Scudo Sports

''31 temmuz belgrad diyen varmı ''

anladım abi. benim için 19 geç olacak. size bol pedallamalar diliyorum. fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Scudo
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/260245_154238147983079_100001906849258_354289_2466637_n.jpg

belgradda bizi bekleyenler varmış,,,,

@Hasan Bahri Toros

hasan ,,,,,,,,,,,
bu dostlar maçi piçu kabilesinden olup seni kesin alırlar ...

:) :) :) :)

@Mehmet Ser

doğru olabilir ,,farklı kabileden diye, ama biz sözcü oluruz hasanı kurtarırız yalnız bunlar insan eti yiğiyor ona göre ..

:) :) :) :)

@Mehmet Ser

Niye kovalasınlar Mehmet anlaşma yaparız bizde Bisikleti takas ederiz olur biter :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Kudret Kurtcebe

Abi sana birşey olmasında bisikleti alsınlar boşver Baksana adamların bindiği bisiklete birazda karbon bisiklete binsinler :D :D :D

@Hasan Bahri Toros

bu durumda ben belgrada gitmeyeceğim bu adamlar takas diye tutturursa ben ne ederim hasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Sen gel abi Belgrata çaresini buluruz biz :D

Kudret abicim benim adımı silebilirsin yarınki iznik turuna katılacağım için fazla gelir bana :)

@Emre Gözütok

belgrada............. anadolu yaka ,,,,saat 08.00 beşiktaş iskele önü,,,
avrupa yaka barboros meydan beşiktaş,,,,
saat 10.00 hareket ,,,,,,,,,,,,,

1- hasan----- ön takım kaptanı önü çekecek,,,,
2- volkan özcan,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
12- salih onursal üye ,,,belgrad topiğinin genel sekreteri,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret arka takım kaptanı ,
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,

kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...ve bir kişilik yer vardır,,
yedek üyelik açıktır,,,,,,,,,,dönüşte kesinlikle ikiye bölünülecektir,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üyelikler açıktır,,,

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ...

evet bu son lay lom lom turdur ağustosda performanslar başlıyor ve sıcaklar mevsim normallerine geliyor etaplar anadolu yakada koşulacak.............ilk lay lom lom turu,belgrad bisiklet okulu topiği altında 4 eylülde açılacaktır ve sezonun prosedürü ayda bi kere belgrad lay lom lom ve 3 pazar performans şeklinde olacak bütün kış böyle devam edecektir ...............

@Kudret Kurtcebe

Merhaba, ben yeni üye oldum bu da ilk mesajım. :)
Ben de katılmak istiyorum yazabilir misiniz?
Yalnız bisikletim yeni sayılır, yedek iç lastik ve pompam yok. Kaskım var.
Bisiklet 29".

Sorun olur mu?

Sahilden gidilecekse evim Emirgan civarında, oradan size katılabilirim..

Selam Arkadaşlar,
Biliyorum saat çok geç oldu, ben de yarın belgrada gideyim diyordum ve rota ararken bu foruma denk geldim.
Eğer kontenjanda yer varsa katılmayı çok isterim.

Arkadaşlar, son 24 saate giriyoruz...

Hava değişken; biz ve hayatımız da öyle! Değişmeyen tek şey değişimmiş ya, acaba herkes (son kişiler ve kaptanlar hariç) bir şekilde gelip gelmeyeceğine dair teyit geçebilir mi?

Bu arada sucuk olayını iptal etme önerisinde bulunuyorum! Buna karşılık balık veya tavuk alternatiflerini ortaya koyuyorum. Çünkü dün burada biz üç kişi (söylemesi ayıp), kasap yapımı bir kankal sucuğunu afiyetle (adam başı iki çeyrek ekmeğe) götürdük...:)

Götürdük götürmesine de durduk yere bir susadık ki sormayın gitsin! Bardak bardak suları, sodaları seri şekilde devirdik! Diyeceğim o ki; sucuk yememiz durumunda çetin bir dönüş yolu ve susuzluk biz bekliyor...

@Kudret Kurtcebe
Meğer bizi, sadece çetin bir yol değil, insan azmanı Maçu Piçu kabilesi de beklermiş...:)

Hasan, bence senin bisikleti görünce önünde mest olmuş bir şekilde eğilir ve liderleri olmanı isterler. Kudret Ağabeye de dokunmazlar, çünkü şöyle süzerler bir dirhem et! Hansel ve Gretel misali her gün mangal yapıp beslerler. Ama sonra uygun vaktini bulup sıvışmalı! Artık off-road mı yaparız, sprint mi atarız; bir şekilde kaçmalıyız...:eek:

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
güzel tur olmasını dilerim

@O. Uğur Şahin

yedektesiniz gelmeyen olursa listeden gelebilirsiniz........
iç lastik çok ucuzdur ortaköyden tedarik edebilirsiniz...............

belgrada............. anadolu yaka ,,,,saat 08.00 beşiktaş iskele önü,,,
avrupa yaka barboros meydan beşiktaş,,,,
saat 10.00 hareket ,,,,,,,,,,,,,

1- hasan----- ön takım kaptanı önü çekecek,,,,
2- volkan özcan,,,
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- mert,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
12- salih onursal üye ,,,belgrad topiğinin genel sekreteri,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret arka takım kaptanı ,
21- volkan çelik
22 -rıdvan,,
23- cengiz,,,7,
24 - aykut,,,

kontenjan, hasan arkadaşımın önerisi ile 25 olmuştur ...ve bir kişilik yer vardır,,
yedek üyelik açıktır,,,,,,,,,,dönüşte kesinlikle ikiye bölünülecektir,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üyelikler açıktır,,,

1-uğur
2- johndoe

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ...

@Kudret Kurtcebe

Kontenjan 25 oldu yaziyor, 24 kisi gorunuyor. Gorunmeyen bir isim daha mi var listede. :)

Geri