Scudo Sports

''31 temmuz belgrad diyen varmı ''

belgrada............. anadolu yaka ,,,,saat 08.00 beşiktaş iskele önü,,,
avrupa yaka barboros meydan beşiktaş,,,,
saat 10.00 hareket ,,,,,,,,,,,,,

1- hasan----- ön takım kaptanı önü çekecek,,,,
2- mehmet-
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- akif,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
12- salih onursal üye ,,,belgrad topiğinin genel sekreteri,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret -arka takım kaptanı....

kontenjan kapalı,,,

arkadaşlar üzülerek belirtirimki 20 kişi ................
dönüşte 10 a bölüneceğiz...............

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üye

1- volkan

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ....

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Sanırım Mehmet'in geçirdiği kaza nedeniyle o da gelemiyor...

@Salih Dinçer

evet salih doğru, tahminimce bir ay bisiklete binemeyecek...

2- volkan
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- akif,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret -arka takım kaptanı....

kontenjan kapalı,,,

dönüşte 10 a bölüneceğiz...............

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üyelikler açıktır,,,

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ....

önemlidir,,,,
kemer inişine dikkat ,,,,,keskin viraj vardır orda viraja süratle giren toplayamaz ...bilare sahada herkezi uyaracağım,,

kudret hocam ben uzun zamandır bisikletforum a giremiyorum ondan dolayı biraz geç gördüm bir daha böyle bi organizasyon olduğunda erkenden ismimi yazdırırım :)

Orada tam olarak ne yapacağız ?

Örneğin son gittiğimizde kahvaltı için gitmiştik.. Bu gidişimizin bi amacı var mı ?

@Fatih Gül

fatih yanında kuru üzüm getir fındık getir ...kuru kayısı kuru incir bunlar yenir sıcakta ,,kahvaltı sabah evde yapacaksın dört yumurta omlet ....
aç karnına gelme bayılırsın yolda su takviye şart olacak mesafe kısa olmasına rağmen çok su tüketeceğiz ayrıca dönüşte grup ikiye bölünecek 10 lu grup olacak ilk on hareket edecek ikinci 10 sonra ... evet oraya gitmemizin amacı çay bahçesine gitmekte çay pahalı tabi 2 ytl .....polinezde de 2 ytl idi....
önce çay bahçesinin yerine gideceğiz daha sonra offroad isteyenleri ben offroad girişine sokarak geri döneceğim benim bisiklet silik teker ayrıca amortisör yok,,,

Acep mangal yapak!

Mesela yolumuzun üzeri güvenli bir yerden sucuk alsak orada çalı çırpı toplar bir güzel pişirip yeriz...:)

Hep orada burada mangalcılar oluyor ve biz onların çıkardığı dumanı ağzımızın suyu akarak adeta yarıp geçiyoruz. Tek ihtiyacımız olan 5 kangal sucuk (yeter dimi?) biraz çöp şiş ve çakmak. Benim bagaj müsait, erzakları BİM, ŞOK gibi yerlerden ortaklaşa alırsak taşırım...

@Salih Dinçer

salih cubuklar var onlardan almak lazım şiş yapılır ayrıca tabi mangal isteyen olursa onlara bi lafım olmaz da ama mangalın üzerine bisiklete binemeyiz en az bir -iki saat geçmesi lazım zati çabuk varırız mesafe yakın ,,,,,,,,,,

Details for Sunday, July 31, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Plenty of sunshine; pleasant with low humidity

High Temperature
27°C

RealFeel®
28°C

Winds
S 14

Maximum UV
7

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear and humid

Low Temperature
23°C

RealFeel®
24°C

Winds
ENE 6

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

Tamam, çoğunluk isterse yapalım inşaallah...:)

Bir adet kangal 500 gr. kadar olabilmektedir ve fiyatı 20-25 TL'dir. Bu durumda adam başı yaklaşık 125 gr. et düşecek ki yarım ekmeğe yeter. Yani en az herkes 5 TL'yi gözden çıkarmalı. Çöp şişlere baktım 7,5 TL (adeti) imiş:

www.abcpazarlama.com/?k7=2&eb=18

Bize ucuzundan 50 de yeter ve kangalı promosyonlusundan Namlı sucuk bulursak herhalde adam başı 6 TL'yi geçmeyecektir. Çalı çırpı da doğada bolca var...:)

Dip Not: Yarından itibaren sıcaklar 45'i bulacakmış!

sevgili arkadaşlar ,,,,,
uzun bi zaman kaybolacağım .....ferdi takılacağım ve bisiklet forumda çok az bulunacağım ..burada sahte nikler alarak kafamızı şişiren adamlar olduğu müddetçe ben burdan çekilirim....
çok uzun zaman burda idim artık niyadım doldu ....evet gelen sinyale göre topik açarım bu garipçe performans olur yada belgrad yada polinez.....evet pek ciddiye alınmadığımın farkına vardım ,bunca emeğime saygı göstermeyen bi forumda artık bulunmam ,,,
çok insan ile pedalladım ,,,çok olaylar gördüm ..zannetmeyinki benim dostlarım yok çok sıkı adamlar tanırım bunlar bana yeter ,,,,

ulaş beye link gönderdiğim halde cevap alamadım demekki biz ciddiye alınmıyoruz ..o vakit burda işim yok arkadaşlar belgrad turunda yokum hasan bu turu götürecek ..hiç bi arkadaşında turunada katılmayacağım sadece kendi mekanlarımda bisiklet süreceğim ...

evet kendinize iyi bakın bisiklet forum sakinleri aldığım onca teşekkürleride helal edin ,,,
benim puanla muanla işim olmaz 500.000 puanım olsa ne yazar önemli olan sahada var olmaktır

hoşçakalın ....

