Kısaca bir faaliyet raporu geçeyim.
Sabaha karşı 4'te toplanıp 4:20 gibi Bursa Nilüfer'den hareket ettik. Farlarımızı yakarak yola koyulduk.
Hava 12 dereceye kadar düştü, yer yer ürperdik. Karacabey'e yaklaşmaya başladığımızda emniyet şeridi ve sağ şeritte asfaltın renginde bir koyulaşma başladı.
Araçlardan dökülen domatesler ezilmiş ve onlarca kilometre boyunca yola sıvanmıştı. Tekerlerimiz Susurluk'a yaklaşana kadar yapış yapış gittik.
Hem hızımızı kesti, hem lastikler hışırdayıp durdu, hem küçük taşları arkamızdaki arkadaşımızın yüzüne fırlatıp durduk. Neyse ki bir kaza belaya sebep olmadı.
Planladığımız gibi her 100km.de yemek molası verdik. Susurluk ve Gelembe'de lokantada, Manisa'da ayak üstü. İzmir'de de epey yedik aslında

İçecek ve ihtiyaç molalarını başta yaklaşık her 50km'de bir yaptık. Ama güneş tepeye çıkınca mataralar daha erken boşalmaya başladı. Yol üstünde pek çeşmeye
rastlamadığımız için benzincilerde bol bol şişelenmiş sıvılara para harcadık.
Akhisar ile Manisa arasında, sanırım traktörler kullanmasın diyerek, emniyet şeridinde asfaltı kazıyıp tırtıklı bir yüzey oluşturmuşlar. Bu sayede biz de kullanamadık

Sabuncubeli rampası pek bir yamanmış. 300km yol aldıktan sonra tırmanması biraz yordu

Dinç olsaydık dikliğine bakmaz, acımazdık kendisine

Rampa bitiminde hem gün batımında İzmir manzarası çok güzeldi, hem iniş yolculuğu zevkli oldu. Uçarak indik şehre. Şehir içi trafik kötüydü. Otogara ulaşmak da biraz karışık.
Yolculuktan çok zevk aldık. Tadı damağımızda kaldı diyebilirim. Hepimiz mutluyduk ve yine yapalım diyorduk. Sadece üç patlak lastik ve sıfır mekanik arıza, sıfır vukuat ile bitirdik çok şükür.
Bende hiç lastik patlamadı. Şivalbe Van ve altında Zefal Liner ile toplamda 340km yolu patlaksız geçtim (
@hamlet2006 
) Bir seferinde patlak molasında kontrol ettim,
saplanmış bir diken vardı ve henüz zırhı delememişti. Çekip çıkardım. Farketmesem sürdükçe daha derine saplanacak ve muhtemelen patlatacaktı.
Ayrıca Spc Powercomp sele ve sabah peşinen kullandığım Bulgar malı pişik kremi sayesinde totoda hiçbir tahriş olmadı. Ağrı bile olmadı. İyi bir pedli tayt elbet olmazsa olmaz.
Aklıma geldikçe eklemeler yaparım.