Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

31 Ocak 2015 İstanbul fırtınası

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
tam da bisiklet sürmeye niyetlenmiştim (link) gördüm
dizimizi kırıp evde mi oturacas yani yarın _?

Scudo
Pazar günü 20 derece gösteriyor İstanbul'u :)

20 derece de, rüzgar çok. 80km/saat civarı rüzgar diyor

rüzgara karşı sürsek kim kazanır :D

Bugün yollardaydım. Öyle sürülmeyecek sertlikte rüzgar yoktu. Çok daha sert rüzgarlarda sürmüş biri olarak bugünkü rüzgara vereceğim not: "orta sertlikte" olabilir.

Caddebostan sahil civarında olacaklar yağmurluk almayı unutmasın. Çünkü deniz karaya akacak, yağmur gibi.

Sırf istanbul değil tüm yurt genelinde var. İzmirde tusunami falan olcak diyolar :p

Cumartesi öğleden sonra ve pazar muthis lodos firtinasi var sahilde bence dalgalar caddeye kadar gelir zaten tablo söylüyor herseyi

Dizi kirip evde oturmak mi:) asil boyle havalarda surmek lazim. Normal havada herkes surer;)

İstanbulu bilmem ama Bursa hayalet şehre dönmüş durumda.Heryerde abartmıyorum heryerde duvarlar yıkılmış,ağaçlar duraklar aklınıza gelebilecek yere sabitlenen birçok şey sökülmüş uçmuş.Kimisi yan yatmış kimisi dükkanlara girmiş.Daha bir saat önce Bursa stadını yapan 40-50 metrelik vinç yola düştü.Taksi şoförü ölü yolcu kadın agır yaralı.Lodos hızını da kesmiyor.Abartmıyorum,şehrin lodosunu 35 senedir biliyorum fakat bu sene bi ayrı.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Dünyanın iklimi değişiyor, tabii ülkemiz de nasibini alıyor:(
Al GORE söylemişti, ama dinlemedik..

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Kaynarca sabiha tarafina dogru son 1-2 saat icinde cikan var mi? Durum nasil?

Sarıyer tarafı hep açıklık olduğu için gözüm korktu benim açıkçası. Bugün bana yalan oldu resmen

@Fatih Ç.T.
Ben sabiha tarafinda oturuyorum buralarda berbat durumda bisikletin üzerinde durmak imkansiz çok esiyor

@Fatih Ç.T.

Ben Kaynarca'ya gidip geldim, sürülüyor ama biraz eziyet. Rüzgara karşı bir ara hızım 20'nin altında nabzım 170'in üstündeydi (düz yol ,%4 rampa çıkmak gibiydi yani). Rüzgar çoğu zaman yandan estiği için rüzgar hamlesi ciddi tedirgin ediyor, birisi yandan sizi tutup itiyor gibi oluyor. Atilla takımı dışında sadece 2'şer 3'er gruplar vardı. 2 noktada dalgaların getirdiği deniz suyu yolda su birikintisine sebep olmuştu.

Tesekkurler beyler, risk almaya gerek yok, evde takilalim o zaman.

Riske Gerek Yok Bence Bende Dun Aksam Üzeri Cıkayım Dedim 2 Kere Komple Islanıp,Bir Ağaç Kırıldı 10 Saniye Farkla Kurtardim Arkamdan Güm Diye Bir Ses Korkusu Yetti.

Salı yavaş yavaş cikabilir gibi gözüküyor,pazartesi de sağanak ve rüzgâr en zorlusu ;)

lodosla birlikte hava iyice yumuşadı. hatta apartman kapısını aralar aralamaz sıcak bir rüzgar vurdu yüzüme.

Geri