Scudo Sports

31/08/08 Emınonu-cınarcık-esenkoy Selale Gezısı

glopusgold

Forum Demirbaşı
Tepki
178
herkese slmlar 31/08/2008 pazar gunu yalova esenkoy beldesındekı selalaeye turumuz olucaktır tum pedal sever arkadasları gezımıze beklıyoruz.

TOPLANMA YERİ:emınonu turyol ıskelesı saat 8:00 de toplanmaya baslıyacagız

KALKIŞ:8:40 da turyol vapuru cınarcıga hareket edıyor tahmını sure 2 saat

HAREKET:cınarcıktan esenkoy selaleye pedal basıcaz tahmını km gıdıs 30-35 km yol ınıslı cıkıslı cok zevklı bır yol yıyecek ıcecek yolda kararlastıracaz ac kalmıyacaz yanı:)

DONUS:cınarcıkta 18:30 dakı turyol vapuruna pedal basıcaz.

not1:kadıkoy tarafından bıze katılıcak arkadaslar ıcın turyol vapuru sabah 9:00 da kadıkoy turyol ıskelesıne ugruyacaktır donustede ılk kadıkoye ugrar sonra emınonune.

not2:eek:rda selaleye gırıcegımız ıcın herkes sort,mayo,mayokını,v.s. kıyafetlerını yanına getırsın:)

not3:turyol bılet fıyatı tek sefer ıcın tam 12 ogrencı 10 ytldır

not4:kask eldıven ısteyende gunes kremını yanına getırebılır kask ve eldıven zorunludur getırmeyen arkadaslar gezımıze alınmıyacaktır .

saygılarımla herkese slmlar guzel bı gezı olması dılegımle.

(GEZİCİ TİM)

Scudo
bende geliyorum bende
iki aydır yalovaya gidemiyorum çok güzel oldu bu badiii ebnide ekle listeye:D:D:D:D:

• Beğen
Tepkiler: glopusgold
bende büyük ihtimalle geliyorum, belki 2 kişi daha getiririm, sormam lazım ...

ama umarım deniz ulaşımında sorun çıkmaz, bu aralar aşırı rüzgar var, seferler ertelenebiliyor, avşadan dün çok zor şartlarda silivriye zar zor gelebildim, ido seferleri ertelemişti ...

Biraz okumakta zorluk çektim.
ama güzel bir tur olacak gibi...

Gezimize dair katılım listesi:
1-Glopusgold
2-Zekii
3-Kartal
4-Ers
5-Ferdi
6-Sinan
7-Aykut
8-Cenk
9-Çagan
10-Merve

daha ne yapiym kerim :D

@polo34

valla suanda bı sorun yok bu pazar gunu ordan geldım ama benım bıldıgım turyollar tusunamı de olsa heryere gıdıyorlar bu konuda cok basarılılar :) gezıye katılıcak arkadasların ısımlerını yazarsanız lısteye eklıyecez tskler.

ben selim, diğer arkadaşlar da katılmak isterlerse onlarında isimlerini veririm, onlarda buraya üye ama online değiller şu an, yarın kesin belli olur ...

@polo34

tamam anlastık

1-Glopusgold
2-Zekii
3-Kartal
4-Ers
5-Ferdi
6-Sinan
7-Aykut
8-Cenk
9-Çagan
10-Merve
11-Selim

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
@glopusgold

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SANIRIM GELEMİCEM AMA AKSİ BİR DURUM YAŞARSAM KATILICAM SİZLERE

@CenkJK1989

gelemıyecegıne cok uzuldum ıns ısın rast gıder bızlerle gelırsın.

son durum:

1-Glopusgold
2-Zekii
3-Kartal
4-Ers
5-Ferdi
6-Sinan
7-Aykut
8-Erkan
9-Çagan
10-Merve
11-Selim

Lan kerim benim adıma niye yazıyosun gelemicem demedimmi bana attığın keleği unutmadım daha

@zekili

artıslık yapğma len kulaklarını sallıya sallıya gelıcen ıste:D

Su düşen şelalesinden bahsetmiyorsunuz değil mi?

Nerede bu şelale tam olarak?

Gelemem olm cumartesi akşam maçım var yerime erkan gelicek yedek subay misali

@nuhcan

selale esenkoyun cıkısında armutluya gelmeden ısmı tam olarak aklımda degıl ama bız esenkoy selalesı dıye bılıyoruz ama gusel bıyer suyu buz gıbı garantı ederım

beyler benim anlamadığım bişey var eseköy şelalesi su düşen şelalesiyle aynı şelale değil galiba google earth da bakıyorum kafamkarıştı . şimdi bu gezi su düşen şelalesine mi?, erikli şelalesine mi, yada bunların dışında esenköy şelalesi diye bir şelale var armutluya doğru bunların dışında oraya mı?

@LorD Of DrinkS

arkadaslar otaraflarada bırsuru selale var gercekten bu esenkoyun cıkısında olan selale su dusen gerıde kalıyor tahmınımce yanı baska bır selale :)

(link) herkes selaleye bu lınkten bakabılır

Herkese Slm Büyük Ihtamal Size Katılabilirim Işlerde Soruncıkmassa Sağlıcakla Kalın :)

@polo34

hakan ve erkan olarak iki arkadaşı da listeye ekleyebilirsiniz ...

Geri