Scudo Sports

31 Ocak 2015 İstanbul fırtınası

@Melih Muratoğlu

o işe karayolları bakıyor. karayolları bakıyor...karayollarıbakıyor...echooo!
acaba güzel bir yol gördüm mü türkiye'de :/

ayrıca bu olaylardan sonra dizimag.co da sorun çıkartmaya başladı.

Scudo
Bugün ben pek bişey görmedim. Atatürk Havaalanında, Bağcılar'da, Esenyurt'da, Zeytinburnu'nda aşırı ir rüzgar yoktu. Acaba yarın nasıl bu şekil de rüzgar varsa yağmur yoksa ufak bir turlamaya çıkarım, inşallah güzel olur../

Yarın şiddetli rüzgar yok ama yolları su basacak şekilde yağmur var. Tüm Marmara bölgesi. İstanbul'da Hafta sonu deniz karayla birleşti. Pazartesi günü yağmur nedeniyle kara ve deniz birleşecek. Daha önce sel görüyseniz aynısı olacak.

Arnavutköy Kayaşehir arası sürdüm. Bin pişman oldum. Rüzgar arkadan vurunca gayet iyi, cepheden vurunca çarpışarak bir şekilde gidiyorsun ama yandan vurduğunda ya yere yapıştıracak gibi oluyor ya da daha tehlikelisi yolun ortasına doğru fırlatıyor. Arkadan gelen araba varsa o anda altında kalman işten bile değil. Birkaç yerde o kadar sert vurdu ki inip yürüyerek devam etmek zorunda kaldığım yerler oldu. Rüzgar bir şantiyedeki iki konteyneri savurup darmadağın etmişti. Dün çıkmadım diye rahatsız olup bugün çıktım ama bu tarz rüzgarda bir daha çıkmam. Kesinlikle çok tehlikeli.

Dosyalar

• 20150201_150330.jpg
    20150201_150330.jpg
    72,8 KB · Okunma: 23
2 gündür elektirik yok dışarısı felaket heryeri su bastı çatılar uçtu 2 gündür idman yapamıyorum canım çok sıkkın :agla:

Yalova'da dünkü fırtına nedeniyle bisiklete binemedim. Sorun sadece rüzgarın bisikletin dengesini bozması veya yorması değil, rüzgar otobüs durağının, binaların camlarını kırdı, çanak antenleri, kiremitleri uçurdu, tabelaları, büyük yüzeyli çok sayıda eşyayı devirdi. Bu ortamda bisiklet sürmek hem riskli hem de zevk vermeyeceği ortada.
Bugün de işe giderken sahil yolu denizden dalga ve rüzgarla gelen, çöpler -ki aralarında otomobil lastikleri, büyük ağaç dalları da vardı- deniz kabukları, kum ve su ile kaplanmış durumdaydı. Eğer yol bisikleti ile çıkmış olsaydım o bölümü ya geçemeyecektim ya da büyük ihtimal lastiği patlatacaktım. Dağ bisikleti araziye dönüşmüş yolda denizin yığdığı engeller arasından kolayca geçmemi sağladı. Yol bisikleti aldıktan sonra emektar dağ bisikletimi gözden çıkarmadığım için bir kez daha sevindim.

Cumartesi sabah ekiple buluşurum ümidiyle Bostancı sahile gittim. Takımın bir kısmı Alanya'daki yarışlarda olduğundan pek katılım olacağını beklemiyordum, ama ben dahil sadece üç kişi olduğumuzu görünce biraz ümidimi kaybettim (Deniz Şanlı ve Rıfat). Bostancı sahilde bisikleti bir yere bırakmak bile mümkün değilken, nasıl olur da bisiklet süreriz diye hesaplar yapmaya başladım. Sonunda Kaynarca yapıp dönelim dedik. Deniz'in bir gün önce 17'nci yaş günüydü. Yani benden 30 eksik :) Deniz, bana lodos vız gelir dercesine önden basınca, benim nabız 170-180 arasında Kaynarca'ya kadar gittik. Ortalama hız 28 gösteriyordu ama benim de tüm direncim kırılmıştı. Giderken tek düşündüğüm şey bunun dönüşünün kolay olacağıydı. Ama öyle olmadı maalesef. Eve döndükten sonra benim savunma sistemi zayıf düştüğünden hemen şifayı da kaptım.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Bu durumlarda ne yapıyoruz, para biriktirip eve roller alıyoruz.

@KuzuBoyz
Geçmiş olsun, Dün bırakın bisiklet sürmeyi arabayı sürerken bile zorlandım. Sürekli sağa sola savuruyordu rüzgar. Bu gibi havalarda en azından bisikletle kendimizi tehlikeye atmamamız gerekiyor. Sonuçta arabayı savuran rüzgar bisikleti uçurur.

Bugün Caddebostan Tuzla arası sahil yolunu kullanan var mı ? Minübüs yolunda gördüğüm kadarıyla Kumculardan Veterinere kadar Tuzla yönüne doğru olan 3 şerit kapatılmış tek şeride düşürülmüş git gelli.Kullanan arkadaşlar varsa daha iyi yorum yapacaktır.

Acayip bir dolu başladı şu an yerler bembeyaz

Arkadaşlar şu an Merzifon da öyle bir fırtına var anlatamam. Bu yaşa geldim ne böyle bir rüzgar gördüm ,nede sonrasında oluşan yağmur ve dolu . Yağıştan sonra zarar belli olacak.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@abidin3714 sağolasın kardeşim iş yerinde de hasarlar oldu , çok şükür büyük yıkım olmadı.

Geri