Scudo Sports

31/08/08 Emınonu-cınarcık-esenkoy Selale Gezısı

@merveö

keske ıkıncı bı bısıkletım olsaydı valla verırıdım merve yaaa:(( uzuldum sımdı

Scudo
beyler dünüşte bizde mi eskhisar-topçular yapsak hem antreman yapmış oluruz:p

@cagan0403

pardon yani topçular-eskihisar yapalım demek istemiştim:D

@cagan0403

olabılırde gelıcek arkadasların kondusyonları varmı okadar yola onu bence yarın konussak daha ıyı olur ama 1 kısı ben gelemem derse yalan oluruz cunku bır grup olarak gıdıyoruz kızmaca darılmaca olmasın o yuzden

@merveö

:mad: :boese157:
Çok sinir oldum. Nedir bu ya. Bir hırsızlık kalmıştı başımıza gelmedik. Bisiklette çevre, ağzımızın tadını boza boza bisikletten soğuyacağız.

Geçmiş olsun ne diyeyim...

@xaes

sorma aykutcumm yaa..ne dedım sana dun akşam var bı ugursuzluk..
yıldıramazlar bızıı..;)

:) @glopusgold

tamam yrn konuşalım da zaten çınarcıktan topçular 25 km fln uzak bi yer diil yani veya isteğe göre yalova-yenikapıda yapılabilir.anadolu yakasında oturanlar yaloca-bostancı veya yalova-pendik deniz otobüsüne de binebilirler.:)

beşiktaşda 7.30 da vapur iskelesinde olacağız demiştim ama biz direk eminönüne geliyoruz, orada bizim için bekleme olmasın diye yazıyorum...

bu arada merve arkadaşımıza da çok geçmiş olsun diyorum, yakın oturan birinin yedek bisikleti olsa da o da katılsaydı aramıza keşke ...

• Beğen
Tepkiler: merveö
@merveö

oldumu bu şimdi
mervecim çok kötü oldu bu ya geçmiş olsun
bu şerefsizlerden bi tane yakalarsam varya önce benim önceki 7 bisiklet için sonra merveninm bisikleti için okşarım
geçmiş olsun merve geçmiş olsun başka ne diyilir ki:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

• Beğen
mervecim çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda bulunur bisikletin gerçekten büyük şansızlık ama üzülme bu vesile ile yeni bir bisiklet alırsın her işte bir hayır vardır ... sakın üzülme .:S

• Beğen
Merve üzüldüm çok. Olabiliyor böyle durumlar işte.
Benim de fotoğraf makinem çalındığı gün çok moralim bozulmuştu.
Neler hissettiğini anlayabiliyorum .Hem de yeni almıştım.
Üzülme boşver, yenisini alırsın. Sana bişey olmasın önemli olan.

Hava yağışlı, bakalım gezi ne olucak. Umarım sabaha düzelir.
Tekrar katılan herkese iyi geziler. Kendinize dikkat edin.

• Beğen
güzel gezi olmalı. birdahaki sefere yalovadaki gezilere katılmak istiyorum

@merveö

Haydaaaa:boese157: ne diyim şimdi mervecim bende çok geçmiş olsun ya mühim olan sana bişey olmasın boşverbir de hakikaten senin üzerinde bir uğursuzluk var çok nazar alıyorsun bi kurşun döktür belki iyi gelir:(

gezimiz çok güzeldi katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler
sucukların tadı hala ağzımda:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: glopusgold
@merveö

mervecımmm cok gecmış olsun cok üzüldüm umarım en kısa zamanda bulunur......bu hırsızların ALLAH(c.c.) cezasını versın tez vakıtte.......

• Beğen
Arkadaşlar ıyı aksamlar super bır gezı daha gerceklestırdık hep beraber katılan tum arkadasların pedallarına saglık selalede harıkaydı valla gelmıyen arkadaslar cok sey kacırdı sıcacıktı su ama sadece ayaklarımızı sokabıldık bırde kuresel ısınmaya sahıt olduk hep beraber:D baska keyıflı gezılerde buluşmak dılegıyle resımlerı beklıyoruzzzz.........

ya oralara kadar gelipte niya şelaleye girmediniz anlamadım yazık oldu
evet evet resimler nerde yav:D:D:D

• Beğen
bütün arkadaslarıma teker teker çok tşk ederim ... gerçekten eğlenceli bir gezi oldu

• Beğen
Tepkiler: _kartal_
Herkese teşekkürler hoş sohbetlerin olduğu güzel bir turdu.

Merve geçmiş olsn :/ canını sıkma bisiklet alınır , cana gelmesin ;) - o hırsızlarında Allah bin türlü cezalarını versin

• Beğen
Tepkiler: _kartal_
Geri