Scudo Sports

31 Ağustos Bursa - İzmir turu için katılımcı arıyoruz :)

Özcan

Forum Bağımlısı
Tepki
7.464
İsim
Özcan
Başlangıç
1978—79
Bisiklet
Specialized
Selam arkadaşlar. 60 km hızlara kadar çıkan efsane poyrazı görünce zamanı geldiğine karar verdik.
31 Ağustos cumartesi günü Bursa'dan kalkıp İzmir'e sürmek istiyoruz. Yaklaşık 320 km. mesafe ve 2350 m. tırmanış olacak. Molalarla 10 saatte bitebileceğini düşünüyoruz.
Hem 30 Ağustos gibi anlamlı döneme denk geldik, turu İzmir Atatürk anıtında tamamlamayı ve zafer bayramımızı anmayı istiyoruz.

Ultracı arkadaşlarımızdan @Abdülkadir Ergin ve forumu kullanmayan Bursalı bir arkadaşla şu an üç kişiyiz ve trenimize katılabilecek cengaverler arıyoruz :)

@hamlet2006, @Cemal Ç. acele cevap bekliyoruz ;)

Son düzenleme:
Scudo
Beni mazur görün lütfen. Ne yazık ki yarın gece uçağıyla Fransa'ya dönüyorum. Çok isterdim ama ?.

320 km. 10 saatte 32 km.ortalama ediyor molalar hariç. Bilemiyorum Altan bilemiyorum :D katılmayı düşünen arkadaşlar 10 saate takılmayın, o sembolik ve motivasyon amaçlı :)

@Devenez ce que
Lütfen en azından şimdilik konu dışı paylaşım yapmayalım. Ciddi ciddi bir faaliyet planlıyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

İzmir'de bir otelde falan mı kalınacak yoksa kutlandıktan sonra geri mi dönülecek?

@Özcan dostum şu aralar özel işlerim yoğun...
Ayrıca sıcak hava ve şehirlerarası trafik de çok zorlayıcı olacaktır..
Katılanlara şimdiden kaza - belasız bir yolculuk diliyorum...

@Özcan Katılmayı çok isterdim ama yalan yok bu mesafeyi bu ortalama ile gözüm yemedi.Geçen hafta 215 km’lik antrenmandan sonra resmen eski televizyonlar gibi siyah beyaz oldum.Yanınıza güneş kremi almayı unutmayın Özcan abi.Şimdiden başarılar, kazasız belasız.

@Özcan vay Arkadaş diyorum başkada birşey demiyorum, ?stravada postu atıp bazı durumlardan sebep erteleme durumundan dolayı silip kaçtım ,ardımdan Bursa - İzmir planlanıyor.Allah'ım neydi günahım..şaka bir yana rüzgar ardınızda olsun,kazasız belasız eğlenceli sürüşler....
@Abdülkadir Ergin valla esen rüzgârın şiddeti doğruluğunu korursa yani 50 60 km ile arkadan eserse o rüzgarla 30+ortalamalar görünür

anlaşıldı...ben yine tek başıma,ben yine yapayalnız düşeceğim bir gece İzmir yollarına bu vesile ile Erkin Koray dan tek başıma şarkısını siz değerli Bursa İzmir arası açılmış konu altında gidecek olan pedalşörlere armağan ediyorum...

Hayırdır sayın forum sakinleri. Çıktınız mı bu gezi için yola? Gerçi son kez dün yedim ama benim yerime İnciraltın'da yarım Kokoreç yersiniz artık. Bol acılı, acı şalgamla ?.

2 saat oncesinde Karacabey'den Bursa'ya gelirken baktim yollara ama göremedim gurubu demekki Bursa sınırindan çıkmışlar...

Sayın @hamlet2006 ile benim memleket gezisi biraz heyecana denk geldiği için çok görsel bütünlük katamadık konuya. Sizden bekliyorum bu süslemeyi ?.

Dün gece yarısı Özcan ayaktaydı . Üç saat uyuyup yola çıkacaktı. Umarım her şey yolunda gider...

Geri