Scudo Sports

31/01/2010 Pazar Belgrat Ormanı.

@Kaşif
5 dk daha pedal çevirirseniz 4. leventte olacaksınız zaten. telefonumu yazdım telefonlaşırız.

Scudo
@Buket Şahin

seni görmek ne güzel nerelerdesin bakalım. giresunlarda gezip incir ağacından incir yiyip nispet yapmanı unuttum sanma:D

listeye ekliyorum. gerekirse telefonlaşırız.

@G. Akpınar

sen de gel işte dicem ama senin yol epey uzak. aslında güzel olurdu.

gelecekler:
1- Gökhan
2- Zekerya
3- Ömer Faruk MUMCUOĞLU(kesin değil)
4- Haceli
5- Bahadır ATILGAN
6- Kaşif(kesin değil)
7- Buket
8- ...

Bu soğukda cidden büyük fedakarlık...:) Şimdiden bol eğlenceli ve resimli bir kezi diliyorum.Tabi kazasız olması en önceki dileğimiz..İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
Bir arkadaşımdan haber bekliyorum. Eğer ondan haber gelmezse sizlere katılmak isterim.

Avcılar'dan metrobüs ile gelsem size nasıl ulaşabilirim ?

@tolgayalcin

Tolga abi içimden geldi kırılmaman umuduyla.Sen bence erken patlat gezileri,bildiğim kadarı ile evlilik yakın yenge izin vermez. :)
Demedi deme..:in:

Mutlulukların baki olsun..Samimiyetinden yazdım.

@Murat İLK

Avcılardan metrobüse bindiğinizde zincirlikuyu aktarma yerinde inip yukarı çıktığınızda 4 levent yönüne gitmeniz gerekiyor. Zaten çok yakın metrocity i geçtikten sonra ileride karşınıza çıkacak 4 levent metro durağı.

@CEM ATEŞ

Teşekkürler. Geleceğim kesinleşirse Cumartesi akşam yazarım.

Görüşmek üzere.

• Beğen
DAYİG üyeleri yavaş yavaş kış uykusundan uyanıyor. meteoroloji pazar günü için yağmurlu diyor. geşecek arkadaşların yedek çamaşır ve yağmurluk almaları gerekiyor gibi.

görkem başka turlara inşallah.
Burak acil şifalar diliyorum en kısa zamanda beraber olmak ümidiyle. bende öksürüyorum bu aralar ama pazara iyileşirim sanırım:D

ömer şu zamanlamayı tuttur artık:D

cem seni de bekleriz eğer müsaitsen. özledik cidden.

Murat listeye yazıyorum şimdilik duruma göre haberleşiriz.
gelecekler:
1- Gökhan
2- Zekerya
3- Ömer Faruk MUMCUOĞLU(kesin değil)
4- Haceli
5- Bahadır ATILGAN
6- Kaşif(kesin değil)
7- Buket
8- Murat İlk
9- Uğur Yılmaz
10- ...

arkadaşlar ben pazar günü gelemeyeceğim işim çıktı özür dilerim:(
Yarın çıkıcam tura Yeşilköy yada belgrad a gidicem gelen varsa beklerim:)

• Beğen
İsmimi yazdırmıştım ama bugün ön maşam kırıldığı için katılamıyacağım malesef. Hepinizden özür diliyorum. Okulum açılmadan böyle bir turu çok istiyordum ama kısmet değilmiş. Sizlere iyi eğlenceler şimdiden

Belki de ansızın gelebilirim :D
Söz vermiyeyim ama gelmek istiyorum.
Üç gündür hastaneye git gel yoruldum. Bugün tomogrofide depoladığım radyasyonu pazar günü etrafa dağıtayım diyorum:D :Skull-175
Bisiklet üç haftadır tranier'a bağlı, onuda özgür bırakalım di mi?
Sağlık durumum elverirse oradayım.

• Beğen
Geri