2- volkan
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- akif,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - ???????????????????

kontenjan bir kişi.........

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ...

bu turu hasan arkadaş götürecektir,,,,,bisiklet forumda uzun bi zaman var olmayacağım var olacağım zaman ise burda açacağım performans topikleri olacaktır davetlileri yazacağım son durum budur ....

sevgili arkadaşlar ,,,,,
uzun bi zaman kaybolacağım .....ferdi takılacağım ve bisiklet forumda çok az bulunacağım ..burada sahte nikler alarak kafamızı şişiren adamlar olduğu müddetçe ben burdan çekilirim....
çok uzun zaman burda idim artık niyadım doldu ....evet gelen sinyale göre topik açarım bu garipçe performans olur yada belgrad yada polinez.....evet pek ciddiye alınmadığımın farkına vardım ,bunca emeğime saygı göstermeyen bi forumda artık bulunmam ,,,
çok insan ile pedalladım ,,,çok olaylar gördüm ..zannetmeyinki benim dostlarım yok çok sıkı adamlar tanırım bunlar bana yeter ,,,,

ulaş beye link gönderdiğim halde cevap alamadım demekki biz ciddiye alınmıyoruz ..o vakit burda işim yok arkadaşlar belgrad turunda yokum hasan bu turu götürecek ..hiç bi arkadaşında turunada katılmayacağım sadece kendi mekanlarımda bisiklet süreceğim ...

evet kendinize iyi bakın bisiklet forum sakinleri aldığım onca teşekkürleride helal edin ,,,
benim puanla muanla işim olmaz 500.000 puanım olsa ne yazar önemli olan sahada var olmaktır

hoşçakalın ....

Yapma bea Kudret Ağabey...:(

Sen çekilirsen amaçlanan şey gerçekleşmiş olur!

Kudret Ağbi, gavura küsüp oruç bozmaya benzer böylesi. Bir kişinin yazıları yüzünden forumdan uzaklaşma.Değmez. Böyle yaparak diğer arkadaşları cezalandırmış olursun. Senle pedallamak isteyen insanları yalnız bırakma.

Bu arada arka sol baldırımda şiddetli ağrı var. Yarın akşama kadar geçmezse ben Belgrada gelmeyeceğim sanırım. İlaç kullandım ama baldırım taş gibi kasılmış ve yürürken bile sancı yapıyor. Dediğim gibi yarın akşam bilgi vereceğim.

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
@Salih Dinçer

salih
burda amaçlanan bi şey olduğunu zannetmiyorum forum aklını başına alacak dediğim gibi sistem değişecek burda zararlı olanlara 3 hak tanınır 3 üncüde topyekün atılır ...burasını adam esir aldı yönetimin hiç bi şey yapmadığı ortada iken benim burada yapabileceğim bi şey yok,, ayrıca hakareti ben yedim ,, size dışardan organizasyonlarınıza burdan yapıcı mesajlar atarım ayrıca özelden bi kaç adamla performans yaparım belli olmaz bi ara yapacağınız organizasyonda duruma göre gelirim sizlerle hasret gideririz...

@akifberkant

akif sen kendini yorma ilacta kullanma var ise tehlikeli zati çok sıcak olacak kemer rampası senin için tehlikeli olabilir .....
gavura küsme olayından öte bu forum kendini yenileyecek bu tip zararlı niklere karşı buraya yazacağım ve hatta her yere yazacağım, 3 hak tanınacak bu tip adamlara, üçüncüde atılacak isterse başka nikle gelsin bunu tesbit edecek moderatörler, bura artık benim için bitmiştir ,isteklerim yerine gelmediği müddetçe ben burda yokum...
kesinlikle kimseyi bırakmıyorum burda salih olsun başka arkadaşlar olsun yapacakları organizasyonlara yapıcı mesajlar atacağım .....ve belli olmaz gelirim size süpriz yaparım,,,,,

2- volkan
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- ????????????????
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret arka takım kaptanı ,,
kontenjan bir kişi.........

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ...

arkadaşlar son durum admin ulaş dostum ile yaptığım mesajlaşmalar sonucunda beni seven insanlar için var olmaya devam edeceğim ..sağolun var olun,,,

Beni listeden silmeyin Kudret ağbi, bu akşam ya da yarın sabah kesin bilgi vereceğim. Katılmayı istiyorum çünkü.

@akifberkant

tamam akif yalnız haber ver,,,,,,,,

2- volkan
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- akif,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret arka takım kaptanı ,,

kontenjan kapanmıştır,,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

Geri