagimi farkettim. :(

Affımı rica ediyor, yedekteki arkadaslara basarılar diliyorum.

Kudret abi bende hava kosullari nedeniyle affimi rica ediyorum herkese iyi turlar diliyorum.

@O. Uğur Şahin

yedektesiniz gelmeyen olursa listeden gelebilirsiniz........
iç lastik çok ucuzdur ortaköyden tedarik edebilirsiniz...............

belgrada............. anadolu yaka ,,,,saat 08.00 beşiktaş iskele önü,,,
avrupa yaka barboros meydan beşiktaş,,,,
saat 10.00 hareket ,,,,,,,,,,,,,

1- hasan----- ön takım kaptanı önü çekecek,,,,
2- volkan özcan,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
12- salih onursal üye ,,,belgrad topiğinin genel sekreteri,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret arka takım kaptanı ,
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,
25- MURATPENDİK,,,
kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...ve bir kişilik yer vardır,,
yedek üyelik açıktır,,,,,,,,,,dönüşte kesinlikle ikiye bölünülecektir,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üyelikler açıktır,,,

1-uğur
2- johndoe

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ...

@MURAT PENDİK

yedektesiniz gelmeyen olursa listeden gelebilirsiniz........
iç lastik çok ucuzdur ortaköyden tedarik edebilirsiniz...............

belgrada............. anadolu yaka ,,,,saat 08.00 beşiktaş iskele önü,,,
avrupa yaka barboros meydan beşiktaş,,,,
saat 10.00 hareket ,,,,,,,,,,,,,

2- volkan özcan,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,
25- MURATPENDİK,,,
kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...ve bir kişilik yer vardır,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

1-
2- johndoe

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ...

2- uğur,,,,,,,,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - john doe
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- ,,,,,,,,,,,,,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,
25- murat ,,,,,,,,,,,,

kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...kontenjanda bir kişilik yer var,,
16 numara boştur,,,,,,,,,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yukardaki listeden gelmeyen olursa yedekten sırayla girilir..........

saat 08.00 de ben kadıköyden beşiktaş iskelesinden erken geçeceğim saat 08.15 vapuru ile saat 10.00 çıkış beşiktaştan olacak............. anadolu yakadan gelenler daha geç geçebilir ...........

bu tura katılacak olanların dikkatine ,polinez turunda çok dik virajı alamayan arkadaş ciddi kaza yapmıştır kemer inişinde herkez dikkat edecek bu işin şakası yoktur . bisikleti ağır olanlar özellikle mermi gibi iner kemer inişinde çok bisikletli kaza yapmıştır hava sıcak olacaktır dönüş yorgunluğu olacaktır burdan uyarımı yaparım gerisi sahada pedalşörlere kalmıştır tüm sorumluluk sahada pedalşörlere aittir...............

önemle duyurulur,,,,,,,,,,,,,,,

bu tur son lay lom lom dur ,,,,,,,,,,,
ağustos ayı hafta içi performans olacaktır hafta sonuna ise davet ettiğim arkadaşları bekliyorum 100 artı 20 ,,,,,,,,,,,

ayrıca 4 eylül belgrad bisiklet okulu topiğini ayrıyeten açacağım burda bisiklete yeni başlamış arkadaşlar ile tanışacağız .........ve performans turları öncesi hazırlık aşamasında olacağız .............kendini geliştirmek isteyen ,performans öncesi hazırlık aşama etaplarına katılabilir, bu etaplar ayrı topik olarak açılacaktır ,,,,,,,,,,,,,,

@Ali KARAEL

2- uğur,,,,,,,,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - john doe
14 - ,,,,,,,,,,,,,,,,,
15- clicx,,,,
16- ,,,,,,,,,,,,,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,
25- murat ,,,,,,,,,,,,

kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...kontenjanda iki kişilik yer var,,
16 -14 numaralar boştur,,,,,,,,,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

saat 08.00 de ben kadıköyden beşiktaş iskelesinden erken geçeceğim saat 08.15 vapuru ile saat 10.00 çıkış beşiktaştan olacak............. anadolu yakadan gelenler daha geç geçebilir ...........

bu tura katılacak olanların dikkatine ,polinez turunda çok dik virajı alamayan arkadaş ciddi kaza yapmıştır kemer inişinde herkez dikkat edecek bu işin şakası yoktur . bisikleti ağır olanlar özellikle mermi gibi iner kemer inişinde çok bisikletli kaza yapmıştır hava sıcak olacaktır dönüş yorgunluğu olacaktır burdan uyarımı yaparım gerisi sahada pedalşörlere kalmıştır tüm sorumluluk sahada pedalşörlere aittir...............

gelmek isterdim ama açıkçası kaskım yok. ve iç lastikte yok. iyi eğlenceler sizlere:)

Kudret abi siz ve diğer katılan arkadaşlardan çok özürdilerim,malesef son anda çıkan bir işimden dolayı gelemiyorum :( kusura bakmayın,inşallah eylül ayındaki turlarda görüşürüz.
Arkadaşlar hepinize iyi turlar,iyi eğlenceler.
fotoğrafları bekliyoruz...

@mustafa ayvaz

2- uğur,,,,,,,,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- ,,,,,,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - john doe
14 - ,,,,,,,,,,,,,,,,,
15- clicx,,,,
16- ,,,,,,,,,,,,,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,
25- murat ,,,,,,,,,,,,

kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...kontenjanda 3 kişilik yer var,,
16 -14 -6 numaralar boştur,,,,,,,,,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

@Salih Dinçer

Salih mangal olayı iyi güzelde dediğin gibi susatır en güzeli garipçede yaptığımız gibi yarım ekmek arası peynir, domates, salatalık birde yanında karpuz veya meyva suyu, soda vs oldumu yazın en güzel yemek bence çayırbaşında market var simit fırınıda var malzemeleri yanımıza alırız. Ormana doğru pedal basarız :in:

Üzülerek bu tura katılamıyorum :( Ramazan gelmeden son kez bi tura gideyim demiştim ama ben olmadan yapılamayacak bi işim çıktı.. Özür dileyerek gelemeyeceğimi belirtiyorum. Bol eğlenceler... Resimleri bekliyoruz...

@Trek_25

benim ilk belgrada gelişim olucak. dolayısıyla ben bulamam yolu. böyle topluca daha zevkli olur gibi.

@Hasan Bahri Toros
+1,5...:)

Buçuğu da şu: Ekmek arası Ezine peyniri ve kavun süper bişey...;)

Dip Not: İstanbul'a geldim ve birazdan makarnamı yiyip antrenmana çıkıyorum! Başıma bir iş gelmez ise 12 saat sonra görüşmek üzere.

Allah'a emanet olun...

@Fatih Gül

2- uğur,,,,,,,,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- ,,,,,,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - john doe
14 - ,,,,,,,,,,,,,,,,,
15- clicx,,,,
16- ,,,,,,,,,,,,,,,
17- ,,,,,,,,,,,,
18 -yasin
19 -muhammed
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,
25- murat ,,,,,,,,,,,,

kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...kontenjanda 4 kişilik yer var,,
16- 17-14 -6 numaralar boştur,,,,,,,,,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

Geri