Scudo Sports

''31 temmuz belgrad diyen varmı ''

Scudo
@özer çankaya

özer arkadaşım bekliyorsun son güne kadar 21 kişi olamayız 20 kişidir sahilde bundan sonra 20 üstü adam benim belgrad turlarımda var olmaz,, belgrada mesaj atmadan gelen olursa aynen tek başına önden gider ve grubada sokmam ayrıca üst üste atmışsın mesajları kesin geliyorsan bekleyeceksin yedekte,, son gün listeden gelmeyen olur o vakit listeye girersin ,,,

belgrada............. anadolu yaka ,,,,saat 08.00 beşiktaş iskele önü,,,
avrupa yaka barboros meydan beşiktaş,,,,
saat 10.00 hareket ,,,,,,,,,,,,,

1- hasan----- ön takım kaptanı önü çekecek,,,,
2- mehmet-
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- akif,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- eren ,,,,
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
12- salih onursal üye ,,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed
20 - kudret -arka takım kaptanı....

kontenjan kapalı,,,

arkadaşlar üzülerek belirtirimki 20 kişi ................
dönüşte 10 a bölüneceğiz...............

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üye
1- özer ---son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedekten girer ....
belgrad ve garipçe turlarının kapasitesi 20 kişidir ,,,

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270462_242896729062505_100000265382504_920187_1878935_n.jpg

bisiklet camiasında lakabım çavuştur,,,,,,
askeri disiplin istediğim güzergahlar belgrad ve garipçedir burda araçlar ile haşır neşiriz......tek sıra isterim aksi takdirde düdük çalarım bu şu demektir sıraya girin fren mesafesini koruyun 30-40 cm,,,
trafik kurallarına uymayan bisikletçi değildir kırmızı ışıklarda beklenecek kavşaklara gelirken hız kesilecek ardı ardına giderken trafiğin en işlek yerlerinde sollama yapmayın anında sizi ikaz ederim ...acemiler kask takacak,,,,,,yetişmiş fırından geçmiş yolların krallarının kask takıp takmaması onlara kalmış..............
ben garipçe ve belgradda arka takım kaptanı olarak kep takacağım farklı olmak için nizami kepi takım kaptanları takar ...............
telsiz olacak zannedersem geçen garipçede işimize yaradı ,,,,,,,,,
geçen garipçe turunda iç lastik ve pompa getirmeyen arkadaşa durum anlatılmıştır ,,,,,
bi arkadaşın kaskı yoktu ,uzun zaman bisiklete binen bi arkadaş olduğunu zannetmediğim için , kendisini kontrol altında tutacağımı söyledim ...

kudret abi 7-8 yaşından beri caddede sokakta bisiklet sürerim 2 ay önce kask aldım kısa tek tabanca yaptığım sahil turları hariç katıldığım bütün turlarda kask takıyorum ne kadar deneyimli olsada kişi, kask zorunlu bir araçtır bence.

4 tekerlerin ne yapacağı belli olmaz.

NOT: iti var, kopuğu var, sarhoşu var :D

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi telsizi servise götürdüm teknik bir arıza vardı oda giderildi. Belgrat turunda telsizleri getireceğim yine :in:

@Ali KARAEL

arka takım kaptanı olarak kep takacağım ..takım kaptanı kep takar ...arkadan durumu kontrol eder,,,,çok acemi olanların kesin kez kask takmaları lazım .ayrıca hız yapacaklar için kask son derece gereklidir yol bisikleti artı mtb farketmez,,............ ayrıca geçen garipçe turunda araçlar beni sivil polis zannetmişlerdir ....................

:D :D :D :D :D :) :) :)

@Hasan Bahri Toros

hasan iyi olur telsiz gerçekten iş görmekte kopmalar olmuyor ............hasan otobüs duraklarına yaklaşırken arkadan ben seni uyaracağım mavi geldiği vakit hızını bence kes otobüs ile durak arasında kalma ....bunları sahada daha öncede hallettik geçen garipçede çok disiplinli bi tur oldu tempo son derece yavaş idi ve dönüşte yorulanlar beklenildi burda dönüşte ikiye bölüneceğiz hasan belgradda sen ilk onu al ve yarım saat sonra ben ikinci on ile harekete geçerim yalnız durum 14 kişi olursa , bölünmeye gerek kalmaz ,,,,,,geçen sefer 14 rahat geldi,,,,

Arkadaşlar gelme isteyen yedekte beklesin lütfen, ola ki gelemeyen olur neferler bir olur...:)

Ayrıca yarın Polonez var kaçırmayın...

@Salih Dinçer

salih 25 kişi biz çok gittik belgrada ve garipçeye buranın kapasitesi 20 kişiden fazla olmaz garipçe dönüşünde 14 kişi idik ama gördün durumu özellikle sarıyerdeki trafiğin durumunu esasında haziran ve temmuz ve ağustos belgrad ve garipçe yapılmaz nedeni okullar kapanıyor millet hücum ediyor sahil kenarlarına şimdi eylülde okullar açılacak o vakit biraz daha azalır yoğunluk ekimde durma noktasına gelir hiç bi zaman yaz ayları kadar sık olmaz ,garipçede nadir olur trafik, yalnız her zaman sahil dönüşünde trafik vardır maslak çıkışı vardır ama ora son derece tehlikeli orda kavşak fazladır ................

@VolkanÖzcan

2- mehmet-
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- akif,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- eren ,,,,
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
12- salih onursal üye ,,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed

kontenjan kapalı,,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üye
1- özer ---
2- volkan

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ....
belgrad ve garipçe turlarının kapasitesi 20 kişidir
offroada isteyen girer arkadaşlar benim arka telin durumu biraz sakıncalı bu nedenle belgrad çay bahçesine kadar giderek orda stop edeceğim...

@Kudret Kurtcebe
Yani biri gelmezse Özer girer, Özer'in planı değişirse Volkan. Eğer iki kişi gelmezse şu an ki yedek liste ile tamam olur.

@Salih Dinçer

salih kesin kez genel sekreter sensin belgrad topiğinin,, ağzımdan alıyorsun adeta herşeyi ama doğruya doğru bence sende yöneticilik ruhu var ...

:in: :in: :in: :in:

Estağfirullah, sadece yardımsever bir kişiliğim var...:)

beni listeden çıkarın gençlere yol verin :), ben belgradı çok gördüm, bi memlekete gidip eş, dost akraba görmeyi planlıyorum haftasonu. belgradçı arkadaşların yolu açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: özer çankaya
@Eren Boz

2- mehmet-
3- adem,,,,,,
4- derin,,,,
5- akif,,,
6- mustafa ,,,
7- ahmet,,,
8- oğuz kara
9- özer
10 -gökhan ,,,
11- anıl,,,
12- salih onursal üye ,,,belgrad topiğinin genel sekreteri,,
13 - alper onur,,,
14 -ali karael,,
15- clicx,,,,
16- serhat,,,
17- fatih,,,
18 -yasin
19 -muhammed

kontenjan kapalı,,,

iç lastik
pompa
kask

önemlidir,,,

yedek üye

1- volkan

son gün yukardaki listeden gelmeyen olursa yedektekiler sıra ile yedekten girer ....

Geri