iyi geceler
üzülerek katılamayacağımı belirtmek isterim
üç buçuk yaşındaki yeğenimi kırmak mümkün değildi
yarın onunla kalacağım
pazar sabahı o saatte kalkıp gelebilmem hem mesafe açısından,
hem de bu küçük insanın cazibesi açısından mümkün olmayacak gibi
işte buna hayır denemez bahadır bey sabah sabah iyi gider şansımıza hava bugün iyiydi inşallah yarında öyle olur ama genede kısmet diyelim herşeyin hayırlısı sabahleyin görüşmek üzere
4. leventte buluşacak olan arkadaşlarımızı Haceli arkadaşımız karşılayacak, seyrantepede buluşup kemerburgaz yolundan ormana gideceğiz. 4. levent buluşma noktası şampiyon kokoreç önü olacaktır. beşiktaş maslak istikametinde sol tarafta kalıyor. metrocity, kanyon, tekfen, safir ve mövenpick binaları tarafında. 4. leventten en geç saat 8:15 de hareket edilecektir.
herhangi bir durumda telefonlarımıza ulaşabilirsiniz:
gökhan: 0505 700 25 94
haceli: 0535 775 25 16
yarın hava sıcaklığı yakşalık 13 derece olacakmış yağmur olasılığı az da olsa var. hazırlıklı gelmekte fayda var.
ormanda kar üstünde bisklet sürmeye ve kar topu oynamaya hazır olalım
Yarın bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum Gökhan.
İlk vapur 7.15 beşiktaşa 7.40 gibi varsa 8.10 gibi 4. leventte olurum diye düşünüyorum. 8.15 kadar gelmezsem beklemez gidersiniz.
Merhaba,
Muhteşem bir tur oldu. Herşey tamam oldu.
Yağmur, çamur, muhabbet, vs..
Katılan herkese çoookkkk teşekür.
Gökhan, Haceli resimleri bekliyorum.
selamlar arkadaşlar duşumu aldım ac karnımı doyurdum benden mutlusu olamaz tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim spor budur kardeşlik budur tur cok iyi gecti şükür.ki tatsızlık ve kaza olmadı sadece 1 lastik patlama olayı oldu onun haricinde ufak tefek düşüşler falan ama onsuzda olmuyo malesef bahadır abinin goflet ikramı süperdi tüm katılan ve katılmak isteyipte gelemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum herşey istediğiniz gibi olsun be arada resim olayını ayarlıycam arkadaşlar inş bugün atmaya calışcam
Süper bir günü geride bıraktık. Çamurdan arınıp ancak oturabildim
Geziye katılan ve yeni tanıştığım herkese teşekkürler. Zevkli ve bol sohbetli bir
bir tur oldu. Dönüşte öndeyken hoşçakal diyemediğim haceli,bahadır abi, gökhan ve zekeriya kusuruma bakmayın.
Resimleri bekliyoruz.