ben 2lık MTB lastıgı ıle gelıcem degıstırmek kolayına gelırse degıstır derım yok ben usenırım dersen cokta bı sorun cıkmaz cok az bı mıcırlı ve topraklı yolumuz var okadar
beşiktaş için sabahtan da bir toplanma saati var mı? biz 3 kişi sabah 7.30 da beşiktaşta üsküdar vapur iskelesi önünde olacağız, buradan geçecek olanlarla eminönüne topluca da gidilebilir
ben de geliyorum arkadaşlar zaten adım listede var çağan
kadıköyden gelecek arkadaşlar var mı acaba?saat 9dan önce turyol iskelesinde buluşabiliriz gelecek arkadaşlar varsa tabii
su an ıcın sadece toplanma yerı emınonu turyol ıskelesınde sabah 8:00 de toplanmaya baslıyacaz soledıgım gıbı turyol vapuru saat 8:40 ta hareket edıyor ama ısteyen dedıgınız gıbı besıktastan toplanıpta gelebılır o ıstıkamettekı arkadaslarla beraber
tatilden yeni geldim ben de, açıkçası imrendim burda ama katılamıyorum malesef imkanım olmasına rağmen şimdilik.(imkan derken kask-eldiven-yedek ekipman...)
En azından sayenizde bana fikir oldu istanbuldan kısa bir süreliğine çıkıp da gezdikten sonra geri dönebileceğim bir yer öğrenmiş oldum.
Dönüşü resimlerinizi koyarsanız çok sevinirim, en azından gidemesem de görebilmek isterim doğrusu. İlerde kısmet olursa ben de katılmak isterim..
Selam millet,
Ben de gelmeyi çok istiyodum,
ama bir kaç işim var yetiştirmem gereken
Tatilden de yeni döndüm, biraz çalışmam gerekiyor.
Hepinize iyi geziler, güzel bir pazar dilerim.
Çarşamba görüşmek üzere, kendinize dikkat edin.