Scudo Sports

31 Ağustos Bursa - İzmir turu için katılımcı arıyoruz :)

Scudo
@Özcan

Abi o tırtıklar şeritten çıkmasınlar diye uyandırma servisi niyetine konuyormuş. Manisa çevre yolunda da var, benim antrenman sahamda. Kamyonlar, tırlar arada bir tekeri sokuyorlar sağlam ses çıkıyor. Geçtiğimiz yolda sıkıntılıydı o bölge ama çevre yolunda kalan alan geniş, rahat sürülüyor tırtıkların arkasında.

Haberleşme sıkıntılıydı kimi arasak haber alamadık meraktan tırnaklarımızı yedik çok suçlusunuz haberiniz olsun, İzmir ekibi sadece Özcan ile Balıkesir' de konuşabildim. Bir daha hak getire.

Son düzenleme:
MaşaAllah beyler ;
Benim bir senede Bim-Şok arasi alacagim mesafeyi bir günde almissiniz.

Kendim bisikletci olmama ragmen, yollarda yaşli dayilarin bana sordugu o efsane soruyu sordum sizin turu görünce : "_Pisiletle mi gidicekler o kadar yolu ?" :D :D

MaşaAllah diyorum ve sivalbe van lastiklere de hasta kaldigimi ozellikle vurguluyorum. Bisikletimin lastikleri pert , bi arkadas sagolsun arkadaki tamamen bitik lastigin yerine bi lastik hediye etti idareten.
Ama okullar aciliyor, masraflar coşacak. Offf Bim iyi ki varsin kalp kalp ♡♡♡

Turumuza katılamasa da başka arkadaşlarımız ilham almışlar.
@bilalfidanboy arkadaşımız şu an yolda. Otobüsle Bursa'ya geliyor. Bizden daha erken hareket ederek aynı rotayı tekrarlayacak.
Kendisine hayırlı yolculuklar, iyi eğlenceler diliyorum. Kazasız belasız, patlaksız yolculuklar :harika:

Bilal, belki işine yarar:
İlk yemek molamızı ~100.km. Susurluk'ta Köfteci Yusuf'ta,
İkinciyi ~200.km. Gelenbe Köyü'nün girişindeki Shell istasyonu içerisinde, Ceren Tur kamyoncu lokantasında (yolun karşı tarafındaki istasyonda, karşıya geçilecek),
Üçüncüyü ~300.km. Manisa çıkışı Sabuncubeli rampası başlangıcında çantada ne varsa yiyerek yaptık.

Başkan şu anda Balıkesir Manisa yolu Arı park organik yörük sofrasında gözüküyor.

Nereden takip ediyorsunuz bende edeyim.

Geri